Prednosti in slabosti uporabe Paysafecard v spletnih igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Milijoni igralcev igralnic po vsem svetu uporabljajo Paysafecard, predplačniško plačilno metodo, za vplačila in igranje za pravi denar v številnih spletnih igralnicah. Ker predplačniške kartice postajajo vse bolj priljubljene, smo se morali poglobiti v natančne podrobnosti o igralnicah Paysafecard – kar pomeni prednosti in slabosti.

Brez nadaljnjega odlašanja se poglobimo v vidike, ki bi jih morali vedeti o prednostih in slabostih najboljših spletnih igralnic Paysafecard, in se sami prepričajte, ali bi morali pri njih registrirati račun.

Prednosti in slabosti uporabe Paysafecard v spletnih igralnicah

Paysafecard v industriji iGaming

Zaradi česar je Paysafecard zanimiv kot način plačila, je to, da lahko s Paysafecard kupujete stvari na spletu, ne da bi morali uporabiti svoj bančni račun ali kreditno kartico.

Bone Paysafecard je mogoče kupiti za določen znesek, nato pa uporabnik izvede plačilo z vnosom 16-mestne PIN številke, ki je natisnjena na bonu. Igralci, ki uporabljajo varne načine plačila kot je Paysafecard za financiranje svojih računov v spletnih igralnicah, lahko to storijo brez razkritja svojih osebnih podatkov.

Varnost in varnost Paysafecard v spletnih igralnicah

Kupone lahko varno uporabljate pri Spletne igralnice Paysafecard. Spodaj je navedenih več vidikov, ki prispevajo k varnosti in varnosti Paysafecard.

 • Šifriranje SSL: Paysafecard uporablja industrijski standardni šifrirni protokol Secure Sockets Layer (SSL) za spletne depozite. S šifriranjem SSL so lahko igralci prepričani, da so njihovi osebni podatki med prenosom v spletne igralnice in iz njih varni.
 • Edinstvena 16-mestna koda PIN: Za polog z bonom Paysafecard morajo stranke vnesti edinstveno 16-mestno kodo PIN. Ta PIN se uporabi samo enkrat in transakciji doda še eno stopnjo zaščite. Uporabniki Paysafecard lahko nakupujejo anonimno, ker jim ni treba razkriti nobenih občutljivih podatkov.
 • Omejena izpostavljenost: Ker je Paysafecard predplačniška možnost, sredstva strank niso nikoli ogrožena, saj nikoli ne morejo preseči vrednosti bona. To zmanjša možnost katastrofalne izgube v primeru vdora v spletno igralnico ali uporabnikov račun.
 • Regulirajo finančni organi: Paysafecard je podvržen strogim normam in predpisom, ki jih je določil Organ za finančno poslovanje (FCA) v Združenem kraljestvu, da bi zagotovil varnost svojih strank in zanesljivost svojih storitev.
 • Brez povezave z bančnimi računi ali kreditnimi karticami: Ena od glavnih prednosti uporabe Paysafecard je ta, da za polog ne potrebujete bančnega računa ali kreditne kartice. Zaradi tega nikogar ne bi smelo skrbeti, da bodo njegovi osebni bančni podatki prišli v napačne roke.

Prednosti uporabe Paysafecard v spletnih igralnicah

Oglejmo si podrobneje tri glavne prednosti obiskovanja igralnic s Paysafecard:

 • Varnost: Ko gre za vplačila v spletne igralnice, je Paysafecard med varnimi načini plačila, ki vedno ščitijo vaše osebne podatke, saj ponujajo anonimnost.
 • Udobje: Igralci lahko preprosto položijo gotovino brez bančnega računa ali kreditne kartice z nakupom bonov Paysafecard na tisočih mestih po vsem svetu.
 • Proračunu prijazno: Priročno za tiste z omejenim proračunom. Glede na to, da je Paysafecard predplačniška možnost plačila, lahko igralci položijo le znesek, ki je prikazan na bonu, lahko pa jih tudi kombinirajo za večja plačila.

Slabosti uporabe Paysafecard v spletnih igralnicah

Tudi v najboljših igralnicah Paysafecard obstajajo nekatere pomanjkljivosti. Tukaj je tisto, kar morate vedeti, preden začnete igrati v igralnicah s Paysafecard:

 • Omejitve dviga: Dvigi s Paysafecard niso vedno na voljo, zato bodo igralci morda morali poiščite druge metode umika.
 • Neprijetnost: nekaterim igralcem se morda zdi neprijetno, da morajo fizično pridobiti bone Paysafecard, preden opravijo polog.
 • Brez kreditne možnosti: Ker Paysafecard nima kreditne možnosti, igralci ne morejo opraviti depozitov, ki presegajo razpoložljivo gotovino.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali vse spletne igralnice sprejemajo Paysafecard?

Uporaba Paysafecard je omejena na nekaj izbranih spletnih igralnic. Preden poskusite izvesti depozit v igralnici Paysafecard, morate preveriti, ali igralnica podpira ta način plačila.

Ali ima Paysafecard omejitev zneska denarja, ki ga lahko položim?

Najnižji znesek pologa pri Paysafecard je pogosto približno 10 USD, najvišji pa lahko znaša od 200 do 1000 USD, odvisno od spletne igralnice.

Ali lahko uporabim več kuponov Paysafecard za en depozit?

Odgovor je pritrdilen, do določene največje vrednosti (pogosto 1000 $) lahko združite številne kupone Paysafecard za en sam depozit. Ob nakazilu morate vnesti PIN številko vsakega bona.

Ali je Paysafecard na voljo v vseh državah?

Čeprav je Paysafecard sprejet v več kot 50 državah, je lahko njegova razpoložljivost na nekaterih območjih omejena zaradi regulativnih omejitev ali pomanjkanja distribucijskih mest.

Ali lahko s Paysafecard uporabljam svojo lokalno valuto?

V različnih državah lahko kupite kupone Paysafecard v različnih valutah. Če pa spletna igralnica ne sprejema vaše lokalne valute, boste morda morali plačati dodatne provizije ali menjalne tečaje pri nakazilu. Valutne možnosti in vsi povezani stroški morajo biti navedeni v pogojih in pogojih igralnice.

Ali lahko uporabljam Paysafecard za depozite in dvige v igralnici?

Čeprav je sorodna storitev Paysafecard, Paysafecard MasterCard, namenjena predvsem pologom in dvigom, je ne sprejemajo vse spletne igralnice. Zato je Paysafecard večinoma le način depozita. Predplačniška metoda se je poskušala spremeniti tako, da se je povezala z MasterCard, čeprav je po vsem svetu znana kot le metoda depozita v igralnici.

Kako uporabljati Paysafecard v spletnih igralnicah

Kako uporabljati Paysafecard v spletnih igralnicah

Paysafecard je priljubljena predplačniška možnost za igralce v spletnih igralnicah po vsem svetu. To je kupon, ki igralcem omogoča, da položijo svoje račune brez posredovanja občutljivih podatkov. Zaradi tega je odlična izbira za tiste, ki dajejo prednost diskretnosti in varnosti.