Vrste igralnih avtomatov

Novice

2019-09-06

Eddy Cheung

Pojdite v katero koli igralnico ali se prijavite v katero koli spletno igralnico, ki ima spletne igralne avtomate, in videli boste vrsto različnih iger. Igralni avtomati se ne razlikujejo le po temi, likih ali zgodbi, temveč tudi po načinu, na katerega lahko igralci osvojijo brezplačne vrtljaje, bonus igre in seveda izplačila.

Vrste igralnih avtomatov

Tradicionalnih igralnih avtomatov za vrtenje in zmagovanje ni več (čeprav imajo nekatere igralnice še vedno te tradicionalne igralne avtomate, pa tudi posodobljene različice), igralna podjetja pa razvijajo široko paleto zabavnih in interaktivnih novih iger, skupaj z zasloni na dotik, glasbo, bonusom. funkcije, vrtljiva kolesa, vse za čim bolj zabavno igranje iger.

Klasični in progresivni igralni avtomati

Klasični stroj je brez zvončkov in še vedno ostaja priljubljen za tradicionaliste. Ikone so v treh zvitkih, ki se vrtijo in odražajo kombinacijo. Kombinacije, ki morajo biti v sredinski izplačilni vrstici, povzročijo različne zmage. Te stroje boste prepoznali po ikonah češnje, "bar" in "7".

Progresivni avtomati nimajo fiksnega jackpota – jackpot raste, ko igra več ljudi. Te igre imajo običajno visok jackpot, zaradi narave načina izračuna jackpota, izplačilo pa se lahko zgodi kadar koli. To so običajno najbolj priljubljeni avtomati, ki privabljajo množice zaradi svojih progresivnih jackpotov.

Več plačilnih linij in divjih znakov

Za tiste, ki iščejo več možnosti za zmago kot klasični stroj, ponujajo avtomati z več plačilnimi linijami prav to. Odvisno od stave igralca zmagovalna izplačilna linija ni več samo ena srednja črta, temveč kombinacija različnih izplačilnih linij, kjer koli od 2 do 10 vrstic.

Stroji z divjimi znaki so postali priljubljeni in lahko povzročijo velika izplačila. Tukaj bo določen simbol v skladu s temo igre "divji" in bo nadomestil z zmagovalnim simbolom. To lahko igralcu zagotovi dostojna izplačila, brezplačne vrtljaje ali bonuse, ki jih brez divjega ne bi mogli kvalificirati.

Video in 3D igre

Ni presenetljivo, da so z razvojem tehnologije igre postale bolj trendovske. Igre z video igralnimi avtomati ponujajo živahno vzdušje, igralci pa se popolnoma ukvarjajo s funkcijami, kot je zbiranje strelov grškega boga. Te igre so tudi zaslon na dotik, ki ponovno potopi igralca v igro.

3D igre so ogromno prispevale k uspehu video iger. Te igre zagotavljajo nešteto izplačilnih vrstic, saj plačilne linije niso omejene s fizičnim strojem. Te igre imajo tudi privlačne in zabavne bonus funkcije, ki se lahko pojavijo kadar koli, na primer srečni leprechaun, ki se čarobno pojavi v 3D in vam omogoči brezplačne vrtljaje.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice