Boku omejitve in provizije za transakcije v spletnih igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Boku je spletna plačilna metoda, ki vam omogoča, da svoj račun v spletni igralnici napolnite z dobroimetjem mobilnega telefona, zaradi česar je Boku ena najbolj zasebnih in najvarnejših plačilnih metod, saj so vsa vaša plačila na vašem računu prikazana kot klici. Zaradi tega postajajo depoziti v spletnih igralnicah Boku vse bolj priljubljeni.

V tem članku bomo razpravljali o omejitvah depozitov Boku in provizijah za transakcije v spletnih igralnicah. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o depozitih v spletnih igralnicah prek Bokuja.

Boku omejitve in provizije za transakcije v spletnih igralnicah

Omejitve depozitov Boku za spletne igralnice

Pogovorimo se o omejitvah porabe, ki veljajo, ko opravljate depozite pri spletni casino z uporabo Boku. Prvič, vsak račun Boku je omejen na samo 35 plačil na dan na telefonsko številko.

Drugič, vsak račun Boku je omejen na določen znesek za posamezne transakcije. Te omejitve so odvisne od države, v kateri ste. Da bi vam olajšali delo, je tukaj popolna tabela omejitev depozitov glede na vsako državo, ki podpira Boku:

DržavaOmejitev porabe
AvstralijaVsi operaterji: 150 AUD / 30 dni
Kanada

Vsi operaterji: 200 CAD / 30 dni

50 $/mesec pri Bellu, 400 $/mesec pri drugih operaterjih

KitajskaVsi operaterji: 150 RMB / 30 dni
Singapur

Vsi operaterji: 230 SGD / 30 dni

200,00 S$ na mesec

Južna AfrikaVsi operaterji: 2000 ZAR / 30 dni
ŠpanijaVsi operaterji: 350 EUR / 30 dni
Švedska

Vsi operaterji: 2000 SEK / 30 dni

2000 SEK (pribl. 213 €) mesečno

ŠvicaVsi operaterji: 270 CHF / 30 dni
Združeno kraljestvo

Vsi operaterji: 30 GBP / dan

Vsi operaterji: 150 GBP / 30 dni

Provizije za transakcije Boku za spletne igralnice

Ko financirate svoj račun spletne igralnice z uporabo Bokuja, boste morali plačati tudi nekaj pristojbin. Vendar bo natančen znesek odvisen od spletne igralnice, ki jo uporabljate.

Če želite preveriti ta znesek, pojdite v razdelek z depoziti v spletni igralnici in nato v razdelek z možnostmi depozitov. Večina igralnic prikaže vse provizije za vsako metodo depozita tik ob teh možnostih v razdelku z možnostmi depozita.

Na srečo so te pristojbine nižje. V nekaterih primerih vam ne bo treba plačati nobenih pristojbin. Te nizke pristojbine so tudi eden od glavnih razlogov, zakaj mnogi ljudje menijo, da je Boku eden izmed najboljši načini spletnega plačila.

Boku omejitve dvigov za spletne igralnice

Omejitve dvigov Boku za spletne igralnice so enake nič. Z drugimi besedami, Bokuja ne morete uporabiti za dvig sredstev s svojega računa v spletni igralnici.

Boku je spletna plačilna rešitev, ki vam omogoča spletno plačevanje z dobroimetjem vašega mobilnega telefona. Vsako plačilo, ki ga opravite z uporabo Boku, bo prikazano na vašem telefonskem računu kot klic, vreden cene spletne transakcije, ki ste jo opravili.

Če želite dvigniti sredstva s svojega računa v spletni igralnici, boste morali uporabiti drugo možnost dviga, ki je na voljo v spletni igralnici. Po tem lahko ta sredstva uporabite za dobroimetje svojega mobilnega telefona in to stanje mobilnega telefona uporabite za plačila z uporabo Boku.

Provizije za dvig Boku v spletnih igralnicah

Z uporabo Bokuja ne morete dvigniti sredstev s svojega računa v spletni igralnici Boku je plačilna rešitev, ki uporablja kredit vašega mobilnega telefona za plačila. Zaradi tega se vam v spletnih igralnicah ni treba ukvarjati s provizijami za dvig Boku.

Čeprav ne boste imeli večjih težav z iskanjem spletne igralnice, ki sprejema Boku, preverite vse možnosti dviga, preden se zavežete igralnici. Nočete končati s kupom sredstev v spletni igralnici brez možnosti dviga.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Kaj se bo zgodilo, če nekdo drug uporabi mojo telefonsko številko za plačila Boku?

Ko se med postopkom depozita Boku vnese telefonska številka, se na to telefonsko številko pošlje besedilno sporočilo za preverjanje. Za potrditev plačila morate odgovoriti z "Y". Če nekdo drug uporabi vašo telefonsko številko za plačilo Boku, boste prejeli sporočilo s prošnjo za potrditev transakcije, ki pa ne bo dokončana brez vaše potrditve.

Kako narediti Boku račun za spletna plačila.

Za uporabo Boku vam ni treba ustvariti računa. Potrebujete le aktivno telefonsko številko. Če želite uporabljati Boku, ga izberite kot način plačila pri nakazilih, vnesite svojo telefonsko številko in potrdite svojo transakcijo s SMS sporočilom.

Ali lahko uporabljam Boku, če imam predplačniško telefonsko številko?

ja Boku lahko uporabljate za plačevanje ne glede na to ali imate predplačniško ali naročniško telefonsko številko.

Kako se knjiži stanje mojega mobilnega telefona, ko uporabljam Boku?

Če imate predplačniško številko, se dobroimetje vaše telefonske številke odšteje. Če imate naročniški paket, bo transakcija prikazana na vašem mesečnem računu kot klic v vrednosti zneska transakcije.

Ali moram plačati pristojbine, medtem ko financiram svoj račun v spletni igralnici prek Bokuja?

Odvisno je od igralnice, saj ima vsaka spletna igralnica drugačno strukturo provizij za različne načine plačila. Na srečo imajo transakcije Boku običajno nizke provizije v spletnih igralnicah.

Mobilna priročnost: uporaba Bokuja za transakcije v spletnih igralnicah na vašem telefonu

Mobilna priročnost: uporaba Bokuja za transakcije v spletnih igralnicah na vašem telefonu

Boku ima edinstven pristop k spletnim plačilnim rešitvam. Boku je plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča plačevanje z uporabo njihovega mobilnega dobroimetja, kar pomeni, da uporabnikom pred plačilom ni treba iti skozi postopek financiranja ločene e-denarnice. Zahvaljujoč funkciji mobilnega zaračunavanja kredita je Boku postal vse bolj priljubljen v industriji spletnih igralnic.