Novice

May 2, 2024

Zbiralnik jackpotov SOFTSWISS dosega jackpot z enakomerno rastjo leta 2024

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ključni zaključki

  • SOFTSWISS Jackpot Aggregator je doživel znatno rast in je v prvem četrtletju leta 2024 podpisal 80 blagovnih znamk.
  • Rešitev poveča promet v igralnici za 50 % in igralniško dejavnost za 28 % s svojim Prime Network Jackpotom.
  • Po uspešnem jackpotu v vrednosti 250.000 € je v teku nova akcija z nagradnim skladom 450.000 €.
  • SOFTSWISS nadaljuje z inovacijami v sektorju iGaming in širi svoje storitve in ponudbo iger.

Svet spletnih igralniških iger je priča izjemnemu razvoju, zahvaljujoč pionirskim rešitvam, kot je SOFTSWISS Jackpot Aggregator. S pomembno usmeritvijo rasti v prvem četrtletju leta 2024 agregator ni le sprememba igre, ampak dokaz zavezanosti SOFTSWISS-a k izboljšanju izkušnje iGaming. Glede na CasinoGuru News je platforma sprejela 80 blagovnih znamk, kar nakazuje močno zaupanje industrije.

Zbiralnik jackpotov SOFTSWISS dosega jackpot z enakomerno rastjo leta 2024

Rešitev za jackpot je genialno zasnovana tako, da poveča sodelovanje in zagotovi igralcem tehtne razloge, da ostanejo aktivni v svojih izbranih igralnicah. Predvsem SOFTSWISS Jackpot Aggregator je bil ključnega pomena pri povečanju prometa igralnice za impresivnih 50 %. Vendar pa je ključnega pomena vedeti, da se rezultati lahko razlikujejo glede na edinstven pristop vsake igralnice k uporabi orodja in njegove glavne marketinške strategije.

Srce uspeha agregatorja je glavni omrežni jackpot, funkcija, ki je znatno motivirala igralce, da se koluti še naprej vrtijo, kar je privedlo do 28-odstotnega povečanja celotne igralne dejavnosti. Privlačnosti velikega dobitka je neustavljivo, kar dokazuje prvi val jackpot ponudbe, ki je kulminiral s skoraj 250.000 € dobitkom. Navdušenje se nadaljuje z drugo kampanjo, ki je že v polnem teku in se ponaša z rastočim nagradnim skladom v višini 450.000 €.

Aliaksei Douhin, vodja zbiralnika jackpotov SOFTSWISS, je izrazil navdušenje nad nenehnim uspehom rešitve in njenim pozitivnim vplivom na partnerje in stranke. "Uvedba jackpotov je postala enostavnejša kot kdaj koli prej, saj je naš motor jackpotov mogoče brezhibno integrirati v kateri koli projekt iGaming, pa naj bo to igralniška platforma ali zbiralnik iger," je pripomnil Douhin.

Poleg jackpotov SOFTSWISS dela pomembne korake tudi drugje na področju iGaminga. Game Aggregator podjetja je pred kratkim dosegel mejnik z 20.000 naslovi, kar dokazuje predanost SOFTSWISS-a, da ponudi raznolik in bogat portfelj iger. Poleg tega strateška poteza podjetja v smeri prevzema SpinArena, največje družabne igralnice v Evropi, poudarja njegovo ambicijo, da razširi svoj vpliv v sektorjih iGaming in iger na srečo.

Pot zbiralnika jackpotov SOFTSWISS je jasen pokazatelj apetita industrije po inovativnih in privlačnih igralniških rešitvah. Z jackpoti, ki delujejo kot močan magnet za igralce, ki iščejo izboljšano igralno izkušnjo, SOFTSWISS-ove strateške pobude postavljajo temelje za bolj dinamično in vznemirljivo iGaming pokrajino.

Privlačna in dostopna zgodba SOFTSWISS je več kot le številke in odstotki; gre za premikanje meja možnega v svetu digitalnih iger. Ker podjetje še naprej raziskuje nova obzorja in širi svojo ponudbo, je prihodnost za SOFTSWISS, njegove partnerje in, kar je najpomembnejše, igralce svetla.

Kakšno je vaše mnenje o razvijajoči se pokrajini spletnih igralniških iger? Ste izkusili vznemirjenje zbiralnika jackpotov SOFTSWISS? Delite svoje misli in potopimo se v razpravo o prihodnosti iGaminga.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Dystopia: Rebel Road: Nova doba igralnih avtomatov Octoplay
2024-05-25

Dystopia: Rebel Road: Nova doba igralnih avtomatov Octoplay

Novice