Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo Mobiamo

Za hitra, enostavna in enostavna plačila v spletnih igralnicah naj bo Mobiamo vaša bančna možnost izbire. Kot eden izmed vodilnih ponudnikov mobilnih plačil in zaračunavanja mobilnim operaterjem po vsem svetu Mobiamo že omogoča preproste in brezstresne spletne nakupe – zdaj pa lahko uživate v enakem udobju tudi pri spletnih igrah na srečo!

Ne glede na to, ali imate telefon s funkcijami, internetno omogočen telefon ali telefon s plačilom po uporabi, boste lahko uporabljali Mobiamo za plačilo vaših spletnih depozitov. Preprosto izvedite spletno plačilo in zahvaljujoč storitvi za zaračunavanje prek operaterja Mobiamo boste imeli znesek takoj dodan na vaš račun mobilnega telefona. Oglejte si naš pregled Mobiamo in ugotovite, kako vam lahko eno plačilno sredstvo zelo olajša življenje.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Za hitra, enostavna in enostavna plačila v spletnih igralnicah naj bo Mobiamo vaša bančna možnost izbire. Kot eden izmed vodilnih ponudnikov mobilnih plačil in zaračunavanja mobilnih operaterjev po vsem svetu Mobiamo že omogoča preproste in brezstresne spletne nakupe – zdaj pa lahko tudi vi uživate v tem udobje pri vaših spletnih igrah na srečo prav tako!

Ne glede na to, ali imate telefon s funkcijami, internetno omogočen telefon ali telefon s plačilom po uporabi, boste lahko uporabljali Mobiamo za plačilo vaših spletnih depozitov. Preprosto izvedite spletno plačilo in zahvaljujoč storitvi za zaračunavanje prek operaterja Mobiamo boste imeli znesek takoj dodan na vaš račun mobilnega telefona. Oglejte si naš pregled Mobiamo in ugotovite, kako vam lahko eno plačilno sredstvo zelo olajša življenje.

Kaj je Mobiamo?

Mobiamo, ustanovljen leta 2013 kot oddelek globalne plačilne platforme Paymentwall, ponuja preprosta mobilna plačila in zaračunavanje prek mobilnega operaterja. S partnerstvom z več kot 240 mobilnimi operaterji po vsem svetu Mobiamo pokriva 110 trgov v Aziji in Tihem oceanu, Vzhodni Evropi, Bližnjem vzhodu in Afriki, Severni Ameriki, Južni in Srednji Ameriki ter Zahodni in Srednji Evropi. Mobiamo, ki dosega več kot 75.000.000 plačljivih uporabnikov po vsem svetu, je prihodnost SMS-plačil in zaračunavanja mobilnih operaterjev.

Zdaj vam igralnice Mobiamo ponujajo enako udobje pri plačilu. Zahvaljujoč zaračunavanju prek mobilnega operaterja – metodi zaračunavanja plačila neposredno na vaš račun mobilnega telefona – boste lahko uživali v hitrih in enostavnih plačilih SMS v varnem okolju.

Dokler imate mobilni telefon, ne boste potrebovali bančnega računa ali kreditne kartice za spletno bančništvo v igralnici. To je zato, ker boste z Mobiamo vedno imeli možnost plačati.

Nalaganje depozitov v spletni igralnici Mobiamo

Prednost uporabe Mobiamo za depozite spletnih iger na srečo je v tem, kako hitra in enostavna je uporaba.

Kako uporabljati Mobiamo

 1. Prijavite se v svojo spletno igralnico Mobiamo.
 2. Obiščite blagajno igralnice in kot način plačila izberite Mobiamo.
 3. Vnesite znesek, ki ga želite položiti, pri čemer upoštevajte minimalne omejitve depozitov vaše spletne igralnice.
 4. Počakajte, da se na vašem telefonu prikaže pripomoček Mobiamo s potrditvenim OTP (enkratni PIN).
 5. Ko opravite plačilo, preprosto potrdite, da so vaša sredstva na voljo, in se pripravite na igranje svojih najljubših spletnih igralniških iger!

Mobiamo mobilna plačila

Zahvaljujoč priročnosti Mobiamo vam ne bo treba imeti bančnega računa ali kreditne kartice. Namesto tega potrebujete le mobilni telefon, ki omogoča neposredno zaračunavanje ali zaračunavanje prek mobilnega operaterja ali vrhunska plačila SMS. Nato boste lahko avtorizirali mobilna plačila neposredno iz svojega mobilnega telefona.

Mobiamo mobilna plačila so takojšnja, tako da takoj, ko bo vaše plačilo uspešno, boste lahko sredstva na svojem računu porabili za igrajte svoje najljubše spletne igralniške igre.

Podprta omrežja za zaračunavanje mobilnih operaterjev Mobiamo

Zahvaljujoč vrhunski povezljivosti Mobiamo ga podpira več kot 240 mobilnih operaterjev po vsem svetu, vključno z Vodafone, Telenor, Nextel, Etisalat, Virgin Mobile, Movistar, Orange, KPN, Deutsche Telekom in drugimi.

Večina mobilnih operaterjev bo samodejno omogočila mobilno plačevanje. Če ugotovite, da mobilna plačila niso omogočena, se preprosto obrnite na ponudnika storitev obračunavanja prek operaterja in ga prosite, naj omogoči funkcijo v vašem računu. Nato boste lahko uporabljali Mobiamo, plačevali z mobilnim telefonom in uživali v spletnem bančništvu brez stresa.

Izvajanje dvigov v spletni igralnici Mobiamo

Ena največjih prednosti uporabe Mobiamo za plačevanje je, da ga boste kot ena od njegovih strank lahko uporabljali za pologe in dvige. Uporaba istega načina plačila za vse bančništvo v igralnicah olajša vaše transakcije in prepreči zmedo.

Kako narediti Mobiamo dvig

 1. Prijavite se v svoj račun spletne igralnice Mobiamo.
 2. Obiščite blagajno igralnice in kot način plačila za dvig izberite Mobiamo.
 3. Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti, in vse druge potrebne podatke.
 4. Kliknite gumb za potrditev umika.
 5. Vaša sredstva bi morala biti sproščena v 1 do 2 dneh.
 6. Ko bo vaš dvig uspešen, boste prejeli e-poštno obvestilo.

Hitro, enostavno in priročno – to je prednost mobilnega plačevanja.

Pristojbine in časi obdelave Mobiamo

Pri plačilu je vedno pomembno, da upoštevate provizije za obdelavo in transakcijske čase, da boste lahko upravljali način plačila in igrali odgovorno. Tukaj morate vedeti:

Depoziti:

 • Mobiamo plačila so takojšnja v vsaki spletni igralnici. To pomeni, da boste imeli vedno na voljo sredstva za igranje svojih najljubših spletnih igralniških iger.
 • Najnižja omejitev transakcije je 0,30 USD ali protivrednost v drugih valutah.

Dvigi:

 • Pričakujete lahko, da bodo vaši mobilni dvigi obdelani v 1 do 2 dneh.
 • Veljajo omejitve dvigov. Vendar so ti različni glede na državo, v kateri opravljate transakcije, in določenega mobilnega operaterja, ki ga uporabljate.

Kje je Mobiamo sprejet?

Ena največjih prednosti plačevanja prek operaterja je, kako široko dostopen je Mobiamo po vsem svetu. Trenutno ta možnost mobilnega plačevanja ponuja svoje storitve v več kot 110 državah po vsem svetu, s podporo več kot 240 mobilnih operaterjev, ki dosegajo več kot 75.000.000 plačljivih uporabnikov po vsem svetu.

Kot ena od strank Mobiamo se lahko veselite storitev v tako različnih državah, kot so Albanija, Belgija, Kambodža, Kanada, Južna Afrika, Združeno kraljestvo in mnoge druge. Ko gre za države, ki trenutno ne sprejemajo Mobiamo, so Kitajska, Indija, Nova Zelandija in Avstralija del te skupine. Če pa ugotovite, da Mobiamo ni podprt v vaši državi, preprosto pošljite e-pošto na naslov [email protected] da omogočite dostop.

Sprejete valute plačila

Izvajanje mobilnih plačil z Mobiamo je še enostavnejše zahvaljujoč valutam, v katerih so plačila sprejeta. To je zato, ker so večinoma plačila na voljo v določeni valuti države, v kateri se uporablja Mobiamo. Torej, če ste stranka v Belgiji ali Grčiji boste plačevali v evrih, v Kanadi boste plačevali v kanadskih dolarjih, na Danskem v danskih kronah, v Hong Kongu v hongkonških dolarjih, v Južni Afriki v južnoafriških randih itd. Če ste v državi, ki podpira Mobiamo, boste vedno imeli možnost plačati.

Vrhunski Mobiamo spletni igralniški bonusi

Bonusi spletnih igralnic so običajni za plačilne metode, vključno z Mobiamo. Če ste eden od novih ali rednih uporabnikov vaše igralnice, lahko izkoristite katerega koli od številnih bonusov ali nagrad, ki so na voljo. Preprosto redno preverjajte svojo spletno stran spletne igralnice za nove posodobitve o bonusih in promocijah, in kmalu boste morda zahtevali eno od naslednjega:

Depozitni bonusi

To so bonusi spletnih igralnic, ki so na voljo prvim igralcem kot spodbuda za prijavo v spletno igralnico. Običajno se oglašujejo kot bonusi dobrodošlice 'Pridobite 100 % do 100 $' ali podobne promocije. Če jih želite prevzeti, se morate najprej prijaviti v svoji spletni igralnici kot nov igralec za pravi denar. Ko odprete svoj račun, boste lahko izvedli prvo plačilo in zahtevajte svoj bonus.

Če na primer uveljavljate ta bonus za depozit, boste morali izvesti plačilo poljubnega zneska do največ 100 USD. Ko boste to storili, bo igralnica ta znesek 100-odstotno izenačila z enakim zneskom bonus denarja. Torej, če boste plačali 100 $, boste imeli skupaj 200 $ za igranje!

Prepričajte se, da ste natančno prebrali določila in pogoje, da boste izpolnili vse potrebne zahteve glede stav, in uživajte v bonusu za depozit v spletni igralnici!

Bonusi za način plačila

Manj pogosti kot bonusi za depozite se bonusi za način plačila uporabljajo tudi za dobrodošlico igralcem v spletnih igralnicah kot novim igralcem. Tukaj boste prejeli bonus zgolj za uporabo določenega načina plačila za nakazilo, običajno z uporabo alternativne bančne možnosti namesto pogostejših izbir, kot so debetne kartice ali kreditne kartice.

Pogosto jih boste videli promovirati poleg bonusov za depozite, kar vam bo omogočilo, da zahtevate bonus za depozit kot običajno, plus majhen dodatni bonus za uporabo določene oglaševane možnosti plačila. To je lahko 10 % ali 15 % bonus poleg običajnega bonusa na polog.

Tako kot pri tradicionalnem bonusu za depozit se boste morali najprej prijaviti kot nov igralec s pravim denarjem, da se boste kvalificirali za bonus. Ko se prijavite, boste morali opraviti depozit z določenim načinom plačila, ki je potreben za prevzem bonusa. Ko je vaše plačilo uspešno, boste prejeli standardni bonus za polog skupaj z bonusom za dodatno plačilno sredstvo.

Še enkrat, skrbno preverite pogoje in določila, da zagotovite, da izpolnjujete vse potrebne zahteve glede bonusa v spletni igralnici.

Bonusi za ponovno nalaganje

Bonusi za ponovno nalaganje so vrsta bonusa v spletni igralnici ponuditi običajnim igralcem, da bi jih nagradili za njihovo zvestobo. Delujejo na enak način kot bonusi za depozite, vendar bo tukaj odstotek ponujenega bonus denarja običajno drugačen, npr. 'Pridobite 30 % do 50 $'.

Ker so bonusi za ponovno nalaganje na voljo samo običajnim igralcem v spletnih igralnicah, vam ne bo treba odpreti računa, da bi zahtevali svoj bonus. Namesto tega boste morali svoje kvalificirano plačilo opraviti v določenem časovnem okviru, da ga lahko zahtevate. Morda boste morali svoj bonus staviti tudi na določene igre, da boste izpolnili pogoje in določila.

Pozorno preberite drobni tisk, zahtevajte svoj bonus za ponovno nalaganje, preden poteče, in uživajte!

Kako izbrati pravo metodo depozita

Zakaj igralec spletne igralnice izbere eno metodo depozita namesto druge? Vsaka bančna možnost ima svoje prednosti in slabosti – poglejmo, kaj točno Mobiamo ponuja svojim uporabnikom.

PrednostiSlabosti
Varno je. Uporaba storitve zaračunavanja prek operaterja Mobiamo vam zagotavlja vrhunske varnostne ukrepe in brezskrbnost, da lahko varno plačujete prek spleta.Ni večjezičen. Trenutno je spletni prehod za financiranje na voljo samo v angleščini in korejščini.
Je priročno. Mobiamo je na voljo za uporabnike iOS in Android, zaradi česar je na voljo na številnih različnih platformah za dodatno udobje.Brez klepeta v živo. Medtem ko Mobiamo ponuja podporo svetovnega razreda, trenutno nima na voljo spletne podpore v živo.
Hitro je. Uspešni depoziti so obdelani takoj, kar vam omogoča takojšen dostop do vaših sredstev za spletne igre na srečo.
Enostavno je. Ni potrebna zapletena nastavitev in tudi registracija računa. Vse, kar potrebujete, je mobilni telefon in lahko začnete z bančnim poslovanjem prek operaterja.
Je vsestransko uporaben. Mobiamo podpira več kot 240 mobilnih operaterjev po vsem svetu, vključno z Vodafone, Orange, Nextel, Virgin Mobile in drugimi, z več kot 75.000.000 strankami.
Je prilagodljiv. Mobiamo podpira številne različne valute iz različnih držav po vsem svetu, vključno z EUR, GBP, ZAR, CAD, HKD in drugimi.

Izvajanje spletnih depozitov

Zahvaljujoč udobju mobilnih plačil in SMS plačil boste lahko svoje transakcije spletnih iger na srečo plačevali neposredno s svojega mobilnega telefona. Še bolje, za nakazilo vam ne bo treba imeti bančnega računa ali kreditne kartice – vse, kar boste potrebovali, je vaš mobilni telefon, transakcije pa boste lahko opravili hitro in preprosto prek zaračunavanja prek mobilnega operaterja.

Odvisno od vaše države in vašega mobilnega operaterja boste lahko opravili transakcije prek neposrednega zaračunavanja operaterju (DCB) ali plačljivega SMS-a (PSMS), ki vam omogoča plačevanje prek SMS-ov.

Zapleteni koraki niso potrebni – samo preproste transakcije brez stresa za takojšnjo obdelavo in popolno brezskrbnost. Še več, Mobiamo potrebuje le vašo telefonsko številko za vaše transakcije in nikoli ne bo posredoval vaših podatkov tretjim osebam, razen če to zahteva zakon, kar vašemu spletnemu bančništvu doda dodatno raven varnosti in zaščite.

Spletna varnost in varnost

Če plačujete v spletni igralnici z Mobiamo, ste lahko prepričani, da je to varna stava. To je zato, ker Mobiamo zagotavlja strogo varnost strank z uporabo protokolov, kot je tehnologija šifriranja Secure Socket Layer, s čimer zagotavlja, da so vaše transakcije ves čas zaščitene. Zaradi tega vam nikoli ne bo treba skrbeti, da bi bili vaši vlogi ali dvigi kakor koli ogroženi.

Še več, Mobiamo bo zagotovil tudi vašo zasebnost, saj ne bo zbiral nobenih osebnih podatkov ali informacij, razen vaše telefonske številke. Na ta način ste lahko prepričani, da bodo vaši podatki varni pred hekerji, prevaranti in drugim nepooblaščenim osebjem.

Algoritem strojnega učenja pomaga preprečevati goljufije, medtem ko namenska ekipa za skladnost nenehno pregleduje spletna mesta glede prepovedane vsebine. S temi številnimi varnostnimi ukrepi in ekipo za podporo, ki deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ste lahko prepričani, da so vaši osebni podatki in vaša sredstva popolnoma zavarovani in zaščiteni.

Druge možnosti spletnega depozita

Če boste kdaj potrebovali alternativo Mobiamu, preizkusite eno od teh priljubljenih možnosti spletnega plačila:

Kreditne ali debetne kartice

Če iščete hiter in enostaven način za spletno plačilo, ne iščite dlje od svoje denarnice – kajti če imate priznano kreditno ali debetno kartico, imate enega najbolj priročnih načinov za plačilo.

Čeprav nekatere spletne igralnice (na primer tiste v Združenem kraljestvu) morda ne bodo sprejele kreditne kartice za spletno bančništvo v igralnicah, kartice Visa in MasterCard še vedno sprejemajo v večini spletnih igralnic, kjer je dovoljeno bančništvo s kreditnimi karticami. Če pa bi namesto tega raje uporabili svojo debetno kartico, sta sprejemljivi tudi Visa Electron in Maestro.

Če želite izvesti depozit s kreditno ali debetno kartico, se preprosto prijavite v svojo spletno igralnico, obiščite blagajno igralnice in izberite želeno možnost depozita. Vnesite številko svoje kreditne ali debetne kartice, znesek pologa in vse druge potrebne podatke ter potrdite transakcijo. Pod pogojem, da imate na voljo zahtevana sredstva, boste lahko v nekaj minutah dostopali do svojega depozita in ga uporabili za igranje svojih najljubših spletnih igralniških iger.

E-denarnice

Če ne želite uporabiti svoje kreditne ali debetne kartice za transakcije v spletni igralnici, potem uporabite e-denarnico za plačila v igralnici namesto tega. Kot tretji ponudnik plačil vam e-denarnice omogočajo hitro, enostavno in varno nakazilo prek spleta, ne da bi morali izmenjati osebne ali finančne podatke. Tako lahko zaupate, da so vaši podatki vedno popolnoma zaščiteni in varni.

Možnosti, kot sta Neteller in Skrill, so priljubljene že več let prav zaradi tega razloga, poleg tega pa so preproste za uporabo. Preprosto vplačajte sredstva v svojo e-denarnico, nato pa denar uporabite za vplačila na svoj račun v spletni igralnici. Ne bi moglo biti lažje! E-denarnice so zaupanja vredne, ugledne in zagotavljajo takojšnje transakcije brez težav, zaradi česar je bančništvo brezhibno kot kdaj koli prej. Torej, če ste eden od uporabnikov, ki raje uporabljajo alternativo bančništvu s kreditnimi in debetnimi karticami, so lahko e-denarnice prava rešitev, ki jo iščete.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je Mobiamo?

Mobiamo je storitev za zaračunavanje prek operaterja, ki vam omogoča izvajanje transakcij v spletnih igralnicah neposredno iz vašega mobilnega telefona prek neposrednega zaračunavanja prek operaterja ali plačil SMS. Vaši nakupi bodo nato zaradi vašega udobja bremenjeni neposredno na vaš račun mobilnega telefona.

Ali lahko zaupam Mobiamu?

ja Mobiamo, predstavljen leta 2013, je na voljo v več kot 110 državah po vsem svetu in ga podpira več kot 240 mobilnih operaterjev, kar mu daje vrhunsko pokritost in enega najboljših ugleda.

Ali lahko izvajam pologe in dvige prek Mobiamo?

ja Mobiamo je na voljo za depozite in dvige v spletnih igralnicah. Pri svojem mobilnem operaterju preverite posebne omejitve pologov in dvigov ter morebitne stroške obdelave.

Kako dolgo trajajo depoziti Mobiamo?

Depoziti Mobiamo so obdelani takoj, kar vam omogoča takojšen dostop do sredstev na vašem računu spletne igralnice.

Kako dolgo trajajo dvigi Mobiamo?

Na splošno traja od 1 do 2 dni, da se dvigi uspešno obdelajo.

Ali Mobiamo podpira različne valute?

ja Mobiamo podpira številne različne valute po vsem svetu, odvisno od države in mobilnega operaterja. Ti vključujejo EUR, GBP, ZAR, CAD, HKD in več.