Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo Flykk

Flykk je eden najbolj inovativnih načinov plačila, ki vam omogoča varno, enostavno in skoraj brez provizij opravljanje transakcij. Flykk je univerzalna plačilna platforma, ki vam omogoča svobodo izvajanja plačil, pošiljanja denarja prijateljem ali uporabe kot glavnega načina za vloge ali dvige na spletnih mestih za spletne igre na srečo.

S hitrim, varnim in skoraj brezplačnim spletnim plačevanjem vse več spletnih igralnic vključuje možnost plačila Flykk za svoje stranke, da nakažejo denar. Plačila Flykk bodo ponesla transakcije v spletnih igralnicah na novo raven, brez skritih stroškov, takojšnjih prenosov in nenazadnje visoke stopnje varnosti.

Torej, če je vse to pritegnilo vašo pozornost, pojdimo naprej in poglejmo, kako lahko izkoristite uporabo načina plačila v igralnici Flykk na vaši spletni stavni poti.

Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo Flykk
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kaj je Flykk?

Flykk je trgovsko ime podjetja ISX Financial EU Ltd. Flykk je sodobna mobilna aplikacija za elektronski denar, ki temelji na IBAN in vam omogoča varne transakcije, pošiljanje sredstev in prejemanje denarja. Uporabniki Flykk bodo dobili namenski račun IBAN, s katerega bodo lahko opravljali nakazila do 100.000, kar velja za bančna nakazila.

Namenska mobilna aplikacija Flykk vam bo dala svobodo pri preprostem upravljanju transakcij s samo enim klikom na vaši napravi. Ena od največjih prednosti za vas pri uporabi Flykk bo dejstvo, da se lahko vaš edinstven namenski račun IBAN uporablja za obdelavo brezplačnih prenosov drugim uporabnikom Flykk. V bistvu bo vsaka transakcija med Flykk in Flykk brez kakršnih koli stroškov. Po drugi strani pa bodo provizije za zunanje transakcije precej nizke.

Uporaba Flykk za plačila v spletnih igralnicah

Največ je prineslo naraščajoče zanimanje za takojšnja plačila Flykk spletne igralnice dodajo to plačilno sredstvo na svoje platforme. Tako lahko vidite vedno več spletnih igralnic, vključno s takojšnjimi bančnimi nakazili Flykk, kot možnost za stavnike, da položijo sredstva na svoje igralniške račune ali dvignejo denar z njih.

Ko izberete Flykk kot način plačila v svoji spletni igralnici, boste lahko izvajali plačila ne le v EUR, GBP in USD, temveč tudi v številnih drugih valutah, ki jih podpira aplikacija, namenjena e-denarju.

Ko ustvarite račun Flykk, boste prejeli svojo edinstveno številko bančnega računa, IBAN, ki jo boste potrebovali za prihodnje depozite in dvige v spletni igralnici Flykk. Za polnjenje računa Flykk lahko uporabite kreditne in debetne kartice, tudi predplačniške kartice, Diners club, Sepa Instant ali celo bančna nakazila.

Nakazilo s Flykk v spletnih igralnicah

Če želite izkoristiti uporabo svojega računa Flykk za transakcije v svoji spletni igralnici, boste presenečeni, kako enostaven je ta postopek. Igralci v igralnicah morajo iti samo na stran za nakazilo, od koder je treba kot metodo izbrati Flykk, ki vas bo poslal do vmesnika Flykk, od koder lahko nakažete sredstva neposredno na svoj račun v igralnici. Poglejmo korake

 • Registrirajte se za enega najboljših spletnih igralnic
 • Pojdite na stran Depozit
 • Izberite depozite Flykk
 • Poslani boste na vmesnik Flykk
 • Od tam lahko odobrite transakcijo
 • Denar boste prejeli na svoj račun takoj po odobritvi nakazila.

Upoštevajte, da imate možnost izdati takojšnje bančno nakazilo, ki vam omogoča polog do 100 000 evrov. Seveda se lahko primarna valuta vaše igralnice razlikuje od valute Flykk, vendar vas to ne bi smelo skrbeti, saj Flykk podpira transakcije v več valutah.

Na splošno je vplačevanje v igralnicah Flykk precej preprost postopek, ki zahteva le nekaj finančnih podatkov in takojšnjo dopolnitev računa na strani Flykk Banking.

Dvig denarja s Flykk

Poleg pologa denarja pri Flykku ga lahko uporabite tudi kot možnost dviga pri številne spletne igralnice. Dvig sredstev z vašega igralniškega računa v denarnico Flykk je še bolj koristen, saj prihranite čas zaradi počasnih prenosov in prihranite denar zaradi visokih provizij.

Postopek za dvig s Flykk je zelo preprost, saj ste že opravili depozit s to metodo. Poglejmo korake.

 • Prijavite se v svoj račun spletne igralnice
 • Pojdite na razdelek za dvig/blagajno
 • Izberite Flykk kot način dviga
 • Vnesite zahtevane podatke za prenos sredstev
 • Takoj prenesite denar na svoj Flykk račun

Časi obdelave in stroški Flykk

Preden izberete Flykk kot glavno plačilno sredstvo za vaše potovanje v spletno igralnico, boste morali biti obveščeni o časih obdelave in stroških, povezanih s tem.

Storitev elektronskega denarja Flykk je znana po nizkih časih obdelave. V nekaj sekundah boste preprosto prejeli svoj denar. Po drugi strani pa boste plačali zelo nizke provizije, prenosi s Flykk na Flykk račune pa so popolnoma brezplačni.

Vedeti morate, da lahko naletite na kakršno koli provizijo za pretvorbo, ki se lahko zaračuna, če želite pretvoriti tuje valute.

Kje je Flykk sprejet?

V bistvu je Flykk na voljo skoraj po vsem svetu, zaradi česar je univerzalna rešitev za preprosta lokalna nakazila, ampak tudi mednarodna, kar je odlično za igranje v spletnih igralnicah, ne da bi morali skrbeti za visoke provizije, nizke čakalne dobe in varnost.

Seveda spletne igralnice Flykk šele stopajo na trg iger na srečo. Vendar se število teh igralnic vsak dan povečuje zaradi velikega zanimanja za institucijo elektronskega denarja Flykk.

Ali obstajajo igralniški bonusi pri Flykku?

Kot smo že omenili, število igralnic Flykk še vedno ni tako impresivno, čeprav število hitro narašča. Ker je način plačila relativno nov v svetu spletnih iger na srečo, manjkajo bonusne ponudbe za vloge z njim.

Seveda vas vedno pokrivamo s preprosto možnostjo zakulisja, ki vam omogoča, da še vedno izkoristite prednosti uporabe depozitov Flykk in zbiranja promocijske ponudbe. V bistvu lahko izkoristite vse tiste bonuse za ponovno nalaganje, ponudbe dobrodošlice, bonuse za depozite itd., ki nimajo določenih zahtev za način depozita, vendar vam vseeno dajo znesek bonusa, ko napolnite svoj račun.

Vse to vam omogoča, da še vedno uporabljate takojšnja bančna nakazila Flykk za dobropis svojega igralniškega računa in pridobitev promocijskih sredstev.

Kako izbrati pravi način plačila v igralnici?

Ko odprete račun v kateri koli spletni igralnici, boste imeli možnost izbirati med najrazličnejšimi načini plačila, kar je na začetku lahko precej frustrirajoče. Če pa se zavedate, kaj točno iščete, postane precej lažje. Da bi vam stvari čim bolj poenostavili, naštejmo nekaj najpomembnejših dejavnikov, ki vam lahko pomagajo ugotoviti, ali ste osredotočeni na pravo plačilno sredstvo zase.

 • Pristojbine - Vedno poiščite način plačila z nizkimi provizijami, prav tako brez skritih provizij, ki nastanejo po opravljeni transakciji
 • Časi obdelave - Izbira načina plačila s kratkimi časi obdelave je lahko izjemno koristna za vašo celotno stavniško pot
 • Varnost- Ker govorimo o denarnih nakazilih, se vedno zanašajte na plačilno sredstvo z visoko stopnjo varnosti
 • Razpoložljivost - Neizogibno morate izbrati metodo, ki se lahko uporablja v vaši državi stalnega prebivališča, kot tudi metodo, ki podpira valuto, ki jo nameravate uporabiti

Zakaj bi morali uporabljati Flykk?

No, ker veste, kateri so bistveni dejavniki, ki lahko določijo, kaj je dobro ali slabo, poglejmo, kaj vam Flykk ponuja v smislu plačevanja v spletnih igralnicah.

 • Flykk nima skritih stroškov, zato je izvajanje transakcij minimalno
 • Flykk je na voljo skoraj po vsem svetu
 • Plačila Flykk se nadaljujejo takoj
 • Flykk je priljubljen zaradi visoke stopnje varnosti

Postopek odpiranja računa Flykk

Preden opravite svojo prvo polnjenje v igralnici s Flykk, odprite svoj račun v aplikaciji za e-denar. Na srečo je ta postopek zelo preprost in od vas zahteva le nekaj preprostih korakov.

 • Odprite uradno spletno mesto Flykk
 • Pridobite aplikacijo za uporabnike iOS ali Android
 • Odprite ga in ustvarite svoj račun
 • Vnesite vse zahtevane podatke
 • Nastavite vse in začnite plačevati

Upoštevajte, da boste prejeli edinstveno mednarodno številko bančnega računa, ki vam bo omogočila nadaljevanje plačil po vsem svetu. Če želite napolniti denarnico Flykk, lahko uporabite različne načine, kot so bančna kartica, Sepa instant, Diners Club, kreditne kartice, debetne kartice itd.

