Zgodovina spletnih igralnih avtomatov

Novice

2020-09-29

Spletni igralni avtomati, ki so danes priljubljeni med igralci na srečo, imajo globoko zgodovino. Leta 1891 jih je začelo podjetje Sittman and Pitt Company s sedežem v Brooklynu. Šele štiri leta pozneje je bil svet iger na srečo predstavljen z mehanskim igralnim avtomatom Liberty Bell. Prišlo je leto 1964 in Bally Technologies je razvil prvi električni igralni avtomat. Kljub temu je bila zgodovina igralnih avtomatov enkrat na novo napisana leta 1975 z napredkom tehnologije mikročipov in izumom video rež. Čeprav je ta različica postala izjemno razširjena v kopenskih igralnicah, se je vse spremenilo s prihodom virtualnih igralnic.

Zgodovina spletnih igralnih avtomatov

Internetna doba

Internetni razcvet sredi 90-ih je spremenil industrijo iger na srečo. Pojav spletnih igralnic je pomenil, da je bilo treba igre, kot so igralni avtomati, igrati drugače. Ni bilo več treba potovati milj v zidane igralnice. Namesto tega bi lahko igralci uživali v igralnih avtomatih v udobju svojih domov. Microgaming je zasnoval prvi spletni video igralni avtomat. Ta različica igralnega avtomata je bila med 18 igrami, ki jih ponuja prvo spletno mesto za igre na srečo. Danes obstaja množica internetnih igralnic, ki imajo igralne avtomate kot plakat igralniške igre. Zaradi same priljubljenosti spletnih igralnih avtomatov so spletne strani po dobičku in angažiranosti presegle kopenske igralnice.

Napredek v programski opremi za igre na srečo

Prej so spletni igralni avtomati vsebovali le osnovne simbole, kolute in zasnovo, ki je posnemala njihove kopenske kolege. Zahvaljujoč napredku v računalniškem programiranju je sodoben stroj opremljen z mikavnimi temami, živahnimi postavitvami, vznemirljivimi zgodbami, inovativnimi simboli, vznemirljivimi bonus krogi, več kot 5 koluti in domiselnimi posebnimi funkcijami. Naraščajoče število razvijalcev programske opreme je odgovorno za več kot 2000 razpoložljivih različic reže. Na začetku je bil za razvoj spletnih igralnih avtomatov odgovoren le Microgaming. Vendar pa je za trenutni sektor spletnih iger na srečo značilno nešteto razvijalcev igralnih avtomatov. Ti razvijalci tekmujejo tako, da oblikujejo prefinjeno programsko opremo za igralne avtomate, ki poganja različne naslove igralnih avtomatov.

Reže na mobilnih napravah

Z razvojem tehnologije so se igralni avtomati preselili iz kopenskih igralnic v računalnike in končno na mobilne naprave. Spletni igralni avtomat je postal mobilna dejavnost, ki jo lahko igralci izvajajo na svojih napravah s sistemom Android ali iOS. Mobilni igralni avtomati se lahko igrajo v brskalniku ali prek aplikacije, odvisno od izbrane igralnice. Poleg tehnološkega napredka so v porastu tudi jackpoti, ki jih ponujajo spletni igralni avtomati. Sprva je bil v zgodbi o igralnih avtomatih Microgamingov Cash Splash, ki je plačeval zmerne pote. Z leti je prišlo do porasta igralnih avtomatov za jackpot, kot je Mega Moolah, ki končnim zmagovalcem pota plačajo smešne zneske.

Obsežna zgodovina in razvoj spletnih igralnih avtomatov

Razvoj spletnih igralnih avtomatov ni bil nič drugega kot senzacionalen. Naučite se, kako so se igralni avtomati spremenili od prihoda prvega video igralnega avtomata Microgaming.

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice