Najboljši 1xBet Spletna Igralnica

1xBet je eno največjih imen v industriji spletnih igralnic in stav. Njihov partnerski program je znan po tem, da je eden najboljših na svetu.

Preberite, če želite izvedeti več o partnerskem programu 1xBet.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Partnerski program 1xBet

1xBet je eden največjih športnih operaterjev na spletu. Na tisoče obiskovalcev obišče njihova spletna mesta zaradi stava. To pomeni, da je idealen partner za spletna podjetja, ki želijo povečati svoj prihodek s športno temo.

Podjetje ponuja tudi možnost uporabe modela deleža prihodkov. Poleg tega bodo tisti, ki se prijavijo, prejeli del dobička od tistih, ki stavijo na njihova spletna mesta.

Delež družbenikov temelji na določenem odstotku. Končno bodo partnerji presenečeni nad enostavnostjo in preprostostjo storitev, ki jih nudijo 1xBet Affiliates.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

5 razlogov, zakaj je 1xBet morda najboljša spletna igralnica doslej
2021-11-24

5 razlogov, zakaj je 1xBet morda najboljša spletna igralnica doslej

Priznajmo si; Od stotih, če ne na tisoče najboljših spletnih igralnic, za neuporabljeno oko se lahko vsi zdijo podobni in jih je težko razlikovati.

Bonanca za izplačilo 2 milijona dolarjev za igralca 1xBet iz akumulatorja 44 dogodkov
2021-07-27

Bonanca za izplačilo 2 milijona dolarjev za igralca 1xBet iz akumulatorja 44 dogodkov

Vsi poznajo otroško pravljico Ali Baba in štirideset tatov. Našel je zaklad zaklada in ga dobro uporabil v korist svoje družine. Mnogi od nas so sanjali o takojšnjem bogastvu in koncu pravljice.

1xBet v tekmi za tri nagrade EGR
2021-01-21

1xBet v tekmi za tri nagrade EGR

Ponudnik iger in spletnih igralnic 1xBet bi lahko leta 2021 prejel tri glavne nagrade po nominaciji v treh kategorijah izdaje virtualnih nagrad EGR Nordics 2021. Podjetje je prejelo nominacije v kategorijah "Najboljša marketinška kampanja", "Najboljši operater športnih stav" in "Najboljši mobilni operater".

Vrste bonusov v spletnih igralnicah
2020-01-16

Vrste bonusov v spletnih igralnicah

Obstaja več načinov, kako lahko igralec izkoristi igranje spletnih igralniških iger. Ena od glavnih prednosti je izkoristite bonuse spletne igralnice. Večina spletnih igralnic ponuja lepe promocije, kot so bonusi dobrodošlice in ponovni nalaganje. Ponujajo tudi posebne igre in ponudbe brez depozitov.