Najboljši Cashmio Affiliates Spletna Igralnica

Cashmio je zelo cenjena blagovna znamka spletnih igralnic, ki v igralništvu obstaja nekje leta 2015. Z leti se je ta blagovna znamka razširila po Evropi in širše.

Partnerski program Cashmio je bil ključnega pomena za to, da je ta igralnica postala sila, s katero je treba računati. Predvsem Cashmio tržnikom zelo olajša, da se jim pridružijo Partnerski program.

Za razliko od večine tamkajšnjih programov Cashmio ponuja hiter in zanesljiv način zaslužka. Podružnica Cashmio ponuja igralcem široko paleto promocijskih izdelkov, ki jim pomagajo pri učinkovitem vodenju svojih kampanj.

Vsak kvalificiran affiliate mora samo poslati nove stranke v igralnico in zagotovljeni ste za izdatne provizije (od 25% -45%). Najboljši del programa Cashimio je, da pod svojimi imeni sodelujejo s seznamom drugih blagovnih znamk.

Trenutno so blagovne znamke, ki delujejo pod Cashmio, razdeljene na več platform, vključno z:

  • Metal Casino
  • Scandibet
  • Turbo Vegas
  • Goljat
  • LiveLounge
  • Supernopea
  • Mater želja
  • Zenspin

Pridružene blagovne znamke Cashmio poganja Income Access. Income Access ima dostojen položaj v spletna igralnica industrijo, ki obljublja široko paleto funkcij in možnosti, ki zanimajo vsakega tržnika.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kako se pridružiti Cashmio Affiliate

Vsem, ki se želijo pridružiti podružnici Cashmio, bi moral biti postopek razmeroma enostaven. Najprej morate obiskati programsko stran Cashmio, ki vključuje ključne informacije, potrebne, da postanete podružnica.

Drugič, igralec bo moral predložiti nekaj osebnih, kontaktnih in plačilnih podatkov.

Dokončanje postopka registracije je en del enačbe. Ko igralec postane podružnica ali prejme svojo edinstveno pridruženo povezavo, mora najti način, kako jo vgraditi v vse oblike spletnih vsebin, ki bi zanimale vsakega igralca.

Zakaj bi se morali pridružiti

Podružnica Cashmio, tako kot druge oglaševalske akcije pridruženega podjetja, je zasnovana tako, da tržnikom pomaga zaslužiti za življenje, ne da bi jim bilo treba izdelovati svoje izdelke.

Tržniki lahko izkoristijo Cashmiov program, ki temelji na obhajilu, ki ponuja sledenje vzorcev in plačilo na podlagi dosežkov.

Cashmio Affiliates je uradni partnerski program igralnic za številne različne igralnice na spletu. Ta program ureja malteška licenca. Člani se lahko prijavijo za običajno stopnjo provizije na podlagi programa delitve prihodkov. Podružnice ustvarijo odstotek neto prihodka od uporabnikov svojega spletnega mesta, ki nakažejo nakazilo v igralnico s spletnega mesta.

Več kot je napotitev, več dobička za lastnika spletne strani. Ima tudi nekaj drugih odličnih lastnosti, kot je brez negativnega prenosa. To pomeni, da slab zaslužek podružnicam ne bo preprečil zgodnjega ustvarjanja dohodka. Cashmio Affiliates obravnava tudi pomisleke glede povezovanja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak