Kako položiti in dvigniti sredstva z MasterCard v spletnih igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Mastercard je eden najboljših igralniških načinov plačila. Ta plačilna kartica spletnim igralcem na srečo omogoča varne in varne pologe in dvige v igralnici neposredno na in z bančnega računa. Vendar lahko začetek v najboljših igralnicah, ki sprejemajo depozite in dvige Mastercard, zmede začetnika. Ta vadnica obravnava, kako hitro izvesti plačilo v igralnici Mastercard, ter nekaj nasvetov za polog in dvig s to plačilno kartico.

Kako položiti in dvigniti sredstva z MasterCard v spletnih igralnicah

Kako položiti sredstva z MasterCard v spletnih igralnicah

Postopek za polog MasterCard je razmeroma hiter in enostaven. Še bolje, postopek je običajno enak, ko igranje v vrhunskih igralnicah Mastercard: Spodaj so navedeni koraki:

1. korak: Poiščite ugledno spletno igralnico, ki sprejema plačila z Mastercard

Industrija iGaming ima veliko igralniških mest, ki sprejemajo depozite Mastercard. Če želite preveriti, ali igralnica podpira plačila z Mastercard, obiščite spletno stran in odprite stran »Plačila«. Za ogled možnosti plačila ne potrebujete registriranega računa. In seveda upoštevajte druge funkcije, kot so licenciranje, šifriranje SSL, hitrosti izplačil in še več.

2. korak: Ustvarite račun v igralnici MasterCard

Ko najdete vrhunsko spletno igralnico Mastercard, odprite obrazec za registracijo in ga izpolnite s podrobnostmi, kot so uporabniško ime, geslo, datum rojstva, e-pošta in drugo. Vedno zagotovite verodostojne informacije, da se izognete zapletom med postopkom poznavanja stranke (KYC).

3. korak: Povežite svojo MasterCard in položite denar

Ko vnesete zahtevane podatke, ustvarite igralniški račun. Nato tapnite gumb Blagajna z ničelnim stanjem in videli boste vse razpoložljive možnosti plačila v igralnici. Izberite Mastercard kot način nakazila, preden v ustrezna polja vnesete ime kartice, številko, datum poteka in CVV (vrednost preverjanja kartice). Po povezavi kartice z igralnico vnesite znesek depozita in bonus kodo (če obstaja). Polog bi moral biti nakazan takoj.

Kako dvigniti sredstva s kartico MasterCard v spletnih igralnicah

Ali ste zmagali, ko ste igrali najboljša spletna igralniška igra po vaši izbiri? Zdaj je čas za obdelavo izplačila v igralnici. To bi moralo biti hitro, ker je vaša Mastercard že povezana z vašim igralniškim računom.

1. korak: Izberite MasterCard kot način izplačila

Odprite stran blagajne igralnice in navedite svoje razpoložljivo stanje, nato tapnite gumb Dvig. Od tam boste videli razpoložljive načine izplačil, vključno z Mastercard. Ne pozabite, da lahko prek Mastercard dvignete samo, če je to depozitni kanal.

2. korak: Vnesite znesek dviga

Nato boste videli polje, v katerega boste vnesli znesek za dvig iz igralnice Mastercard. Priporočljivo je, da poznate minimalno omejitev dviga za vsako plačilno metodo, preden zahtevate izplačilo.

3. korak: Počakajte na plačilo z Mastercard!

Zdaj morate počakati nekaj dni, da prejmete plačilo MasterCard, ko potrdite prejem. V večini igralnic lahko to traja do 5 delovnih dni. Zato se izogibajte zahtevanju izplačil Mastercard ob vikendih ali praznikih.

Dokončajte postopek KYC

Večina reguliranih spletnih igralnic od igralcev zahteva preverjanje podrobnosti, preden izvedejo kakršne koli dvige, pri čemer nekatere zahtevajo te podatke pred kakršno koli transakcijo. Igralnica Mastercard bo zahtevala barvno kopijo vaše osebne izkaznice, potnega lista ali vozniškega dovoljenja, ki ga je izdal državni organ.

Potrebovali bodo tudi dokazilo o bivališču z najnovejšo kopijo vašega bančnega izpiska ali računa za komunalne storitve. Zato se obrnite na ekipo za podporo igralnice, da preverite svoj račun in takoj prejmete dobitke Mastercard. Odvisno od igralnice Mastercard lahko postopek traja do 24 ur.

Nasveti za polog in dvig sredstev s kartico MasterCard v spletnih igralnicah

Zdaj, ko veste, kako opravljati transakcije v igralnici Mastercard, je čas, da vam predstavimo strategije za učinkovito uporabo te možnosti plačila. Spodaj je nekaj preizkušenih in dokazanih nasvetov:

  • Igrajte v reguliranih igralnicah Mastercard: To je nedvomno najpomembnejši nasvet za spletne igre na srečo z Mastercard. Igralci naj svoje plačilne kartice zaupajo le spletnim igralnicam, ki zagotavljajo varnost. To pomeni igralnica mora imeti licenco in zakonsko urejena pravna oseba v Združenem kraljestvu, ZDA, Kanadi, Malti, Curacau itd. Prav tako mora igralnica ponujati varno povezavo z veljavnim SSL certifikatom. Ne sklepajte kompromisov glede teh funkcij.
  • Preberite plačilne pogoje: Spletne igralnice imajo različne plačilne pogoje. Zato morate prebrati pogoje Mastercard v igralnici, preden povežete svojo kartico. Dejstvo je, da lahko nekatere igralnice plačila z Mastercard obdelajo veliko hitreje kot druge. Poleg tega bo igralnica potrdila, ali obstajajo stroški za dvige Mastercard.
  • Izogibajte se izplačilom Mastercard ob vikendih/praznikih: Ta točka je relativno samoumevna, ker večina bank ne obdeluje plačil ob vikendih. Vaš Dvig iz igralnice Mastercard bo obdelan naslednji teden, če ga zahtevate v petek zvečer. Torej, če je mogoče, uporabite druge možnosti, kot so e-denarnice, spletno bančništvo in kriptovalute.
  • Ne razkrivajte podatkov o kartici: Igralci ne smejo nikoli deliti podatkov o svoji kartici z neznanci v igralnici. Pravzaprav bi večina igralnic prepovedala igralce, ki delijo podatke, kot so številke kartic in domači naslovi, v sistemih za klepet v živo. Ne pozabite, da preverjeni agent za podporo ne bo zahteval dodatnih informacij, kot so PIN kode Mastercard, najbližji sorodniki, stanje itd.

Skratka, uporaba Mastercard za spletne igre na srečo ne bi smela biti zapletena. Povezovanje vaše kreditne/debetne kartice bi moralo trajati nekaj sekund, depoziti prek Mastercard pa so pogosto takojšnji. Vedno pa ne pozabite igrati v varni in zavarovani igralnici Mastercard, kot je tista, ki jih priporoča OnlineCasinoRank.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali lahko uporabljam Mastercard za polog in dvig sredstev v spletnih igralnicah?

Da, Mastercard ponuja spletnim hazarderjem eno najvarnejših igralniških plačilnih metod za pologe in dvige. Toda v večini primerov lahko igralci dvignejo samo z metodo depozita.

Ali obstajajo kakršni koli stroški, povezani z uporabo MasterCard za transakcije v spletnih igralnicah?

Najboljše spletne igralnice Mastercard igralcem redko zaračunavajo provizije za pologe in dvige s kartice Mastercard. Vendar vam bo vaša banka zaračunala majhen znesek za depozite v igralnici Mastercard.

Koliko časa traja, da se depoziti Mastercard prikažejo na mojem igralniškem računu?

Običajno se depoziti Mastercard takoj odrazijo na vašem igralniškem računu. Toda morda boste morali počakati do 15 minut, preden se obrnete na podporo igralnice ali banke.

Ali lahko dvignem sredstva iz igralnice z debetno kartico MasterCard?

Da, Mastercard podpira dvosmerne transakcije, kar pomeni, da lahko spletni igralci na srečo izvajajo pologe in dvige. Medtem ko so depoziti Mastercard pogosto takojšnji, lahko obdelava dvigov traja 3-5 delovnih dni.

Kaj naj storim, če je moj depozit MasterCard v spletni igralnici zavrnjen?

Najprej morate potrditi, ali imate dovolj sredstev za transakcijo. Preverite tudi, ali vaša banka ali izdajatelj kartice podpira plačila iger na srečo. In nazadnje, za dodatna vprašanja se obrnite na podporo banke ali igralnice.

Kakšne so omejitve dvigov za uporabo Mastercard v spletnih igralnicah?

Za omejitve dvigov Mastercard ni enotne, saj imajo igralnice različne zgornje meje izplačil. Zato preberite plačilne pogoje Mastercard v igralnici, če želite izvedeti minimalne in največje omejitve transakcij.

Debetne kartice Mastercard v primerjavi s kreditnimi karticami za depozite v spletnih igralnicah

Debetne kartice Mastercard v primerjavi s kreditnimi karticami za depozite v spletnih igralnicah

Več kot je spletnih igralnic, večja je potreba po sodobnih varnih načinih plačila – za polog in dvig gotovine. Zato ni čudno, da je MasterCard eden najpogostejših načinov financiranja igralnih računov, glede na to, da je kartica globalno sprejeta in dostopna.

MasterCard v primerjavi z drugimi načini plačila v spletnih igralnicah

MasterCard v primerjavi z drugimi načini plačila v spletnih igralnicah

V zadnjih nekaj letih je porast spletnih igralnic povečal potrebo po varnih načinih spletnega plačila za vse vrste transakcij. Tukaj si bomo ogledali, kako se MasterCard ujema z nekaterimi najbolj priljubljenimi alternativami, vključno z Viso, e-denarnicami, bančnimi nakazili in kriptovalutami.

Nagrade in bonusi Mastercard za uporabnike spletnih igralnic

Nagrade in bonusi Mastercard za uporabnike spletnih igralnic

Večina spletnih igralnic ponuja bonuse in nagrade za nove in obstoječe igralce. Toda igralci morajo pogosto opraviti minimalni depozit, da zahtevajo bonus, čeprav to ne velja za bonuse brez depozita. Eden od načinov za nakazilo, ki izpolnjuje pogoje, je prek kartice Mastercard. Ta plačilna kartica je ena izmed najbolj razširjenih igralniških bančnih metod, ki podpira pologe in dvige. Torej, v tem članku boste izvedeli, kako zahtevati bonuse in nagrade v najboljših igralnicah, ki sprejemajo depozite Mastercard, in nekaj nasvetov, kako kar najbolje izkoristiti te nagrade.

Prednosti in slabosti uporabe Mastercard za spletne igralnice

Prednosti in slabosti uporabe Mastercard za spletne igralnice

Pri igranju spletnih igralniških iger za pravi denar je priporočljiva uporaba najboljših igralniških načinov plačila. Mastercard je plačilno sredstvo s sedežem v ZDA, ki je bilo uvedeno leta 1966 in ponuja brezgotovinsko plačevanje. Te kartice so neposredno povezane z vašim bančnim računom in vam omogočajo varne transakcije v spletni igralnici.