Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo Payeer

Spletne igralnice v mnogih državah še vedno niso zakonite. Glede na to nekateri plačilni operaterji neradi vstopajo na trg, saj se bojijo nadzora nekaterih vlad. Po drugi strani pa so nekateri igralci preveč zaskrbljeni zaradi prikrivanja svojih sledi na spletu. Ne glede na razlog nekateri igralci spletnih igralnic raje uporabljajo plačilno sredstvo, ki zagotavlja anonimnost in varnost.

Čeprav obstaja na stotine igralnic in spletnih plačilnih metod, je nemogoče naložiti sredstva na svoj igralni račun, ko igralec ne najde igralnice, ki bi sprejela njegov želeni način plačila. Kljub temu Payeer ponuja popolno spletno plačilno platformo, ki igralcem omogoča premikanje svojih sredstev med različnimi plačilnimi storitvami.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

O Payeerju

Payeer je spletna denarnica, ki je zasnovana za obdelavo tako fiat valut kot kriptovalut. Ta plačilna platforma izvaja različne transakcije s kriptovalutami. Payeer podpira sedem različnih kriptovalut: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple's XRP in USD Tether. Poleg tega podpira tudi nakup blaga in storitev pri prodajalcih, ki jih podpira Payeer. Nekatere tu sprejete valute Fiat vključujejo ameriški dolar, evro in ruski rubelj.

Druga izjemna atrakcija je to spletna igralnica igralci lahko kupujejo kriptovalute z uporabo fiat valut. Za igralce, ki želijo staviti s pravim denarjem, Payeer sprejema več možnosti nakazila, vključno z debetnimi/kreditnimi karticami in več e-denarnicami. V sedanjem stanju je Payeer nedvomno našel popolno rešitev, da svojim strankam pomaga pri premikanju sredstev med različnimi plačilnimi storitvami.

Zgodovina Payeerja

Payeer je blagovna znamka družbe Paycorp limited, ki ima sedež v Estoniji in Port Vili v Vanuatuju. Ta digitalna plačilna platforma se je prvič pojavila na trgu leta 2019. Payeer se je kljub temu, da je relativno nova platforma, hitro razširil po vsem svetu in se uporablja v skoraj 177 državah za plačila in menjalnice.

Ali je Payeer priljubljen?

da. Payeer se trži kot odlična alternativa večini e-denarnic. Zaradi visoke varnosti transakcij ga zelo raje uporabljajo igralci spletnih igralnic iz držav s strogim vladnim nadzorom. Skrbi tudi za potrebo po odprtju več plačilnih računov. Kljub temu je tukaj seznam držav, kjer je Payeer zelo priljubljen.

 • Tajska: Spletne igre na srečo so na Tajskem prepovedane. Legalne igre na srečo so omejene samo na nacionalno loterije in stave na konje. Vsakdo, ki je spoznan za krivega sodelovanja v drugih oblikah iger na srečo, tvega prestajanje zaporne kazni ali visoke denarne kazni. Ker pa država ne more storiti ničesar pri zaklepanju tujih igralnic, se igralci spletnih igralnic za dodatno varnost obrnejo na igralnice, ki sprejemajo plačila Payeer.

 • Vietnam: Spletne igre na srečo so v Vietnamu prepovedane. Situacija je precej podobna kot na Tajskem, ko igralci najdejo igre na srečo na spletu. Vendar pa pri Payeerju številni vietnamski igralci še vedno najdejo način igrajo svoje najljubše igralniške igre ne da bi bil ujet. Dobra stvar je, da številne igralnice Payeer danes sprejemajo igralce iz Vietnama.

 • Bangladeš: Bangladeš je muslimanska država. Glede na to dejstvo ostajajo spletne igre na srečo v tej islamski državi prepovedane, pri čemer so vladni zakoni proti igram na srečo zelo prepovedani. To ne pomeni, da so spletne igre na srečo tuj koncept. Iz te države je veliko igralcev, pri čemer je Payeer med najbolj zaupanja vrednimi plačilnimi sredstvi.

Poleg teh treh držav ima Payeer svetovno priljubljenost. Poleg sposobnosti, da prikrije identiteto igralca, ga zaradi tesne povezanosti s kriptovalutami zelo cenijo kripto igralci. Drugi razlogi, zaradi katerih je Payeer zelo priljubljen v igralniških krogih, vključujejo:

 • Hiter in enostaven postopek registracije
 • Platforma, enostavna za uporabo
 • Sprejema bančne kartice iz različnih držav
 • Nizke provizije
 • Takojšnja nakazila med Payeer
 • Evropska licenca za trgovanje s kripto transakcijami
 • Odzivna 24/7 podpora strankam

Kako narediti depozit pri Payeerju

Igralci spletnih igralnic ne bi smeli imeti težav z nalaganjem sredstev na svoje igralne račune. Payeer je vsem olajšal transakcije, zahvaljujoč svoji intuitivni zasnovi spletne strani, ki omogoča enostavno dostopnost vseh bistvenih funkcij.

Uporaba Payeerja v spletnih igralnicah

Ko gre za nalaganje sredstev v igralnici, morajo novi igralci ustvariti dva računa: enega pri Payeerju in drugega pri igralnici. Novi igralci morajo navesti le e-poštni naslov in ne drugih osebnih podatkov. In ker jih ne zanimajo vaša imena ali osebni podatki, je odpiranje računa Payeer precej hitro.

Po zaključku postopka prijave bi moral biti naslednji korak izbira najprimernejšega načina financiranja računa. Payeer ponuja različne možnosti nakazila, med katerimi so ključne fiat denar in kriptovalute. Igralci v valuti Fiat lahko financirajo svoje denarnice Payeer z več načini digitalnega plačila, vključno z Visa, MasterCard, SolidTrustPay, Swift Transfer in PayZa.

Ko igralec uspešno financira svojo e-denarnico Payeer, se odpravi naravnost v svojo igralnico Payeer in izbere Payeer kot svoj želeni način plačila. Na tej točki ostane le še vnesti znesek depozita, potrditi in preveriti zahtevo. V nekaj sekundah se znesek depozita odraža na igralniškem računu. Vendar pa se lahko čas depozita razlikuje glede na spletno igralnico.

Povzetek plačilnega postopka

Postopek plačila je mogoče povzeti na naslednji način:

 1. Prijavite se v igralnico in izberite Payeer kot prednostno plačilno sredstvo
 2. Izberite znesek, ki ga želite položiti, in ga prilagodite
 3. Ko so igralci preusmerjeni na račun Payeer, bodo nato pozvani, da izberejo možnost plačila računa
 4. Ko izberejo račun, so nato preusmerjeni na spletno mesto trgovca, da dokončajo plačilo.

Poleg plačil neposredno s Payeerjevih računov lahko igralci uporabljajo tudi Payeer MasterCard, opremljeno s sistemom PayPass. Ta kartica se izda, vzdržuje in aktivira brezplačno. Vendar pa bodo igralci, ki želijo, da jo dostavijo, morali plačati bodisi redno ali hitro dostavo.

V idealnem primeru je prilagodljivost eden od glavnih razlogov, zakaj si igralci želijo uporabljati Payeer kot prednostno plačilno sredstvo. To je posledica dejstva, da igralcem ni več treba upravljati z več računi. Namesto tega imajo en sam portal, ki podpira različne možnosti plačila in tesno sodeluje z banko. Druga ključna privlačnost Payeerja je, da podpira kriptovalute, ki so v krogih iger na srečo zelo priljubljene.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak