MasterCard v primerjavi z drugimi načini plačila v spletnih igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

V zadnjih nekaj letih je porast spletnih igralnic povečal potrebo po varnih načinih spletnega plačila za vse vrste transakcij. Tukaj si bomo ogledali, kako se MasterCard ujema z nekaterimi najbolj priljubljenimi alternativami, vključno z Viso, e-denarnicami, bančnimi nakazili in kriptovalutami.

Pokrili bomo tudi nekaj najbolj kritičnih poizvedb in premislekov, ki bi jih morali imeti, preden se odločite za določeno metodo za vloge in dvige na najboljših spletnih mestih igralnic MasterCard.

MasterCard v primerjavi z drugimi načini plačila v spletnih igralnicah

Visa proti MasterCardu

Večno vprašanje, na katerega nikoli nismo našli odgovora, je: Katera je boljša MasterCard ali Visa? Obe podjetji sta tekmeca že desetletja in trenutno sta najbolj priljubljena možnost igrajte najboljšo spletno igralniško igro.

Kar zadeva poslovanje s kreditnimi karticami, sta Visa in MasterCard univerzalni možnosti. Med obema se precej prekrivata glede stroškov, karence in varnostnih ukrepov. Tukaj je glavna razlika med MasterCard in Visa, ko ju uporabljate za najboljšo spletno igralniško igro:

Prednosti

 • Obe možnosti sta znani kot najboljši načini spletnega plačila
 • Spletne igralnice, ki sprejemajo MasterCard, običajno sprejemajo tudi Visa
 • Uporabljajo se lahko v več kot 200 državah
 • Pologi se izvršijo takoj
 • Večina bank po svetu ponuja kartice Visa ali MasterCard
 • Kreditne in debetne kartice so najpogostejše metode za pridobivanje bonusov

Slabosti

 • Nekatere igralnice Visa ali MasterCard imajo provizije
 • Dvigi običajno trajajo od 3 do 5 delovnih dni

MasterCard proti Visi: Primerjava provizij, časov obdelave in varnostnih funkcij

 • Pristojbine: MasterCard in Visa lahko naložita dodatne stroške glede na spletno igralnico in ponudnika kartice. Vendar so ti stroški običajno majhni in jih včasih celo pokrijejo spletne igralnice Visa ali MasterCard.
 • Časi obdelave: Transakcije z MasterCard ali Visa se običajno izvedejo takoj. Vendar lahko dvigi trajajo tudi do 5 delovnih dni.
 • Varnostne funkcije: Obe podjetji zagotavljata varnost svojih strank s ponudbo naprednih varnostnih možnosti, kot je 3D Secure. Ti varnostni protokoli vključujejo na primer sistema Verified by Visa in MasterCard SecureCode.

e-denarnice v spletnih igralnicah

E-denarnice, kot so PayPal, Neteller, ecoPayz in Skrill, imajo vedno večjo prednost pred kreditnimi karticami za polog in dvig v spletnih igralnicah. Poleg tega večina vrhunskih spletnih igralnic MasterCard z veseljem nudi tudi dober kup e-denarnic, predvsem zato, ker imajo nekaj opaznih funkcij, s katerimi se drugi načini plačila ne morejo kosati.

Prednosti

 • Pologi in dvigi se izvedejo takoj in varno
 • E-denarnice lahko nudijo celo anonimnost igranja
 • Večina načinov ima fantastične aplikacije za plačevanje na mobilnih napravah
 • Pojavlja se vedno več e-denarnic

Slabosti

 • Nekatere spletne igralnice MasterCard ne dovoljujejo e-denarnic
 • Nekaterim e-denarnicam, kot sta Neteller in Skrill, pogosto ni dovoljeno nakazovati za bonuse

Primerjava e-denarnic z MasterCard

E-denarnice dodajo določeno stopnjo zaščite, ker igralcem preprečujejo, da bi morali razkriti podatke o svoji kreditni kartici spletni igralnici, ki sprejema MasterCard in e-denarnice.

V primerjavi z neposredno uporabo MasterCard ima to lahko prednosti. Vendar nekatere igralnice, ki sprejemajo MasterCard, morda ne sprejemajo e-denarnic, tiste, ki jih sprejemajo, pa lahko zaračunajo določene provizije.

Bančna nakazila v spletnih igralnicah

Sredstva lahko z bančnim nakazilom prenesete tudi neposredno z vašega bančnega računa v najboljšo igralnico MasterCard. Na žalost so bančna nakazila vse manj priljubljena, predvsem zaradi dolgih procesnih časov. Tu je vpogled v delovanje bančnih nakazil v najboljših igralnicah MasterCard:

Prednosti

 • Vrhunski varnostni ukrepi
 • Vse banke dovoljujejo bančna nakazila
 • Podatkov o kreditni kartici ni treba deliti

Slabosti

 • Dvigi lahko trajajo do 7 delovnih dni
 • Banka lahko zaračuna provizije

Kriptovalute v spletnih igralnicah

Vse več spletnih igralnic sprejema depoziti in dvigi kriptovalut iz kovancev, kot so Bitcoin, Ethereum in Litecoin. Ker je to postal tako množičen trend v industriji iGaming, je na stotine spletnih mest ponujajo ekskluzivne igralniške bonuse s kripto in igrami. Evo, kako kriptovaluta deluje v najboljših igralnicah MasterCard:

Prednosti

 • Zaupnost in osamljenost
 • Swift Dealing
 • Minimalni stroški obdelave

Slabosti

 • Občasno v internetnih igralnicah.
 • Nihajoča tržna cena

Kaj je najboljše? MasterCard ali e-denarnice?

V primerjavi z Mastercard imajo e-denarnice številne prednosti pri nakupovanju spletnih iger na srečo:

 • Izboljšana varnost: E-denarnice ščitijo vaše finančne podatke tako, da sedi med vami in spletno igralnico pri vplačilu ali dvigu. To zmanjša verjetnost, da bodo vaši bančni podatki ukradeni.
 • Zaščita zasebnosti: Pri uporabi e-denarnice so občutljivi finančni podatki zaščiteni pred spletnimi igrami na srečo. Tisti, ki svoje stave raje skrivajo, bodo morda cenili to funkcijo.
 • Hitrejši dvigi: Dvigi z e-denarnico so lahko včasih izvedeni hitreje kot tisti s kartico MasterCard.
 • Nižje ali brez pristojbin: V primerjavi s transakcijami MasterCard, ki lahko povzročijo stroške glede na spletno igralnico in ponudnika kartice, številne e-denarnice zaračunavajo znižane provizije ali jih sploh ne zaračunavajo za transakcije v spletni igralnici.

Ne vseh najboljše igralnice, ki sprejemajo MasterCard depoziti zahtevajo e-denarnice, nekatere pa lahko naložijo provizije, tudi če jih. Prav tako je pomembno, da preverite pogoje in določila vaše želene valute, da zagotovite, da je spletno igranje dovoljeno.

Uporaba več načinov plačila v spletnih igralnicah

V najboljši igralnici MasterCard lahko položite in dvignete iz več različnih možnosti. Zaradi tega lahko vplačate ali dvignete na način, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Vendar pa je ključnega pomena, da predhodno preverite pravila igralnice, saj lahko nekateri od vas zahtevajo, da uporabite isto možnost plačila za plačila in izplačila.

Pomembni dejavniki, ki jih morate imeti v mislih

Pri odločanju o možnosti pologa ali dviga v spletni igralnici MasterCard je treba upoštevati naslednje:

 • Pristojbine: Izračunajte vse dohodne in odhodne stroške za vsako možno možnost plačila.
 • Časi obdelave: Ocenite, koliko časa traja, da se vsaka možnost plačila očisti, preden lahko uporabite denar.
 • Varnost: Primerjajte zaščitne ukrepe, ki jih ponujajo različne možnosti plačila, da zagotovite varnost svojih finančnih podatkov in dejavnosti.
 • Sprejemanje: Preverite, ali najboljša spletna igralnica MasterCard, ki jo nameravate uporabiti, sprejema možnost plačila po vaši izbiri.
 • Udobje: Izberite najboljši igralniški načini plačila ki ustrezajo vašim potrebam glede enostavne uporabe, razpoložljivosti in osebnega okusa.

Ti vam bodo pomagali izbrati najboljše načine plačila za pologe in dvige v spletnih igrah, pri čemer boste ostali varni med celotnim postopkom.

Časi dviga z MasterCard

Pri nakazilih s kartico MasterCard je postopek običajno opravljen precej hitro. Vendar se lahko čas, ki je potreben za izvedbo dviga, razlikuje od ene spletne igralnice do druge.

Čas obdelave dvigov s kartice MasterCard se razlikuje glede na mesto, vendar lahko traja več dni. Oglejte si določila in pogoje spletne igralnice ali se obrnite na pomoč, če želite izvedeti več o časih obravnave vračil.

Zaključek

Če povzamemo, MasterCard je varna in splošno priznana možnost za pologe in dvige spletnih iger na srečo. Vendar pa imajo različne možnosti svoje prednosti in slabosti.

Upoštevajte stroške, zamude pri transakcijah, varnost in pravilnike spletne igralnice, da določite idealen način plačila. Katera možnost plačila je najboljša za vas, je odvisno od vaših potreb in okusa.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali obstajajo prednosti uporabe e-denarnic pred MasterCard za transakcije v spletnih igralnicah?

Ker e-denarnice ne potrebujejo, da uporabniki posredujejo podatke o svoji kreditni kartici igralnici MasterCard, je to odločen da. Tudi z njihovo pomočjo je mogoče dvige opraviti hitreje. Vse spletne igralnice ne uporabljajo e-denarnic; nekateri vam lahko zaračunajo provizijo vsakič, ko položite ali dvignete denar.

Ali lahko za plačevanje v spletnih igralnicah uporabljam predplačniške kartice MasterCard?

Predplačniške kartice MasterCard sprejemajo številna spletna mesta. Po drugi strani pa boste morda morali poiskati drugačen način, da ga uporabite za dvige, saj gre le za metode depozita.

Ali je varno uporabljati MasterCard za plačevanje v spletnih igralnicah?

MasterCard zagotavlja visokotehnološke zaščitne ukrepe, kot je MasterCard SecureCode, da ostanejo vaši finančni posli zasebni. Izpostavljenost goljufijam lahko zmanjšate z igranjem v zaupanja vrednem spletnem casinoju in uporabo zasebne internetne povezave.

Ali lahko zaslužim nagrade ali vračilo denarja, ko uporabljam MasterCard za plačila v spletnih igralnicah?

Nekatere kartice MasterCard dejansko nudijo vračilo denarja ali druge bonuse, ko igrate na srečo na spletu. Vendar je to odvisno od narave kartice in njenih prednosti. Če imate kakršna koli vprašanja o sodelovanju ali bonusih, se obrnite na svojega ponudnika kredita.

Ali obstajajo kakšne omejitve pri uporabi kartice MasterCard za plačevanje v spletnih igralnicah?

Možno je, da je uporaba kartice MasterCard za depozite pri spletnih igrah v vaši državi ali ozemlju prepovedana. Nekatere finančne institucije in izdajatelji kreditnih kartic imajo lahko tudi dodatne predpise. Preden opravite depozit v igralnici, ki sprejema MasterCard, preverite svojo banko in lokalne zakone, da zagotovite skladnost.

Debetne kartice Mastercard v primerjavi s kreditnimi karticami za depozite v spletnih igralnicah

Debetne kartice Mastercard v primerjavi s kreditnimi karticami za depozite v spletnih igralnicah

Več kot je spletnih igralnic, večja je potreba po sodobnih varnih načinih plačila – za polog in dvig gotovine. Zato ni čudno, da je MasterCard eden najpogostejših načinov financiranja igralnih računov, glede na to, da je kartica globalno sprejeta in dostopna.

Kako položiti in dvigniti sredstva z MasterCard v spletnih igralnicah

Kako položiti in dvigniti sredstva z MasterCard v spletnih igralnicah

Mastercard je eden najboljših igralniških načinov plačila. Ta plačilna kartica spletnim igralcem na srečo omogoča varne in varne pologe in dvige v igralnici neposredno na in z bančnega računa. Vendar lahko začetek v najboljših igralnicah, ki sprejemajo depozite in dvige Mastercard, zmede začetnika. Ta vadnica obravnava, kako hitro izvesti plačilo v igralnici Mastercard, ter nekaj nasvetov za polog in dvig s to plačilno kartico.

Nagrade in bonusi Mastercard za uporabnike spletnih igralnic

Nagrade in bonusi Mastercard za uporabnike spletnih igralnic

Večina spletnih igralnic ponuja bonuse in nagrade za nove in obstoječe igralce. Toda igralci morajo pogosto opraviti minimalni depozit, da zahtevajo bonus, čeprav to ne velja za bonuse brez depozita. Eden od načinov za nakazilo, ki izpolnjuje pogoje, je prek kartice Mastercard. Ta plačilna kartica je ena izmed najbolj razširjenih igralniških bančnih metod, ki podpira pologe in dvige. Torej, v tem članku boste izvedeli, kako zahtevati bonuse in nagrade v najboljših igralnicah, ki sprejemajo depozite Mastercard, in nekaj nasvetov, kako kar najbolje izkoristiti te nagrade.

Prednosti in slabosti uporabe Mastercard za spletne igralnice

Prednosti in slabosti uporabe Mastercard za spletne igralnice

Pri igranju spletnih igralniških iger za pravi denar je priporočljiva uporaba najboljših igralniških načinov plačila. Mastercard je plačilno sredstvo s sedežem v ZDA, ki je bilo uvedeno leta 1966 in ponuja brezgotovinsko plačevanje. Te kartice so neposredno povezane z vašim bančnim računom in vam omogočajo varne transakcije v spletni igralnici.