Zahteve za stave in kaj morajo vedeti novi igralci

Novice

2019-11-07

Zahteve za stave so pogoji, ki jih morajo igralci izpolniti, da odklenejo svoje bonuse dobrodošlice. Novi igralci se morajo z njimi seznaniti.

Zahteve za stave in kaj morajo vedeti novi igralci

Kaj uporabljajo spletna mesta za igre na srečo za pridobivanje novih strank

Trg iger na srečo je konkurenčen in mesta za igre na srečo se borijo za nove stranke. Prav tako so spletne igre na srečo postale bolj konkurenčne, zaradi česar so spletna mesta za igre na srečo sprejela pametne marketinške strategije, da bi pridobila nove igralce na srečo. Nekateri triki, ki jih uporabljajo, vključujejo velikodušno prijavo in bonuse dobrodošlice.

Velikodušni bonusi za prijavo in dobrodošlico novim igralcem na srečo omogočajo brezplačne stave. Novim igralcem dajejo tudi denarne bonuse za odpiranje računov pri njih. To je mogoče storiti na različne načine. Prvi depozit lahko na primer povežejo z brezplačnim denarjem, jim dajo brezplačne stave ali pa jim celo dajo brezplačno gotovino.

Pregled zahtev za stave v igralnicah

Zahteve za stave so pogoji, ki jih morajo igralci izpolniti, da pridobijo svoje bonuse in morebitne dobitke, ki izhajajo iz tega. Zahteve za stave so v bistvu znane kot igra skozi. Navaja znesek denarja, ki ga morajo hazarderji vložiti, da aktivirajo svoj dobiček in bonuse.

Za brezplačne stave in športne bonuse so zahteve za stave običajno nizke, zato jih je enostavno izpolniti. V večini primerov so zahteve za stave na seznamu pogojev. Zaradi tega je pomembno, da se novi igralci seznanijo s temi, da bi vedeli, kako pridobiti svoje bonuse in brezplačne stave.

Kako delujejo zahteve za stave

Ob predpostavki, da novi igralci izberejo bonuse na depozit, ki so nato odobrili bonus dobrodošlice v višini 50 odstotkov do 100 evrov, je trik v besedah 'do', kar pomeni, da je lahko 100 evrov ali manj. To pomeni, da če nakažejo 50 evrov, prejmejo samo 25 evrov bonusa.

Zahteve za stave so eden od načinov za povečanje vložkov novih igralcev, saj bodo še naprej vlagali, da bi dobili več bonusov. Vendar pa je večina ljudi bolj razočarana nad bonusi dobrodošlice, saj jih ni lahko dobiti. Vendar pa je dobro prebrati pogoje, saj so tam opisani.

Zahteve za večstopenjsko vlaganje

Nekatera spletna mesta za igre na srečo ponujajo zahteve po stopnjah za stave. To pomeni, da ponujajo postopno zbiranje plačil, zaradi česar je igralcem dostopno, saj plačujejo na obroke in ne na celoten znesek. Po koncu plačila bo igralec plačal enak znesek kot tisti, ki je plačal naenkrat.

Primer zahtev po stopnjah za stave je, če mora igralec v štirih mesecih staviti skupno 1000 evrov, lahko v naslednjih štirih mesecih vsak mesec plača 250 evrov in dobi svojih 500 evrov bonusa, če je bonus dobrodošlice 50 odstotkov. Tako je lažje kot enkratno plačilo.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice