Novice

June 8, 2023

Yggdrasil začne podvodno ekspedicijo v igralnem avtomatu Wild Bonanza

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming, vrhunsko založniško podjetje za igre, ki slovi po svojih inovacijah iGaming, se je povezalo s svojim sodelavcem YG Masters, ReelPlay, da bi debitiralo Orca's Wild Bonanza iz Boomerang Games. To je igralni avtomat 5×3 s 25 izplačilnimi linijami. 

Yggdrasil začne podvodno ekspedicijo v igralnem avtomatu Wild Bonanza

Akcija se začne, ko igralci na najboljše spletne igralnice ujemite vsaj tri fantastična morska bitja na plačilni liniji. 

  • Visoko plačani simboli so morska zvezda, meduza, delfin, želva in hobotnica, medtem ko so ikone kartic JA simboli nizke vrednosti. 
  • Orka je v tej igri divja in zamenja vse plačilne simbole, ko izbruhne iz modrih voda. 
  • Wild ima tudi izplačilo, če ujemate vsaj dva.

Kadar koli najdete zmagovalno kombinacijo, se sproži kaskadni sistem, ki omogoča, da novi simboli padejo in nadomestijo zmagovalne. To se ustavi le, če ne najdete druge zmagovalne formule. 

medtem, Igre Boomerang dodal mini kolut na levi strani, da bi Wild Feature prinesel več divjine v igranje. Ta funkcija ima do štiri ravni, ki vsako ikono za plačevanje poleg lupine spremenijo v divjino igre. Poleg tega bo doseganje četrte stopnje spremenilo vse ikone visoke vrednosti v divjino. 

Ko se bo to nadaljevalo, boste morda imeli srečo, če boste našli 3+ scatterje in prejeli pet bonus vrtljajev. Med brezplačnimi krogi se bo množitelj WinMulti povečal z vsakim divjim, ki ga zberete, in vas tako približal 12.500-kratnemu največjemu izplačilu. Poleg tega lahko aktivirate funkcijo Extenda, ko porabite vse začetne bonus brezplačnih vrtljajev, kar vam omogoča nakup več bonusnih vrtljajev. 

Boomerang Games je izdal Orca's Wild Bonanza prek priznanega programa YG Masters. Studio je sodeloval z ReelPlay, še enim spoštovanim članom YG Masters, da bi ustvaril ta razburljiv spletni igralni avtomat, pri čemer sta oba studia veliko prispevala k portfelju programa.

Stuart McCarthy, Yggdrasilov vodja izdelkov in programov, je izjavil:

"Program YG Masters še naprej prinaša vrhunske zadetke in navdušeni smo, da smo izdali privlačen nov naslov v igri Orca's Wild Bonanza Boomerang Games. Z naraščajočim množiteljem, nalezljivimi divjinami in impresivno največjo zmago se igralci lahko veselijo veliko tudi za!"

Glavni izvršni direktor ReelPlay, David Johnson, je prav tako komentiral:

"ReelPlay še naprej omogoča in kurira najnovejšo vsebino v industriji iz nekaterih najostrejših studiev. Kot del programa YG Masters smo veseli, da bodo igralci uživali v tej s funkcijami polni izdaji Boomerang Games v Orca's Wild Bonanza."

Orca's Wild Bonanza je ena izmed mnogih novosti spletne igralniške igre od Yggdrasil Gaming. Nekaj dni prej je podjetje napovedalo prvenec Ragnawolves WildEnergy s temo nordijske mitologije. Pred tem se je studio za igre odpravil na ribolovno odpravo na Nil v 4 fantastične ribe v Egiptu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice