Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo Nuapay

Svet spletnih plačil v teh dneh raste zelo hitro. Plačilnih rešitev je uvedenih vedno več, zato se vsi trudijo ujeti in uporabiti najbolj ugodne.

Plačilne storitve odprtega bančništva so postale zelo uporabne za vse industrije in ustanovljena so bila podjetja, kot je Nuapay. Ta podjetja zagotavljajo odprte bančne storitve, ki izjemno dobro delujejo s spletnimi igralnicami, saj so plačila varna in zelo hitra v primerjavi z drugimi običajnimi plačilnimi rešitvami.

Uporaba plačilne rešitve Nuapay je lahko izjemno koristna tako za operaterje kot za igralce, toda kako? Poglobimo se v to, kako lahko Nuapay in spletne igralnice igralcem ponudijo povsem novo popotovanje.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kaj je Nuapay?

Nuapay je vodilna platforma za obdelavo plačil na dva računa in odprto bančništvo na globalni ravni, ki si prizadeva za hitra plačila in visoko raven varnosti v korist podjetij in strank.

Nuapay je bil ustanovljen leta 2003, od takrat pa si je podjetje prizadevalo le za rast, s čimer je uvedbo plačil dvignilo na višjo raven. Nuapay vsako leto obdela več kot 42 milijard dolarjev, kar je jasen znak, da je podjetje vredno zaupanja, saj zagotavlja gladek in varen postopek plačila.

Leta 2020 je Nuapay prejel nagrado za najboljšega trgovca z rešitvami za spletno plačevanje in to z razlogom. Nuapay se ne osredotoča na hitenje lastnikov podjetij in strank, da uporabljajo njegove storitve, ampak počasi kaže, kaj lahko njegove popolnoma prilagodljive odprte bančne rešitve prinesejo v njihovo korist. Na ta način nagrajena rešitev Nuapay vsak dan pridobiva zaupanje in večje zanimanje.

Kako deluje Nuapay?

Kot že veste, je Nuapay vodilno odprto bančništvo in rešitev za obdelavo plačil z dvema računoma, ki deluje v korist strank.

Tako je vse narejeno preprosto tako za podjetja kot za stranke. Celoten postopek je, da stranke plačajo z bančnim nakazilom, pri čemer pošljejo znesek neposredno s svojega bančnega računa lastniku podjetja, ne da bi jim bilo treba izdati kartična plačila. Vse to daje strankam tisto, kar pričakujejo od sodobnih produktov takojšnjega plačila, tudi ponavljajoča se plačila.

Obstajata dva načina za izvedbo plačila z Nuapay, bodisi z uporabo mobilne aplikacije ali spletnega portala, ki bosta izdala takojšnje varno plačilo.

Ali lahko Nuapay uporabljate za nakazila kreditov v spletnih igralnicah?

Vse se zdi super glede takojšnjih plačil Nuapay. Vendar, ali ga je mogoče implementirati za igranje v spletnih igralnicah? No, odgovor je pritrdilen, in pravzaprav bo Nuapay v kombinaciji s spletnimi igralnicami zagotovil neverjetno stavniško popotovanje za spletne stavnice, ki želijo igrati v igralnicah, imeti varno plačilno metodo, ki poteka takoj in nima skritih tveganj.

Na žalost je odprto bančništvo precej nova priložnost za uvedbo spletnih igralnic, zato spletne igralnice, ki podpirajo Nuapay direktne bremenitve so omejene. Ne glede na to, še vedno obstajajo igralnice, ki ponujajo oboje širok izbor iger in plačila Nuapay.

Ko se enkrat pridružite eni od teh igralnic, ne boste več skrbeli zaradi zamud in počasnih plačil, sredstva pa boste prejeli na račun in iz njega skoraj takoj, ne da bi morali uporabiti nakazila s kreditno ali debetno kartico.

Kako vplačati v spletni igralnici z Nuapay

Pridružitev igralnicam, ki ponujajo plačilne rešitve Nuapay, bo vaše stavno potovanje dvignilo na nove višine. Sredstva na svoj račun boste lahko položili dobesedno nekaj minut.

Če želite napolniti svoj igralniški račun, morate paziti na nekaj stvari.

 • Prvič, igralnica mora podpirati takojšnja bančna nakazila Nuapay.
 • Nato morate le izvesti plačilo na svoj igralniški račun.
 • V nekaj minutah boste prejeli svoja sredstva z vašega bančnega računa na svoj igralniški račun.

Kako dvigniti iz spletnih igralnic z Nuapay

Postopek dvig sredstev iz spletnih igralnic se lahko nekoliko razlikujejo od depozitov, saj vsak operater ne podpira teh izhodnih plačil. Zato je zelo priporočljivo, da preverite, še preden se prijavite za določeno igralnico, ali podpira dvige prek takojšnjih bančnih nakazil.

Pred le nekaj leti so bili takojšnji bančni dvigi iz igralnic z Nuapayjem ali drugim odprtim bančnim poslom skoraj nemogoči, toda z ekipo Nuapay, ki nenehno izboljšuje svoje tehnološke zmogljivosti, lahko ljubitelji igralnic zlahka dvignejo sredstva iz vedno več igralnic.

Če najdete igralnico, ki podpira takojšnje dvige, morate samo vnesti svoje podatke in v zelo kratkem času boste prejeli sredstva na svoj bančni račun. Ker Nuapay avtomatizira dvige in morebitne dobitke pošlje nazaj na prvotni račun pologa, tako vi kot operater prihranite čas zaradi preverjanja.

Ali je za transakcije Nuapay potrebno opraviti preverjanje?

Ne glede na to, da Nuapay ponuja visokovarne transakcijske rešitve, spletne igralnice še vedno zahtevajo, da opravite preverjanje identitete in naslova. To je nujno na vsakem zakonitem igralniškem spletnem mestu, zato ga nikakor ne morete preskočiti, saj pred tem ne bi mogli pobrati svojega dobička.

Če želite uspešno preveriti svoj račun, boste morali opraviti preverjanje KYC, katerega cilj je potrditev vaše identitete in naslova.

Na srečo boste morali predložiti optično prebrano kopijo ali slike katerega koli od naslednjih dokumentov:

 • Osebna izkaznica
 • Potni list
 • Vozniško dovoljenje

Če je potrebno dodatno preverjanje naslova, lahko uporabite kateri koli račun za komunalne storitve ali bančni izpisek, izdan v zadnjih 3 mesecih. Seveda se lahko te zahteve v različnih igralnicah nekoliko razlikujejo.

Provizije in časi obdelave transakcij Nuapay

Ena največjih prednosti, ki Nuapay postavlja na vrh v industriji spletnih plačil, je dejstvo, da so časi obdelave vseh transakcij precej kratki, v večini primerov takojšnji.

Po drugi strani pa so provizije tako nizke, da banke in drugi plačilni sistemi sploh ne morejo konkurirati. Na splošno je vsaka spletna igralnica, ki se integrira z vodilnimi API-ji Nuapay, že korak pred svojimi konkurenti.

Kje sprejemajo Nuapay

Kot že omenjeno, je Nuapay vodilna tržna odprta bančna rešitev v svetovnem merilu. Tako ga lahko uporabljajo ljudje iz več kot 34 držav. Dobra novica je, da je Nuapay osredotočen le na rast, zato njegova ekipa nenehno izboljšuje svoje storitve in se širi ter dodaja več največjih svetovnih bank na seznam podpornih bank, ki jih lahko položite na svoj igralniški račun.

Nuapay pokriva vse države v Evropi, zaradi česar je vodilna tržna odprta bančna rešitev za celotno celino.

Najboljše igralniške bonus ponudbe z Nuapay

Rešitve odprtega bančništva so precej nova rešitev za spletne igralnice, zato še vedno niso tako razširjene. Torej je popolno pomanjkanje promocij za igralce, ki opravljajo depozite z Nuapay.

Vendar pa še vedno obstaja zakonit način za zbiranje ponudb samo z uporabo depozitov Nuapay. Seveda je vse povezano z bonusi dobrodošlice, ki jih ponuja skoraj vsaka spletna igralnica za svoje na novo registrirane stranke.

Ponudbe bonusa dobrodošlice so na voljo vsem novo registriranim igralcem igralnice da opravijo svoj prvi depozit. Večina operaterjev nima posebnih zahtev glede načinov plačila, zato se lahko kvalificirate tudi, če uporabljate Nuapay.

Ponudbe dobrodošlice so običajno del vašega prvega polnjenja, na primer 100 % vašega pologa do 300 € in dodatni brezplačni vrtljaji. To je samo primer začetne ponudbe igralnic, ki jo lahko dobite z nakazili pri Nuapay.

Kako izbrati najboljše metode depozita

Ko gre za izbiro katero metodo uporabiti za polog v spletnih igralnicah, morate biti zelo previdni, saj morate izbrati tisto, ki vam najbolj ustreza. Običajno je tisto, kar igra veliko vlogo pri tej odločitvi, nadaljevanje vezanih vlog, provizije, tudi varnost in limiti.

Na srečo je Nuapay odprta bančna rešitev, ki združuje vse to v enem. Podjetje omogoča takojšnje depozite z nizkimi ali celo brez provizij, kjer je varnost na najvišji možni ravni, nenazadnje pa so minimalni limiti zelo nizki, tako da lahko začnete s čim manj.

Prednosti uporabe Nuapay kot metode depozita

 • Varno
 • Stroškovno učinkovito
 • hitro
 • Zanesljiv
 • Ni vam treba obiskati banke

Postopek odpiranja računa Nuapay

Nuapay je odprto bančno podjetje, ki ponuja rešitev za direktne obremenitve vašega računa pri operaterju, tako da vam ne bo treba ustvariti nobenega dodatnega računa, ampak boste sredstva takoj prejeli na svoj igralniški račun.

Varnost in varnost z uporabo Nuapay za spletne igralnice

Največja težava pri transakcijah v spletnih igralnicah je varnost, ki jo spremljajo provizije in čakalne dobe. Nuapay ponuja vse-v-enem rešitev za obdelavo plačil, ki je v prid igralcem in igralnicam.

Nuapay je osredotočen na zagotavljanje najboljših storitev in zadovoljstvo svojih strank, zato je varnost na prvem mestu. Vsa plačila Nuapay so zaščitena z garancijo neposredne obremenitve, ki vam daje jamstvo, da bo v primeru plačila karkoli narobe takoj vrnjeno celotno vračilo.

Odkrijte druge najboljše načine plačila

Nuapay je odlična odprta bančna rešitev tako za operaterje kot za igralce v igralnicah, saj prinaša ogromno prednosti, kot so nizke provizije, nizki časi obdelave, visoka stopnja varnosti in tudi nizki minimalni limiti.

Vendar vsaka spletna igralnica ne podpira plačil Nuapay, zaradi česar boste težko našli dobro, ki podpira. Zaradi tega veliko igralcev raje uporablja druge možnosti za vloge in dvige, ki so pogostejše v igralnicah in prav tako zagotavljajo podobne ugodnosti.

Bančna nakazila

Odlična alternativa za plačevanje v spletnih igralnicah je redno bančno nakazilo, ki ga izda vaša banka na tekoči račun operaterja. Te transakcije veljajo za zelo varne in zanesljive, vendar imajo pomanjkljivosti visoke čakalne dobe in pristojbine.

Debetne in kreditne kartice

Druga odlična alternativa Nuapayu za plačevanje v spletnih igralnicah je uporaba debetnih ali kreditnih kartic, ki sta nedvomno najpogosteje uporabljeni način transakcij. Pologi in dvigi s kreditnimi karticami so precej preproste, zahtevajo, da vnesete le podatke o svoji kartici, in takoj boste videli svoja sredstva na svojem igralniškem računu.

Končna razsodba za uporabo Nuapay v spletnih igralnicah

Vodilna globalna platforma za obdelavo plačil z računa na račun in odprte bančne rešitve Nuapay je postavila novo normo za spletne transakcije. Visoka varnost, nizke provizije in kratke čakalne dobe so le nekateri od razlogov, zakaj podjetje zagotavlja eno najbolj osupljivih plačilnih izkušenj za plačnike in prejemnike plačil.

Implementacija rešitev Nuapay v svetu spletnih igralnic poteka počasi, vendar ima zagotovo potencial, da postane najbolj uporabljena metoda za pologe in dvige. Operaterji, ki so že integrirali možnosti odprtega bančništva Nuapay, so pritegnili veliko stavnikov, ki so pripravljeni izkoristiti prednosti neposrednih obremenitev, ki se izvajajo takoj. Nizke provizije za transakcije so že premagale provizije bančnih institucij, tako da ima Nuapay na splošno potencial, da postane najboljša plačilna metoda ne le za igralnice, temveč za vse industrije.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je Nuapay?

Nuapay je vodilna platforma za obdelavo plačil na dva računa in odprto bančništvo na globalni ravni, ki ima jasen namen zagotavljanja najboljših storitev za operaterje in stranke.

Kako Nuapay deluje pri igranju v spletnih igralnicah?

Izvajanje depozitov ali dvigov v spletnih igralnicah z Nuapay je zelo enostavno in preprosto. Plačilo izvedete z bančnim nakazilom, pri čemer znesek pošljete neposredno iz svoje banke operaterju.

Kdo je lastnik Nuapaya?

Podjetje, ki stoji za Nuapay, je EML payments, ki je globalno podjetje za plačilne rešitve, ki upravlja širok izbor držav z vsega sveta. EML Payments ima sedež v Avstraliji in ima pisarne skoraj kjer koli na svetu.

Ali lahko nakažem dobroimetje v spletne igralnice z Nuapay?

Da, veliko spletnih igralnic ima možnost sprejemanja plačil v realnem času z Nuapay, kar vam zagotavlja varne, hitre, stroškovno učinkovite in takojšnje prenose.

Ali obstajajo kakšni bonusi za uporabo Nuapay za depozite v spletnih igralnicah?

No, ni nobenih posebnih bonusov za vloge z Nuapay. Kljub temu lahko še vedno izkoristite različne bonuse, tako da prejmete ponudbo dobrodošlice ali bonus za ponovno nalaganje, ki zahteva začetni depozit, vendar nima nobenih omejitev načina depozita.

Kaj je plačilo na dva računa?

Preprosto postopek plačila z računa na račun premakne denar neposredno iz plačnikove banke v banko prejemnika plačila brez potrebe po tretjih osebah, kot so kreditne ali debetne kartice. Te rešitve tekočih računov naslednje generacije omogočajo lažje, varnejše in preprostejše transakcije.

Ali se splača uporabljati Nuapay za plačila v igralnici?

Uporaba Nuapaya za igralniška plačila ima številne prednosti za vse igralce. Njegova direktna obremenitev je povezana z nizkimi ali celo nobenimi provizijami. Poleg tega so transakcije takojšnje in varne, zaradi česar je Nuapay odlična možnost za igralce v igralnicah.