Varnost in varnost z uporabo Flykk

Flykk, institucija za elektronski denar, je priljubljena zaradi visoke stopnje varnosti. Prosili boste, da navedete le najosnovnejše podatke o sebi, tako da ne delite nobenih zasebnih podatkov. Poleg tega vas bo Flykk, ki uporablja tehnologijo visokega šifriranja, zaščitil pred kakršnimi koli niti.

Pri nakazilih lahko uporabite tudi kodo QR, ki je še en zelo varen način nakazila denarja. Na splošno boste s pridružitvijo Flykku ves čas varni, ne glede na vrsto transakcije, ki jo opravite.

Katere druge načine plačila v igralnici je mogoče uporabiti?

Flykk je nedvomno zelo inovativna aplikacija za e-denar IBAN (mednarodna številka bančnega računa), ki bi lahko kmalu postala del vsake spletne strani za igre na srečo. Če pa vaša igralnica ne ponuja Flykk kot način plačila ali pa samo iščete drug način plačila, vam bodo ti morda zelo koristni.

Kreditne in debetne kartice

Debet/ Kreditne kartice so univerzalni načini za vloge in dvige na spletnih igralnicah. Bančne kartice vam ponujajo zelo varno in zanesljivo metodo za opravljanje transakcij, vendar so lahko dodatne provizije, ki bi jih morali plačati, nekoliko višje, kot pričakujete.

Bančna nakazila

V svoji spletni igralnici lahko plačate s katero koli svojo lokalne bančne račune. Seveda je to eden najvarnejših načinov, saj ste zaščiteni pred vašo vlado, vendar pa so tukaj stroški lahko precej visoki, pa tudi čakalne dobe so lahko zelo dolge.

Kripto plačila

Če želite staviti anonimno in uživati v takojšnjih transakcijah, lahko poiščete a kripto-plačilo. Kriptovalute dobesedno prevzemajo vse, zato spletna mesta za igre na srečo dodajajo vse več kripto plačil za svoje stranke.

Povzetek plačil v igralnici Flykk

Naraščajoče zanimanje igralcev spletnih igralnic za Flykk kot način plačila je povzročilo, da so mnoga spletna mesta za spletne igre na srečo strankam dejansko dodala to možnost. Dejstvo, da Flykk zagotavlja mobilno aplikacijo z visoko stopnjo varnosti in transakcije z zelo nizkimi in preglednimi provizijami, ki se obdelajo v trenutku, ga je uvrstilo med glavne tekmece, da postane najboljša možnost plačila.

S Flykkom ne morete samo plačevati v igralnicah, ampak ga uporabljate tudi za preproste transakcije, pošiljanje denarja prijateljem ali družini ali samo preprosta bančna nakazila. Vaš namenski edinstveni IBAN za Flykk vam bo dal možnost, da takoj opravite brezplačna nakazila do 100 000, kar je še ena velika prednost te aplikacije za e-denar, ki jo morate upoštevati.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je Flykk?

Flykk je aplikacija za e-denar, ki temelji na številki IBAN in omogoča svojim strankam izdajanje plačil z elektronskim denarjem ter pošiljanje denarja prijateljem in družini. Flykk je precej podoben e-denarnicam, vendar ima prednost preprostih in takojšnjih prenosov, brez skritih stroškov in visoko stopnjo varnosti.

Ali lahko uporabniki Flykk prenesejo denar na dobroimetje igralnice?

Da, s Flykk lahko opravite depozite na dobroimetje svoje spletne igralnice. Igralnice Flykk postajajo vse bolj priljubljene, saj vam ta možnost plačila omogoča takojšnje pošiljanje sredstev, brez skritih stroškov ali dodajanja dodatnih bančnih podatkov.

Ali je uporaba Flykk brezplačna?

Flykk je popolnoma brezplačna storitev za e-denar, ki jo lahko uporabljate, tako da vam ne bomo zaračunali ustvarjanja računa v storitvi za elektronski denar. Vendar bodo uporabniki zaračunali majhno provizijo za transakcije, razen prenosov Flykk na Flykk, ki so brezplačni.

Kako lahko uporabljam Flykk?

Flykk je zelo preprosta in uporabna mobilna aplikacija za e-denar, ki vam omogoča pošiljanje denarja, plačevanje s kodo QR ali varna bančna nakazila do 100.000. Če želite začeti uporabljati Flykk, morate samo dobiti aplikacijo in ustvariti svoj račun.

Ali je varno uporabljati Flykk?

Flykk je priljubljen zaradi visoke stopnje varnosti. Flykk od vas ne bo zahteval nobenih osebnih podatkov. Poleg tega bo vaš Flykk denarni račun zaščiten pred vsemi hekerji, saj podjetje za varnost uporablja visoko tehnologijo šifriranja.

Kdo je lastnik Flykka?

Flykk je v lasti podjetja ISX Financial EU Ltd, ki je med najboljšimi finančnimi podjetji v svetovnem merilu. Cilj podjetja je zagotoviti boljše finančne rešitve za stranke v vse več državah na globalni ravni.