PayPal proti Skrillu: katera je najboljša možnost plačila za spletne igralnice?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Na kakovost vašega časa, preživetega v spletni igralnici, lahko močno vpliva način plačila, ki ga izberete. Tako PayPal kot Skrill, dve najpogosteje uporabljeni e-denarnici, obljubljata hitra, preprosta in varna plačila za uživanje v vrhunskih spletnih igralniških igrah.

Na tem spletnem mestu smo se odločili ugotoviti, kateri od teh dveh načinov plačila je idealen za transakcije v spletnih igralnicah, tako da primerjamo njuno varnost, razpoložljivost iGaming, stroške, omejitve, čas obdelave transakcije in podporo strankam.

Tukaj je vse, kar morate vedeti, preden se podate v najboljšo igralnico PayPal ali morda svojo naslednjo spletno igralnico, ki jo sprejema Skrill!

PayPal proti Skrillu: katera je najboljša možnost plačila za spletne igralnice?

Varnostni vidik uporabe PayPala in Skrilla v spletnih igralnicah

Tako PayPal kot Skrill uporabljata vrhunske varnostne protokole za zaščito svojih igralcev, ko se odločijo igrati na spletna igralnica PayPal ali naredite depozit v spletni igralnici s Skrill.

Uporabljajo visokovarnostne ukrepe, kot so šifriranje, najnovejši sistemi za odkrivanje prevar in dvofaktorska identifikacija za dostop do računa.

Čeprav noben varnostni sistem ni nezmotljiv, bi morali ti previdnostni ukrepi hekerjem zelo otežiti dostop do vašega denarja.

Na splošno sta se oba izkazala za zanesljivi in varni možnosti za Skrill ali PayPal depozit v igralnici.

Prednostna metoda plačila z e-denarnico v spletnih igralnicah

Ko primerjamo PayPal in Skrill, spletne igralnice dajejo prednost PayPalu. To je zato, ker je PayPal bolj znana in uveljavljena možnost depozita po vsem svetu.

Po drugi strani pa Skrill postaja vse bolj priljubljen in ga v zadnjih nekaj letih prepoznava vedno več spletnih igralnic.

Vedno je dobro, da dvakrat preverite pri izbrani igralnici, ki sprejema PayPal ali Skrill, da se prepričate, da sprejema e-denarnico, ki vam je ljubša.

Kateri način plačila ima nižje provizije za plačila v spletnih igralnicah?

Skrill ima pri igranju običajno nižje provizije kot PayPal najboljše igralniške igre na spletu. Provizije PayPal lahko znašajo do 5 % za določene vrste depozitov v spletni igralnici PayPal, medtem ko so provizije Skrilla običajno med 1 % in 2 % v spletni igralnici Skrill.

Vendar je vredno omeniti, da nekatere spletne igralnice prevzamejo te provizije – čeprav ni vedno tako. Pregled pravil in pogojev spletne igralnice sprejema PayPal ali Skrill, ki jo nameravate uporabljati, je najboljši način, da dobite najbolj pravilne informacije o provizijah in dodatnih stroških.

Omejitve uporabe PayPal ali Skrill za plačila v spletnih igralnicah

Ko gre za nakazilo pravega denarja z enim od teh dveh varnih načinov spletnega plačila, imata tako PayPal kot Skrill omejitve. PayPal je lahko v nekaterih jurisdikcijah precej omejen – še posebej, ko govorimo o takojšnjem ustvarjanju Igralnica za dvig PayPal.

Skrill pa ima na splošno manj omejitev, čeprav je lahko plačevanje v spletnih igralnicah s Skrillom v nekaterih regijah omejeno. Pred uporabo katere koli možnosti bi morali igralci iger na srečo raziskati ustrezna pravila in politike v svoji državi.

Časi dviga za PayPal in Skrill

Tako PayPal kot Skrill imata razmeroma hitra obdobja dviga. Oba načina vnosa sta običajno takojšnja, kar vam omogoča, da takoj začnete z igranjem. Vendar dvigi pogosto zahtevajo več časa kot depoziti.

S PayPalom lahko dvigi v igralnici PayPal trajajo od 2 uri do 72 ur. Vendar se dvigi pri Skrillu gibljejo od 24 ur do 72 ur najboljša spletna igralnica Skrill.

Upoštevajte, da lahko pravila in postopki, ko igralnica sprejme PayPal ali Skrill, prav tako vplivajo na čas dviga.

Podpora strankam s strani PayPal in Skrill

Storitve za stranke so na voljo strankam PayPal in Skrill. Skrill ponuja samo podporo po e-pošti in klepet v živo pri službi za stranke, medtem ko PayPal nudi tudi telefonsko pomoč.

Medtem ko je storitev za stranke glavna prednostna naloga za obe podjetji, so povratne informacije strank pokazale mešane občutke glede kakovosti podpore, ki jo prejemajo.

Zaključek

Ne glede na to, katere varne načine plačila uporabljate – PayPal ali Skrill – bo odvisno od vašega osebnega okusa in meril določenega mesta.

Tako PayPal kot Skrill sta med najbolj zanesljivimi in varnimi načini plačila na spletu, vendar je PayPal širše prepoznaven in ima običajno nižje stroške.

Pri izbiri upoštevajte obdobja za obdelavo transakcij, omejitve in razpoložljivost storitve za stranke.

Če želite sprejeti najbolj informirano odločitev, morate najprej prebrati, kako deluje nakazilo v igralnici PayPal ali Skrill, preučiti provizije, povezane z vsakim načinom plačila, in nato izbrati možnost, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Upoštevajte, da je najboljši način plačila kajti spremenili se boste iz spletne igralnice PayPal v igralnico Skrill. Zato bodite pozorni in se držite najbolj varne in zanesljive možnosti za vas.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali lahko za plačila v spletnih igralnicah uporabljam tako PayPal kot Skrill?

Katera spletna igralnica sprejema PayPal ali Skrill, je odvisno od ponudnika igralnice. Oba, PayPal in Skrill, sta izvedljivi možnosti za vloge in dvige v spletnih igralnicah, vendar morate še enkrat preveriti, ali ju izbrano spletno mesto sprejema.

Katera možnost plačila je bolj varna: PayPal ali Skrill?

Ko gre za vloge in dvige v spletnih igralnicah, sta tako PayPal kot Skrill podobno varna zaradi prefinjenih varnostnih ukrepov, ki jih uporabljata.

Ali vse spletne igralnice sprejemajo PayPal in Skrill?

Teh načinov plačila ne boste našli v vseh igralnicah na spletu. Preden se pridružite, je bistveno, da preverite sprejete metode denarja v zadevni spletni igralnici.

Ali spletne igralnice zaračunavajo dodatne stroške za uporabo PayPal ali Skrill?

Spletne igralnice, ki sprejemajo PayPal in Skrill, lahko zaračunajo stroške za uporabo teh storitev. Oglejte si drobni tisk pravil in pogojev spletne igralnice za najsodobnejše informacije o provizijah.

Ali obstajajo druge možnosti za PayPal in Skrill za plačila v spletnih igralnicah?

Neteller, ecoPayz in bolj priročne možnosti plačila, kot so kreditne kartice, debetne kartice in bančni depoziti, so nekatere od številnih izvedljivih alternativ PayPalu in Skrillu za plačila spletnih iger na srečo. V vašem interesu je, da pred dokončno odločitvijo raziščete več načinov plačila, ki jih sprejema vaša izbrana spletna igralnica.

Kako nastaviti račun PayPal in začeti

Kako nastaviti račun PayPal in začeti

Nič čudnega, da čedalje več stavnikov odpira račune v spletnih igralnicah, saj tehnologije rastejo zelo hitro in ponujajo veliko možnosti igranja na daljavo. Zato vam bomo ponudili celoten vodnik za začetnike po igralnicah PayPal, ki je eden najpreprostejših za uporabo in varnih načinov plačila v igralnicah. Pokrivali bomo, kako nastavite svoj račun PayPal, poiščete ugledno spletno igralnico, ki sprejema PayPal, in tudi, kako sprejeti vse varnostne ukrepe.

Kako položiti in dvigniti sredstva iz spletnih igralnic s PayPal

Kako položiti in dvigniti sredstva iz spletnih igralnic s PayPal

Vloge in dvigi v igralnicah so dosegli povsem novo raven z rastjo spletnih plačilnih sistemov.

Prednosti in slabosti uporabe PayPala za spletne igralnice

Prednosti in slabosti uporabe PayPala za spletne igralnice

PayPal je eden izmed najbolj priljubljenih načinov spletnega plačila, ki hitro postaja priljubljena e-denarnica v spletnih igralnicah.