Kako uporabljati Paysafecard v spletnih igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Paysafecard je priljubljena predplačniška možnost za igralce v spletnih igralnicah po vsem svetu. To je kupon, ki igralcem omogoča, da položijo svoje račune brez posredovanja občutljivih podatkov. Zaradi tega je odlična izbira za tiste, ki dajejo prednost diskretnosti in varnosti.

Tukaj boste našli podroben uvod v uporabo Paysafecard v spletnih igralnicah, skupaj z varnostnimi priporočili. Obravnavani bodo tudi dvigi iz najboljših spletnih igralnic Paysafecard, vključno z morebitnimi veljavnimi provizijami in čakalnimi dobami.

Kako uporabljati Paysafecard v spletnih igralnicah

Kako nakazati s Paysafecard

V spletnih igralnicah Paysafecard lahko hitro in enostavno opravite pologe s predplačniško metodo. Tukaj je podrobna razlaga, kako položiti denar z enim najboljših načinov plačila v igralnici:

  1. Izberite spletno igralnico Paysafecard, ki izpolnjuje vaša pričakovanja.
  2. Ustvarite račun v spletni igralnici Paysafecard in pojdite na razdelek Blagajna.
  3. Kot način nakazila izberite Paysafecard.
  4. Vnesite znesek, ki ga želite položiti.
  5. Preusmerjeni boste na stran, kjer morate vnesti 16-mestno kodo PIN, ki je natisnjena na vašem kuponu Paysafecard.
  6. Kliknite na "Pošlji", da dokončate nakazilo.
  7. Sredstva bodo takoj nakazana na vaš račun v spletni igralnici igrajte najboljše spletne igralniške igre.

Nasveti, kako kar najbolje izkoristiti Paysafecard

Čeprav nakazilo s Paysafecard pomeni uživanje v enem najvarnejših načinov plačila, vseeno upoštevajte standardne ukrepe, da se izognete kraji in goljufijam. Za varnejše pologe Paysafecard upoštevajte naslednje nasvete:

Nasvet 1: Kupone Paysafecard kupujte le pri pooblaščenih prodajalcih

Kupone Paysafecard lahko kupite v številnih različnih trgovinah, vključno z živilskimi trgovinami, trgovinami z živili in bencinskimi postajališči. Da bi preprečili goljufanje, jih kupujte le pri zaupanja vrednih virih.

Nasvet 2: Shranite svojo kodo PIN na varno

Svoj račun za spletne igre lahko napolnite s kodo PIN bona Paysafecard. Ne dovolite, da bi ga kdo videl ali uporabil. Če vaša osebna identifikacijska številka (PIN) kdaj pade v napačne roke, jo lahko uporabijo za goljufive nakupe.

Nasvet 3: Ne razkrivajte svojih osebnih ali finančnih podatkov

S Paysafecard lahko izvajate depozite, ne da bi posredovali kakršne koli identifikacijske ali denarne podatke. Ne odgovarjajte na zahteve po občutljivih podatkih po e-pošti ali telefonu. Verjetno gre za prevaro.

Nasvet 4: Paysafecard uporabljajte samo na varnih spletnih mestih

Pomembno je igrati v varnih in zanesljivih igralnicah Paysafecard. Preverite, ali se URL začne s "https" in se v oknu brskalnika pojavi ikona za šifriranje. To pomeni, da so vaši podatki na spletnem mestu varni, ker uporablja varnost.

Izplačila v igralnici Paysafecard

Paysafecard se lahko uporablja samo za dodajanje denarja na vaš igralniški račun in ne za dvige. Če je temu tako, morate svoj zaslužek prejeti z uporabo a drugačen način odvzema.

Bančne transakcije, kreditne/debetne kartice in e-denarnice, kot sta PayPal in Skrill, so nekatere od metod dviga, ki jih sprejema večina spletnih igralnic s Paysafecard. Preden se odločite, upoštevajte stroške in odstopna obdobja, povezana z vsako možnostjo.

Časi in stroški obdelave dviga

Čas, ki je potreben za dokončanje vašega dviga, in morebitne povezane provizije se razlikujejo glede na igralnico Paysafecard in način plačila. Dvigi prek kreditne kartice ali bančnega depozita običajno trajajo 3-7 delovnih dni. Dvigi v e-denarnico običajno trajajo manj časa, od nekaj ur do 2 ali 3 delovnih dni.

Obstaja širok razpon stroškov umika, ki lahko nastanejo. V nasprotju s transakcijami z e-denarnico imajo lahko bančni depoziti in plačila s kreditno/debetno kartico povezane provizije. Ugotovite, ali so v spletni igralnici zaračunane provizije za vračilo in način plačila.

Pomembno si je zapomniti, da celo nekateri najboljše igralnice Paysafecard naložite omejitve transakcij. To bi lahko zahtevalo časovni razpored izplačil, v katerem vzamete del svojega zaslužka naenkrat.

Zaključek

Paysafecard je med najboljši načini plačila v spletnih igralnicah da začnete igrati na spletu. Igralci lahko pri uporabi prednaloženega sistema kuponov izvedejo varna in hitra vplačila, ne da bi izdali kakršne koli občutljive podatke.

Svojo kartico Paysafecard lahko uporabljate v kateri koli spletni igralnici, ki jo sprejema, tako da se prijavite za račun, na blagajni kliknete gumb »Paysafecard«, vnesete želeni znesek transakcije in na koncu vnesete 16-mestno številko PIN, ki je napisana na vašem kuponu.

Shranjujte svoj PIN Paysafecard na varnem, kupujte kupone le pri zaupanja vrednih prodajalcih in nikoli ne vnašajte PIN-a v nevarnem okolju. Za dvig denarja boste morali uporabiti bančni depozit, kreditno kartico ali mobilno napravo.

Pred začetkom nakazila morajo igralci potrditi provizije in obdobja obdelave pri spletni igralnici in plačilnem procesorju. S temi predlogi lahko brez skrbi uporabljate Paysafecard v kateri koli spletni igralnici.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali je Paysafecard varno plačilno sredstvo za uporabo v spletnih igralnicah?

Paysafecard je tako zanesljiv kot večina drugih varnih načinov plačevanja, če ne kar varnejši. Občutljivi podatki niso potrebni in vsi posli so zaključeni takoj.

Ali lahko svoje dobitke dvignem s Paysafecard?

Paysafecard ni mogoče uporabiti za dvige z vašega spletnega igralnega računa, ampak samo za depozite. To je morda največja pomanjkljivost Paysafecarda.

Ali lahko uporabljam Paysafecard v vseh spletnih igralnicah?

Kratek odgovor je ne. Paysafecard ne sprejemajo vse spletne igralnice. Ugotovite, ali spletna igralnica sprejema Paysafecard, tako da stopite v stik neposredno s stranjo.

Ali obstajajo kakršni koli stroški, povezani z uporabo Paysafecard v spletnih igralnicah?

Uporaba Paysafecard za financiranje vašega igralniškega računa je popolnoma brezplačna. Vendar lahko povezani stroški temeljijo na možnosti dviga, ki jo izberete.

Ali lahko uporabljam Paysafecard za nakazila v mobilnih igralnicah?

Skoraj vse mobilne igralnice sprejemajo Paysafecard za igranje najboljše igralniške igre na spletu. Zahvaljujoč njihovim mobilnim spletnim mestom lahko pametni telefoni in naprave dostopajo do celotnega nabora iger in promocij, ki so na voljo v najboljših spletnih igralnicah.

Prednosti in slabosti uporabe Paysafecard v spletnih igralnicah

Prednosti in slabosti uporabe Paysafecard v spletnih igralnicah

Milijoni igralcev igralnic po vsem svetu uporabljajo Paysafecard, predplačniško plačilno metodo, za vplačila in igranje za pravi denar v številnih spletnih igralnicah. Ker predplačniške kartice postajajo vse bolj priljubljene, smo se morali poglobiti v natančne podrobnosti o igralnicah Paysafecard – kar pomeni prednosti in slabosti.