Wazdan za četrto četrtletje 2023 uvaja promocijsko mrežo skrivnostnih spustov

Novice

2023-07-14

Benard Maumo

Wazdan, razvijalec vrhunske vsebine iGaming, je predstavil svoje namere za tri nove omrežne kampanje do leta 2023. Promocije bodo delovale v celotnem Wazdanovem portfelju spletne igralniške igre in so odprti za vse operaterje in agregatorje. Wazdan pravi, da bo izključno financiral ogromen nagradni sklad v višini 2.500.000 €.

Wazdan za četrto četrtletje 2023 uvaja promocijsko mrežo skrivnostnih spustov

Začetek promocije je Mystery Fall, ki bo trajal od 15. septembra do 15. oktobra. Po tem bo Wazdan lansiral HalloWIN Drop od 23. oktobra do 19. novembra. In nazadnje, Xmas Drop bo lansiran od 27. novembra do 26. decembra.

Po pričakovanjih bo trimesečni dogodek na voljo na promocijskem orodju Mystery Drop. Ta promocijska mreža je bila imenovana za najboljšo igro leta na podelitvi nagrad za razvijalce iger CasinoBeats 2023.

Wazdanove mrežne promocije so dokazale izboljšanje stopnje zadrževanja strank in angažiranosti igralcev na najboljše spletne igralnice. Da bi zagotovili nemoteno organizacijo padca, podjetje svojim partnerjem zagotavlja vse potrebne vizualne in marketinške materiale, pripravljene za uporabo. Wazdan ponuja tudi posebnega upravitelja računa.

Ta objava bo zaznamovala zadnji del promocije za leto 2023, pri čemer bo Wazdan nagrajeval srečne igralce spletni igralni avtomati s skupnim nagradnim skladom 3.950.000 €. Te promocije bodo sledile drugim priljubljenim izdajam, kot so:

  • Kitajsko novo leto
  • Spopad bogov
  • Velikonočna kapljica
  • Wazdan krši pravila

Andrzej Hyla, glavni komercialni direktor pri Wazdanu, je komentiral objavo:

»V veselje nam je, da lahko našim operaterjem in igralcem predstavimo našo zadnjo serijo letošnjih omrežnih promocij. S pomočjo našega nagrajenega Mystery Drop-a in sovpadanja z nočjo čarovnic in božičem si lahko ogledamo tri vznemirljive nove omrežne promocije. naprej, ki bo našim partnerjem pomagal povečati promet in zaokrožiti uspešno leto."

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice