Kako ustvariti račun Neteller in narediti svoj prvi depozit v igralnici

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Rast spletnega igranja je povečala tudi potrebo po zanesljivih in varnih načinih plačila na spletu. Hiter in varen način pošiljanja denarja prek spleta je uporaba plačilnega sistema Neteller. Pogosto ga uporabljajo igralci spletnih igralnic po vsem svetu, saj zagotavlja hiter in enostaven način za vloge in dvige.

Ta članek vključuje podrobna navodila za nastavitev računa Neteller, financiranje spletnih igralnic z uporabo Netellerja in izplačilo vaših dobitkov. Obravnavali smo tudi nekatera najpogostejša vprašanja o uporabi Netellerja, kot so njegova varnost, pristojbine in razpoložljivost v spletnih igralnicah.

Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali začetnik v spletni igralnici, lahko Neteller naredi vaše transakcije enostavnejše in varnejše. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o uporabi Netellerja za financiranje in dvigovanje v spletnih igralnicah.

Kako ustvariti račun Neteller in narediti svoj prvi depozit v igralnici

Ustvarjanje računa Neteller za najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo depozite Neteller

Prvi korak pri uporabi Netellerja je ustvarjanje računa. Sledite naslednjim korakom.

 • Postopek prijave: Obiščite Spletno mesto Neteller in izberite "Prijavi se zdaj", da se registrirate za račun. Vaš brskalnik vas bo preusmeril na zaslon, kjer morate vnesti osebne podatke, vključno s svojim polnim imenom, e-poštnim naslovom in geslom. Prepričajte se, da so podatki, ki jih ponujate, točni in aktualni.
 • Preverjanje računa: Po prijavi boste morali potrditi pristnost svojega računa z dodatnimi informacijami. To dejanje je potrebno za zaščito varnosti vašega računa in upoštevanje zakonov proti pranju denarja. Vaš račun mora biti potrjen z navedbo datuma rojstva, naslova in dokumenta, ki ga je izdal državni organ, kot je potni list ali vozniško dovoljenje.
 • Izbira valute: Ko je vaš račun potrjen, morate izbrati valuto. Izberete lahko valuto, ki vam najbolj ustreza, saj jih Neteller ponuja široko paleto.
 • Povezovanje plačilnega sredstva: Če želite uporabljati Neteller, morate povezati način plačila, kot je bančni račun ali kreditna kartica. To lahko dosežete tako, da izberete izbrano možnost plačila na strani »Money in« v vašem računu Neteller. Če želite svoje plačilno sredstvo povezati z računom Neteller, sledite korakom.
 • Nastavitev dvostopenjske avtentikacije: Aktivirajte dvostopenjsko avtentikacijo, da bo vaš račun bolj varen. Če za prijavo poleg gesla zahtevate še kodo, ki jo ustvari aplikacija v vašem telefonu, vaš račun zagotavlja dodatno stopnjo zaščite. Pojdite na stran »Varnost« v svojem računu Neteller in sledite korakom za nastavitev dvostopenjske avtentikacije.

Vplačila v najboljših spletnih igralnicah Neteller

Ko nastavite svoj račun Neteller, lahko začnete z nakazili na najboljši načini spletnega plačila kot Neteller. Tukaj je vodnik po korakih za nakazilo v spletni igralnici, ki sprejema Neteller:

 • Prijava in ustvarjanje računa v igralnici: Ko najdete igralnico, ki sprejema Neteller, boste morali ustvariti račun in vnesti svoje osebne podatke, kot so ime, naslov in e-poštni naslov. Nato samo ustvarite uporabniško ime in geslo.
 • Navigacija do strani igralnice z depozitom: Ko ustvarite račun, se pomaknite na stran igralnice z depozitom. To je običajno mogoče najti v razdelku "Blagajna" ali "Bančništvo" na spletni strani igralnice.
 • Izbira Netellerja kot načina plačila: Na strani za nakazilo poiščite možnost, da izberete Neteller kot način plačila. Kliknite nanj za nadaljevanje.
 • Vnos zneska pologa in potrditev transakcije: Nato vnesite znesek denarja, ki ga želite položiti, in potrdite transakcijo. Preusmerjeni boste na spletno mesto Neteller, da se prijavite in potrdite plačilo. Ko je plačilo avtorizirano, bodo sredstva takoj na voljo na vašem igralniškem računu.

Pomembno je omeniti, da lahko obstaja provizije, povezane z uporabo storitve Neteller za polog v spletnih igralnicah, zato natančno preberite določila in pogoje. Uporaba depozitov v spletnih igralnicah Neteller v spletnih igralnicah je varen način plačila. Neteller uporablja napredno tehnologijo šifriranja, da zagotovi, da so vaši osebni in finančni podatki ves čas zaščiteni.

Če naletite na kakršne koli težave ali imate vprašanja o uporabi storitve Neteller za vplačila v spletnih igralnicah, se lahko za pomoč obrnete na skupino za podporo strankam družbe Neteller. Na splošno je Neteller eden najbolj priročnih in varnih načinov plačila, ki vam olajša uživajte v svojih najljubših spletnih igralniških igrah.

Dvig dobitkov v najboljši spletni igralnici, ki sprejema Neteller

Neteller je lahko priročen in preprost način za izplačilo dobitkov v spletni igralnici, če ste imeli srečo in ste pripravljeni na to. Tukaj je vadnica po korakih o tem, kako uporabiti Neteller za dvig dobitkov:

 1. Preverjanje možnosti dviga v igralnici: Prvi korak je preveriti, ali spletna igralnica, v kateri igrate, ponuja Neteller kot način dviga. To je običajno mogoče najti v razdelku "Blagajna" ali "Bančništvo" na spletni strani igralnice.
 2. Izbira Netellerja kot načina dviga: Ko ste prepričani, da je Neteller možnost za dvige, jo izberite s seznama možnosti.
 3. Vnos zneska dviga in potrditev transakcije: Vnesite želeni znesek dviga in nato potrdite transakcijo. Igralnica lahko traja nekaj časa, preden bo obdelava dviga izvedena, vendar bo denar poslan na vaš račun Neteller.
 4. Preverjanje dviga na računu Neteller: Če želite potrditi, da je bil dvig izveden, se prijavite v svoj račun Neteller. Denar bi moral biti nakazan na vaš račun.

Pozorno preberite pogoje in omejitve, preden uporabite Neteller za dvig zaslužka v spletnih igralnicah, saj so lahko povezani stroški. Neteller uporablja najsodobnejšo tehnologijo šifriranja za zaščito vaših finančnih in osebnih podatkov ter zagotavlja varnost in zasebnost vaših transakcij.

Zaključek

Za pologe in dvige v spletnih igralnicah je Neteller eden izmed zaupanja vrednih in najvarnejših načinov plačila. Postopek ustvarjanja računa je enostaven, preverjanje pa preprosto. Netellerjeva najsodobnejša tehnologija šifriranja prav tako dodaja dodatno stopnjo zaščite vašim transakcijam. Torej, izberite najboljša spletna mesta za igralnice, ki sprejemajo Neteller depozite in uživajte v brezhibni igralni izkušnji.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Kaj je Neteller in kako deluje?

Neteller je spletna plačilna platforma, ki omogoča preprosto in varno pošiljanje denarja. Registrirati se morate za račun Neteller in ga povezati z bančnim računom, kreditno ali debetno kartico ali drugim načinom plačila.

Je Neteller varen za uporabo?

Da, Neteller uporablja napredno tehnologijo šifriranja za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov ter zagotavlja, da so vaše transakcije varne in zasebne. Organ za finančno ravnanje (FCA) v Združenem kraljestvu prav tako nadzoruje in ureja Neteller, kar dodaja dodatno raven zaščite.

Ali so z uporabo Netellerja povezani stroški?

Da, uporaba Netellerja se lahko zaračuna, kot so transakcijski stroški, menjalni tečaji in stroški dviga. Na spletni strani Neteller so ti stroški, ki so običajno jasni, na voljo.

Ali lahko uporabljam Neteller v spletnih igralnicah?

Da, številne spletne igralnice sprejemajo Neteller kot plačilno sredstvo za pologe in dvige. Vendar je pomembno, da preverite, ali je Neteller na voljo, preden se prijavite v igralnico.

Koliko časa traja dvig dobitkov z Netellerjem?

Čas obdelave dvigov z uporabo storitve Neteller se razlikuje glede na politike in postopke spletne igralnice. Ko pa je dvig odobren, bi morala biti sredstva nakazana na vaš račun Neteller v nekaj dneh.

Neteller proti Skrillu: Primerjava e-denarnic za plačila v spletnih igralnicah

Neteller proti Skrillu: Primerjava e-denarnic za plačila v spletnih igralnicah

Pravilna rešitev e-denarnice za vaše transakcije je ključnega pomena, saj spletne igralnice postajajo vse bolj priljubljene. E-denarnice ponujajo priročen in varen način za vloge in dvige v spletnih igralnicah.

Provizije in omejitve Neteller za transakcije v spletnih igralnicah

Provizije in omejitve Neteller za transakcije v spletnih igralnicah

Neteller ima provizije in omejitve, zato je ključnega pomena, da se jih zavedate, če razmišljate o uporabi najvarnejših načinov plačila v vaši najljubši spletni igralnici Neteller. Veliko igralcev ne pozna provizij in omejitev Netellerja. Če ste eden izmed njih, potem vam to ni treba skrbeti.