Novice

June 22, 2023

Yggdrasil Gaming je izdal Diamond Symphony DoubleMax

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil, ugledni ponudnik iGaming, je združil moči s Neprebojne igre ustvariti glasbeno mojstrovino v Diamond Symphony DoubleMax. To je igralni avtomat s 5 koluti in 20 izplačilnimi linijami, ki ponuja impresiven zvočni posnetek in vizualne podobe, podprte s priljubljenim Game Engagement Mechanic (GEM) DoubleMax. Ta funkcija omogoča igralcem, da osvojijo do 20.000-krat večji vložek med bonusom brezplačnih vrtljajev in funkcijo Cascade+.

Yggdrasil Gaming je izdal Diamond Symphony DoubleMax

V tej igri so glasbeni simboli z LED lučkami ikone nizke vrednosti, ki igralce nagrajujejo z do 2-krat višjim vložkom za ujemanje vsaj treh na plačilni liniji. Najdete lahko tudi kitaro, klavir, jazz rog, inštruktorja glasbe in diamant. Glasbeni inštruktor je divjina, medtem ko je diamant raztresen. Oba simbola imata 1x do 10x izplačilo.

Medtem bo sistem DoubleMax GEM prišel v poštev po vsaki zaporedni zmagi in vašim zmagam dodal 2x do 256x množitelj. Ko se bo to nadaljevalo, bo mehanik Cascade+ odstranil zmagovalne simbole iz kolutov in omogočil novim, da padejo na njihovo mesto. Poleg tega ta funkcija igre uvaja sled brezplačni vrtljaji, izboljšajo svoj položaj z veriženjem zmag. Ko igralci napredujejo po poti, prejmejo več vrtljajev, ko se začne bonus.

Mehanika Cascade+ prav tako omogoča igralcem, da aktivirajo od 7 do 15 brezplačnih vrtljajev, ki jih lahko igrajo v mini igri, podobni Wheel of Fortune. Med bonus igrami se množitelj DoubleMax ohrani med vrtljaji, kar igralcem omogoča, da najboljše spletne igralnice da pričarate množitelje do 1.000x.

V nekaterih jurisdikcijah Yggdrasil Gaming omogoča način Encore, ki znatno poveča pogostost zadetkov za nagrado za 50 % igralčevega vložka. To preoblikuje dva izgubljena položaja na stezi v odseke ponovnega vrtenja. Diamond Symphony DoubleMax ima tudi dve možnosti nakupnega bonusa pri 100-kratni in 200-kratni igralčevi stavi, kar zagotavlja 7 oziroma 15 brezplačnih vrtljajev.

Diamond Symphony DoubleMax se pridružuje drugim najnovejšim spletne igralniške igre iz Yggdrasila, vključno z Jokrz Wild UltraNudge GigaBlox. Ta reža omogoča igralcem ustvarjanje ogromnih ikon, ki lahko dosežejo velikost 4x4. Podjetje tudi nedavno lansiran Candifinity, z okusnim mehanikom zmagovalnega niza. 

Mark McGinley, direktor iger na srečo pri Yggdrasilu, je komentiral:

"Naš DoubleMax GEM se je izkazal za trdno priljubljenega med igralci in veseli smo, da smo sodelovali z ekipo pri Bulletproof Games, da bi zagotovili še eno vznemirljivo izdajo igralnega avtomata. Prepričani smo, da bo Diamond Symphony DoubleMax glasba za ušesa operaterjev in igralcev, ko bo v prihodnjih dneh in tednih pristal v lobijih igralnic."

Na njihovi strani je Michael Bullock, produktni direktor pri Bulletproof Games, dodal:

"Stopnja navdušenja nad Diamond Symphony DoubleMax je med našo ekipo tukaj v Bulletproofu na najvišji ravni vseh časov. Ta senzacionalni igralni avtomat ima nekaj briljantnih funkcij in mehanik in pričakujemo, da bo deloval izjemno dobro."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice