Yggdrasil se podaja na piratsko pustolovščino v igralnem avtomatu Barbarossa DoubleMax

Novice

2023-05-18

Benard Maumo

Yggdrasil Gaming iz tedna v teden izdaja visokokakovostne igralne avtomate na piratsko temo. Pred kratkim je podjetje izdalo Shadow Raiders MultiMax z množitelji lobanj in največjim izplačilom v višini 15.000-krat igralčevega vložka. 

Yggdrasil se podaja na piratsko pustolovščino v igralnem avtomatu Barbarossa DoubleMax

Pred igralci pri regulirane spletne igralnice lahko dobite dovolj tega igralnega avtomata, je Yggdrasil sodeloval s Peter & Sons, da bi predstavil Barbarossa DoubleMax. Ta igralni avtomat s piratsko tematiko ponuja intenzivno akcijo z 20.000-kratno nagrado. 

Sestavljanje zmagovalne kombinacije je hitro in enostavno, pri čemer morajo igralci povezati le 3+ simbole, da prejmejo izplačilo do 1x vložka. Našli boste simbole s piratsko temo, kot so sidra, volani, steklenice, pištole in žepni kompasi. Rdečebradi pirat (Barbarossa) in pirati so ikone z visokimi plačami. 

medtem, Yggdrasil Gaming v igro dodal svoj inovativni DoubleMax Game Engagement Mechanic (GEM). Ta funkcija nagradi igralce z dvojnim množiteljem dobitkov z vsako kaskado. Ko so bili zmagovalni simboli uspešno odstranjeni iz kolutov, jih bo zamenjal divji znak, da se povečajo igralčeve denarne nagrade.

Medtem ko se to nadaljuje, lahko igralci najdejo vsaj tri scatterje, da osvojijo sedem brezplačnih vrtljajev. To še ni vse. Vsaka dva dodatna raztresena igralca v bonus krogu bosta igralca nagradila z dvema dodatnima ponovnima vrtljajema. Poleg tega se lahko skoki množitelja v igri naključno aktivirajo v danem trenutku, kar povzroči, da se množitelj zmage dvigne za eno polje, kar poveča morebitne dobičke.

Igralci, ki želijo skočiti v bonus igro, lahko plačajo dodatnih 0,25x, da podvojijo svoje možnosti za odklepanje brezplačni vrtljaji. Druga možnost je, da plačate 100x za nakup bonusa s sedmimi zajamčenimi brezplačnimi vrtljaji. Če plačate 200-kratno stavo, boste samodejno prejeli do 11 brezplačnih vrtljajev.

Yggdrasilova tehnologija GATI poganja igralni avtomat Barbarossa DoubleMax. Ta tehnologija razvijalcem iger omogoča dostop do vnaprej nastavljenega, standardiziranega kompleta orodij, skladnega s predpisi, za ustvarjanje vrhunskih spletne igralniške igre. Platforma ponuja tudi hitro distribucijo v mrežo igralnic Yggdrasil. 

Stuart McCarthy, vodja izdelkov in programov pri Yggdrasilu, je izjavil:

"Navdušeni smo nad tem neverjetnim novim igralnim avtomatom. To je še en zmagovalni naslov, za katerega resnično verjamemo, da bo uspel zaradi svojih odličnih lastnosti in mehanike, še posebej DoubleMax GEM."

Yann Bautista, vodja poslovnega razvoja Peter & Sons, je pripomnil:

"Sodelovanje z Yggdrasilom pri razvoju novih naslovov, kot je Barbarossa DoubleMax, je bilo za nas fantastično, saj nadaljujemo z našo misijo zagotavljanja vznemirljivih izkušenj in odličnih umetniških del igralcem po vsem svetu."

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice