Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo OKPay

OKPay je varna platforma za upravljanje denarja, ki ponuja različne možnosti za prenos denarja, kot so bančna nakazila, kreditne kartice, debetne kartice, predplačniške kartice, kriptovalute itd.

Mednarodna e-denarnica, ki obstaja od leta 2007, je kot varnostni ukrep podprta s strogim postopkom preverjanja. V spletnih igralnicah OKPay zaračunava nominalne provizije. Najboljša stvar pri tem načinu plačila je, da strošek ostane nespremenjen ne glede na podrobnosti transakcije.

Dejstvo, da toliko igralcev spletnih igralnic uporablja ta način plačila za polaganje sredstev na svoje račune, mu je dalo veliko priljubljenost v industriji spletnih iger na srečo.

Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo OKPay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kako narediti depozit z OKPay

Številne spletne igralnice strankam omogočajo deponiranje prek OKPay. Ker je plačilno sredstvo virtualna denarnica, jo je treba naložiti s sredstvi, ki jih je mogoče uporabiti v internetnih igralnicah. Prav tako ga je mogoče povezati s kreditno kartico ali bančnim računom, kar omogoča hitro in enostavno polaganje. E-denarnica deluje brezhibno s spletnimi mesti mobilnih igralnic. Igralnice se razlikujejo po omejitvah vlog, zato morajo igralci preveriti na platformi, da ugotovijo, kaj je minimalno/maksimalno. Vendar je najvišja omejitev porabe za račune OKPay 300 EUR.

Postopek deponiranja pri OKPay poteka po spodnjih korakih.

 1. Prijavite se v spletni igralnici, ki sprejema OKPay
 2. Poiščite področje blagajne/plačila in pojdite na 'Depoziti'
 3. Na spustnem seznamu razpoložljivih načinov plačila izberite OKPay (npr. debetna kartica OKPay)
 4. Navedite znesek za polog
 5. Sledite pozivom na zaslonu in se prijavite v račun OKPay
 6. Dokončajte preverjanje pristnosti v dveh korakih s kodo OTP
 7. Preverite plačila in kliknite »Končano«

Čas prenosa je takojšen, zato morajo biti sredstva pripravljena igranje igralniških iger za pravi denar takoj ko je depozit odobren. Provizija za transakcijo znaša le 0,5% zneska depozita, vendar ne več kot 2,99 EUR. Igralci spletnih igralnic morajo biti previdni pri pošiljanju podatkov o plačilu, ker nakazil OKPay ni mogoče vrniti.

Kako narediti dvig z OKPay

Veliko igralcev na srečo, ki se preizkusijo v spletnih igralniških igrah, na koncu zadene jackpot ali nekaj denarnih nagrad. K sreči OKPay olajša dvige na teh spletnih mestih za igre na srečo, zaradi česar je tako hitro in enostavno kot polaganje.

Izplačila OKPay imajo dva različna pristopa, ki temeljita na željah igralca. Če igralec nakaže neposredno s svojega virtualnega računa OKPay, si bo igralnica zapomnila možnost plačila, zato bodo dobitki preneseni neposredno na isti račun OKPay.

Druga možnost je, da igralec dvigne na debetno kartico OKPay, pri čemer bo nakazilo potekalo po enakem postopku kot knjiženje denarja na bančni račun. Postopek je še bolj priročen na mobilnih telefonih.

Na splošno je tukaj opisano, kako izplačati zmago v igralnici z OKPay.

 1. Pojdite na področje blagajne in kliknite gumb »Dvig« ali podoben gumb
 2. Izpolnite znesek za izplačilo
 3. Kot možnost dviga izberite debetno kartico OKPay/OKPay
 4. Dokončajte postopek preverjanja in pošljite

Čas dviga, provizije in omejitve transakcij

Dvigi OKPay prispejo na določen račun še isti dan. Igralnica običajno traja približno 24 ur, da odobri izplačilo in ga hitro pošlje legitimnemu zmagovalcu.

Provizije za dvig denarja se vzamejo iz igralnice (0,5%) in ne igralca prejemnika. Novi igralci bodo morda pozvani, da predložijo dokumente za preverjanje poznaj svojo stranko (KYC).

To ne bi smelo biti problem, saj gre le za varnostni protokol za preprečevanje pranja denarja in kraje identitete. Dobro je prebrati pogoje za umik iz spletne igralnice. Tako lahko igralec vidi najmanjši in največji znesek za dvig. Vsak znesek, ki presega 300 EUR, bo zahteval preverjanje s strani OKPay.

Ko igralec prejme svoje dobitke na račun OKPay, lahko dobi denar v svoje roke na ducat možnosti. Stanje lahko na primer premaknejo na OKPay MasterCard, spletni bančni račun, druge e-denarnice, mobilno plačilo, lokalne kartice in mednarodne plačilne možnosti (Skrill, Visa, QIWI, UnionPay, Webmoney in Alipay).

Ker je OKPay splošno sprejet, igralci v igralnicah niso omejeni na geografske regije, razen v državah pod sankcijami. Poleg tega omogoča izmenjavo valut v realnem času.

Varnost in varnost pri OKPay

Vsak hazarder želi mirno igrati spletne igralniške igre. Na tej platformi, pregledujemo načine plačila in spletne igralnice, ki postavljajo varnost in poštenost na prvo mesto. Ko se prijavite na eni od spodnjih platform, igralcem ni treba skrbeti, da bi njihovi občutljivi podatki prišli v napačne roke.

OKPay je znan po svojem inovativnem varnostnem sistemu. Vsako plačilo v igralnici prek tega sistema je 100% varno. Politika zasebnosti pri OKPay določa, da imajo dostop do uporabniških podatkov le pooblaščene zainteresirane strani.

Podatki, ki omogočajo osebno prepoznavo, se obravnavajo z največjo zaupnostjo, da bi preprečili goljufiv dostop tretjih oseb. Ko igralci nakažejo ali dvignejo sredstva prek OKPay v spletnih igralnicah, se finančni podatki posredujejo v skladu z evropsko splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

OKPay uporablja tudi temeljit postopek preverjanja, da dokaže identiteto strank. Uporabniki morajo predložiti skenirane kopije svojih izvirnih dokumentov, kot so osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje. Spet noben nepooblaščen uporabnik ne more dostopati do računa brez zakonite mobilne naprave ali e-poštnega naslova. Nepreverjeni računi imajo omejene možnosti transakcij.

Za nadaljnje ublažitev nezakonitih transakcij in skladnost s pravilniki o preprečevanju pranja denarja (AML) OKPay od preverjenih uporabnikov zahteva, da izpolnijo vprašalnike o svoji finančni dejavnosti. To pomaga spremljati izvor sredstev. Vsaka sumljiva dejavnost bo v sistemu pregledana in odpravljena. Kot dodaten bonus imajo igralci več varnosti in zasebnosti z uporabo OkPay s kriptovalutami zahvaljujoč tehnologiji blockchain.

Postopek odpiranja računa OKPay

Ko odprete račun z OKPay, morate slediti le nekaj korakom.

 • Obiščite okpay.co in kliknite zeleni gumb (Ustvari račun) na domači strani
 • Navedite e-poštni naslov, polno ime, želeni jezik, uporabniško ime in geslo
 • Preberite pogoje in se strinjajte
 • Preverite, ali ste človek
 • Pritisnite gumb Ustvari nov račun

V naslednjih dveh minutah bo OKPay poslal potrditveno e-pošto za potrditev registracije. Tisti, ki želijo povezati svoje bančne račune, lahko to storijo po opravljenem postopku preverjanja. OKPay sprejema vse glavne valute in ponuja predplačniško kartico MasterCard, ki jo je mogoče uporabiti povsod, kjer sprejemajo MasterCard.

V bistvu je račun OKPay vseobsegajoča denarnica za shranjevanje finančnih računov na enem mestu. To strankam omogoča, da z lahkoto spremljajo svojo spletno porabo. Vsaka e-denarnica vsebuje različne bančne podatke in se lahko uporablja za bančna nakazila tudi v spletnih trgovinah, ki ne sprejemajo OKPay.

Priporočljivo je ločiti denarnice in jih uporabljati za različne namene.

Igrajte odgovorno

Odgovorno spletno igralništvo je pomemben vidik iger na srečo. Vključuje ohranjanje sprejemljive in varne ravni iger na srečo, da se izognete finančnim tveganjem in socialnim težavam. Čeprav ni vedno lahko, je razumevanje samega sebe in prepoznavanje znakov težav z igrami na srečo zelo pomembno.

Igralci na srečo morajo upoštevati varne prakse in se seznaniti s skupinami in organizacijami, ki lahko pomagajo težavnim igralcem. Drug dejavnik odgovornega igranja, ki ga pogosto spregledamo, je izbira prave igralnice. Nujno je, da igrate na varni, ugledni platformi.

Preprečevanje je ključnega pomena, zato mora vsak igralec upoštevati te točke, da ostane odgovoren.

 • Nastavite fiksni znesek iger na srečo, da se izognete izgubi več, kot si lahko privoščite
 • Vzeti pavzo
 • Nikoli ne lovite izgub
 • Stavite brez pričakovanja zmage
 • Določite časovno omejitev za igre na srečo
 • Igra za zabavo, ne za dobiček
 • Porabite svoj denar, ne izposojenega denarja
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak