Novice

July 29, 2021

Z Yggdrasilom Krazyjem Klimberjem se dvignite na stolp za velike zmage

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Leta 1933 se je velikanska gorila povzpela na stene najvišjega nebotičnika na Manhattnu. Sliši se kot film King Kong, kajne? no, Yggdrasil vam omogoča, da se vzpenjate vse višje kot slavna opica v iskanju bogastva s spletnim igralnim avtomatom Krazy Klimber. Tukaj boste zavrteli tri razpršene ikone in začeli pustolovščino plezanja na stolp. Ste torej kljub nevarnostim še vedno pripravljeni plezati?

Z Yggdrasilom Krazyjem Klimberjem se dvignite na stolp za velike zmage

Pregled reže

Krazy Klimber je popolnoma nov video igralni avtomat Yggdrasil. Kot večina spletnih igralnih avtomatov tega razvijalca, se igra dogaja na mreži 5x3 z 20 fiksnimi plačilnimi linijami. Igralci lahko ustvarijo zmagovalno kombinacijo tako, da pristanejo tri ali več ujemajočih se ikon na sosednjih kolutih, od leve proti desni. Največji dobitek, ki ga lahko dobite, je 1128x vaš začetni vložek.

Kar zadeva simbole plačila, so A, K, Q, K in 10 simboli nižje vrednosti. Po drugi strani pa so logotip igre, lobanje, letala, kamere in blondinka premium simboli. Največ se izplača logotip Krazy Klimber, ki igralcem nagradi do 50-kratni njihov začetni vložek za pristanek petih na kolutih.

Poleg tega je simbol gorile Wild. Ta simbol zamenja vse druge standardne ikone, ko pristane. Igralci lahko nato oblikujejo povsem novo plačilo. In seveda igra podpira HTML5, kar pomeni, da lahko igrajte v spletni igralnici ali mobilni casino.

Značilnosti igranja:

Spletna igralniška igra Krazy Klimber se ponaša z dvema bonus funkcijama. Vključujejo:

Funkcija vzpona

Vključitev funkcije Climb ni presenetljiva, če upoštevamo, da je ta igra namenjena plezanju goril. Igralci lahko sprožijo funkcijo Climb tako, da pristanejo tri bonus ikone na kolutih 1, 3 in 5.

Nato se bo gorila začela vzpenjati na stolp, da bi vam prinesla okusne nagrade. Nagrade vključujejo vrednosti množitelja od 10x do 1000x začetnega vložka ali 10 do 20 brezplačnih vrtljajev.

Ta funkcija preneha, ko osvojite denarno nagrado. Če pa dobite bonus vrtljaje, se igra nadaljuje naravnost v bonus kroge osnovne igre.

Brezplačni vrtljaji

Kot je bilo pričakovano, Yggdrasil združuje kup brezplačnih vrtljajev, ki vam pomagajo pri vzponu po lestvici. Funkcija brezplačnih vrtljajev se začne, ko se gorila preneha premikati na ravni bonusnega vrtenja.

Igralci lahko osvojijo 10 do 20 bonus krogov ali tri super divje simbole. Ti simboli bodo pokrivali vsak položaj koluta in nadomestili vse druge običajne simbole, ki so na voljo.

Po drugi strani pa funkcije brezplačnih vrtljajev ni mogoče ponovno sprožiti. Toda dejstvo, da je na voljo do 20 krogov, je velik bonus. Brezplačne igre imajo tudi vrednosti množitelja od 2x do 10x. Torej, tukaj ni razloga za skrb.

Varianca Krazy Klimber, RTP in največja stava

Spletni avtomat Krazy Klimber je igra srednje volatilnosti s frekvenco zadetkov med 24,51 % in 25,01 %. Zdaj to pomeni, da zmage niso daleč, glede na igralcem prijazno stopnjo RTP 96,10%.

Medtem lahko igralci osvojijo do 1128-kratni svoj začetni vložek. Torej, če greste z največjo stavo 100 $ na vrtenje, se lahko vrnete domov z kul 112 800 $. Najmanjša stava, ki jo lahko igralci vložijo na vrtenje, je 0,20 $. Če imaš srečo, tudi to ni slaba plača.

Krazy Klimber – Končna sodba

Studio YG Master ponovno sodeluje z Reflex Gaming, da skuha nekaj posebnega za igralce na igralnih avtomatih. 96,10-odstotni RTP skupaj z največjim množiteljem 1128x bi moral v tej vznemirljivi kombinaciji navdušiti vse začetnike.

Po drugi strani pa se bo izkušenim igralcem video avtomatov zdelo največje izplačilo prenizko. Kljub temu je igra še en dokaz Yggdrasilove doslednosti na nekoliko konkurenčnem trgu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice