Ecopayz za vloge in izplačila v spletnih igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Ecopayz je eden najboljših načinov spletnega plačila, zlasti za pologe in dvige v spletnih igralnicah. Je e-denarnica, ki uporabnikom omogoča izvajanje transakcij v spletnih dejavnostih brez vnosa podatkov o kreditni kartici ali bančnem računu.

Če se želite naučiti izvajati depozite ali dvige v spletnih igralnicah z uporabo Ecopayz, ste na pravem mestu. Tukaj je obsežna razlaga o tem, kako lahko uporabite Ecopayz za depozite in dvige v spletnih igralnicah, vključno z vodnikom po korakih in bistvenimi informacijami, kot so najnižji in najvišji zneski depozitov/dvigov.

Ecopayz za vloge in izplačila v spletnih igralnicah

Vloge v igralnici Ecopayz

Preden sodelujete v nekaterih dejavnostih igralnice in dvignete svoje dobitke, morate opraviti nekaj depozitov. Na srečo je uporaba Ecopayza za polog v spletnih igralnicah zelo enostavna. Tukaj je poglobljena razlaga depozitov v igralnici Ecopayz.

Ecopayz ponuja več načinov za polog sredstev v vaš Račun e-denarnice Ecopayz. Tri najpogostejše možnosti vključujejo lokalne depozite, mednarodne bančne depozite in depozite s kreditno/debetno kartico.

Ne glede na način morate z Ecopayzom povezati bančni račun ali kreditno kartico. To storite tako, da se prijavite v svoj račun Ecopayz, izberete možnost »Bančni računi in kartice«, izberete ali želite povezati kartico ali bančni račun in na koncu vnesete podatke za kartico ali banko, ki jo želite povezati.

Ko povežete kartico ali banko, lahko nadaljujete z nakazili. Tukaj je popolna razlaga, kako napolniti svoj račun Ecopayz z vsemi temi metodami.

Lokalno nakazilo na vaš račun Ecopayz

Če želite nakazati sredstva na svoj račun Ecopayz, se najprej prijavite v svoj račun. Ko ste prijavljeni, v meniju izberite možnost »Depozitna sredstva« in nato izberite zavihek »Možnosti lokalnega depozita«.

Sedaj izberite številko računa za račun Ecopayz, na katerega želite financirati ali vplačati sredstva. Ko izberete številko računa, boste videli seznam možnosti nakazila. Na tem seznamu izberite možnost, ki jo želite uporabiti.

Ko izberete možnost pologa, vnesite znesek, ki ga želite nakazati. Ko vnesete znesek nakazila, za nadaljevanje kliknite gumb »Nadaljuj«.

Poglejte vse podatke o pologu, ki ste jih vnesli, in se prepričajte, da je vse pravilno. Če ne vidite nobenih napak, kliknite gumb "Potrdi". Nato sledite preprostim navodilom na zaslonu, da dokončate postopek nakazila.

Financiranje vašega računa Ecopayz z mednarodnim bančnim nakazilom

Če želite svoj račun Ecopayz napolniti z metodo mednarodnega bančnega nakazila, se prijavite v svoj račun in v meniju izberite možnost »Polog sredstev«. Po tem izberite možnost »Mednarodno bančno nakazilo«.

Podobno kot pri prejšnji metodi, izberite račun Ecopayz, na katerega želite izvesti depozite. Nato izberite valuto svojega depozita. Nazadnje morate dokončati transakcijo s svojega bančnega računa. Med dokončanjem transakcije prek vašega bančnega računa uporabite referenčno številko kot referenco plačila v podrobnostih nakazila.

Nakazilo na vaš račun Ecopayz s kreditno/debetno kartico

Postopek za financiranje računa Ecopayz s kreditno kartico je podoben zgoraj omenjenim. Prijavite se v svoj račun, kliknite možnost »Polog sredstev«, nato možnost »Kreditna kartica«, izberite kreditno kartico, s katere želite nakazati sredstva, nastavite znesek, ki ga želite nakazati, in kliknite gumb »Nadaljuj«. Nazadnje kliknite »Potrdi«, ko se prepričate, da so vsi vneseni podatki pravilni.

Povezovanje računa Ecopayz z računom spletne igralnice

Zdaj, ko ste napolnili svoj račun Ecopayz, lahko nadaljujemo z nakazilom nekaj sredstev v igralnico Ecopayz. Prijavite se v igralnico, v katero želite vplačati depozite, in pojdite na razdelek z depoziti. Izberite Ecopayz kot možnost pologa in vnesite znesek, ki ga želite nakazati. Morda boste morali izbrati tudi valuto.

Ko vnesete vse te podatke, kliknite gumb Nadaljuj ali Nadaljuj. S tem boste preusmerjeni na svoj račun Ecopayz, kjer morate avtorizirati transakcijo depozita. Po tem bo znesek nakazan na vaš igralniški račun in lahko začnete staviti.

Najnižji in najvišji znesek pologa pri Ecopayz

Omejitve najvišjih in najnižjih pologov, ki jih lahko opravite z računom Ecopayz, so odvisne od ravni vašega računa. Poleg ravni imajo računi Ecopayz še eno klasifikacijo, imenovano Francija, ki ima ločene omejitve.

Prvič, za minimalni depozit v spletni igralnici Ecopayz ni omejitev. Najvišja omejitev posamezne gotovinske transakcije za depozit v spletni igralnici Ecopayz je 285 USD za srebrne račune, 575 USD za zlate/platinaste/VIP račune in 575 USD za francoske račune. Največje omejitve transakcij za enkratni nakup in dnevne nakupe so 4610 USD za srebrne račune, 5540 za zlate/platinaste/VIP in 5770 USD za Francijo. Za vse podrobnosti o omejitvah transakcij si lahko ogledate spletno mesto Ecopayz.

Vodnik po korakih za nakazilo sredstev z Ecopayz

Prenos sredstev na vaš račun v spletni igralnici prek Ecopayza je preprost. Vendar pa se lahko zdi zapleteno za začetnike, ki tega še nikoli niso počeli. Da bi vam pri tem pomagali, je tukaj vodnik po korakih, ki pojasnjuje, kako nakazati sredstva v spletni igralnici z uporabo Ecopayza.

 • Korak 1: Napolnite svoj račun Ecopayz z natančnim ali višjim zneskom, ki ga želite položiti na svoj račun v spletni igralnici.
 • 2. korak: Prijavite se v spletno igralnico, kamor želite nakazati sredstva.
 • 3. korak: Pojdite na oddelek za depozite v igralnici.
 • 4. korak: Na seznamu razpoložljivih možnosti pologa izberite Ecopayz.
 • 5. korak: Po potrebi izberite valuto.
 • 6. korak: Vnesite znesek, ki ga želite položiti.
 • 7. korak: Kliknite gumb "Nadaljuj" ali "Naprej".
 • 8. korak: Po kliku gumba »Nadaljuj« boste preusmerjeni na stran računa Ecopayz. Odobrite transakcijo depozita na strani računa Ecopayz.
 • 9. korak: Po potrditvi nakazila bodo sredstva prenesena na vaš račun v spletni igralnici.

Dvig sredstev z Ecopayz

Nakazali ste torej v spletni igralnici in zbrali nekaj dobitkov. Zdaj verjetno razmišljate o dvigu sredstev iz spletne igralnice. Da bi vam pri tem pomagali, je tukaj poglobljena razlaga vsega, kar morate vedeti o dvigu sredstev z Ecopayz.

Če želite dvigniti sredstva s svojega računa spletne igralnice z uporabo Ecopayz, se morate najprej prijaviti v igralnico in nato odpreti razdelek za dvige. Nato kot način dviga izberite Ecopayz.

Pri prvem dvigu morate upoštevati dve stvari. Najprej boste morda morali izbrati tudi valuto. Drugič, morda boste morali opraviti postopek preverjanja, da bo igralnica lahko preverila, ali dvigujete dejansko vi.

Po opravljenem postopku preverjanja vnesite znesek, ki ga želite dvigniti iz igralnice, in kliknite Naprej ali Nadaljuj. Znesek dviga bo pripisan vašemu računu Ecopayz v času obdelave, ki ga je navedla igralnica.

Časi obdelave dvigov prek Ecopayz

V povprečju bodo dvigi iz spletne igralnice na vaš račun Ecopayz trajali od 1 do 4 delovne dni. Čeprav se to ne zgodi zelo pogosto, obstaja možnost, da se vaš dvig odloži.

Če vaš račun Ecopayz ni prejel dobroimetja v štirih dneh po začetku dviga, pošljite Ecopayzu e-poštno sporočilo o težavi. Obvezno priložite kopijo plačilnega naloga. Predstavnik Ecopayza vas bo kontaktiral kmalu po prejemu vašega e-poštnega sporočila. Ni vam treba skrbeti, da bi izgubili denar, saj je Ecopayz eden izmed najvarnejši načini plačila tam zunaj.

Ob tem morate upoštevati, da ko začnete a dvig iz spletne igralnice, bodo omenili čase obdelave vsake metode dviga. Zaradi tega se časi obdelave lahko razlikujejo glede na spletno igralnico.

Najmanjši in največji znesek dviga z Ecopayz

Ko dvignete svoje dobitke iz spletne igralnice na svoj račun Ecopayz, veljajo nekatere omejitve glede na raven vašega računa. Podoben Depoziti v igralnici Ecopayz, ni omejitev za najmanjšo transakcijo dviga.

Najvišja omejitev posamezne transakcije je 2.771,03 USD za srebrne račune in 1.108.413,29 USD za srebrne, zlate, platinaste in VIP račune. Za več podrobnosti o najvišjih in najnižjih omejitvah nakazila si lahko ogledate spletno mesto Ecopayz.

Vodnik po korakih za dvigovanje sredstev z Ecopayz

Da boste lažje razumeli postopek izplačila v spletnih igralnicah, je tukaj popoln vodnik po korakih, ki pojasnjuje, kako izvesti dvige iz spletnih igralnic z uporabo Ecopayz.

 • Korak 1: Prijavite se v spletno igralnico, iz katere želite dvigniti sredstva.
 • 2. korak: Pojdite v razdelek za dvige v igralnici.
 • 3. korak: Pojdite skozi postopek preverjanja, če prvič dvigujete sredstva iz te spletne igralnice.
 • 4. korak: Na seznamu razpoložljivih možnosti dviga izberite Ecopayz. Časi obdelave za vse možnosti dviga so običajno navedeni v tem razdelku.
 • 5. korak: Po potrebi izberite valuto.
 • 6. korak: Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti.
 • 7. korak: Kliknite gumb "Nadaljuj" ali "Naprej".
 • 8. korak: Sredstva bodo nakazana na vaš račun Ecopayz v času obdelave, ki ga je navedla igralnica.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Je Ecopayz varen za uporabo?

Da, Ecopayz je eden najvarnejših in varnih načinov plačila za spletne transakcije. Uporabite ga lahko za polog sredstev v spletnih igralnicah, ne da bi vas skrbeli varnostni problemi. Vsi vaši osebni in finančni podatki ostanejo zaščiteni zahvaljujoč SSL.

Kako povečam raven računa Ecopayz?

Če želite svoj račun Ecopayz dvigniti iz klasičnega v srebrnega, potrdite svojo identiteto s postopkom preverjanja identitete Ecopayz. Nadaljnje zvišanje ravni vašega računa je odvisno od vaše zgodovine transakcij in aktivnosti na računu. Za vse podrobnosti lahko preverite stran o ravneh in nadgradnjah računa Ecopayz.

Ali lahko uporabljam Ecopayz za pologe in dvige v spletnih igralnicah?

Večinoma ja. Ecopayz lahko uporabite za pologe in dvige v spletnih igralnicah. Vendar pa morate pregledati možnosti pologa in dviga, ki so na voljo v spletni igralnici, saj vse spletne igralnice ne sprejemajo Ecopayza kot plačilnega sredstva. Na srečo je Ecopayz priljubljen in ga boste našli v večini spletnih igralnic.

Ali moram plačati provizije, ko opravljam pologe ali dvige v spletnih igralnicah z uporabo Ecopayz?

Med vplačili ali dvigi v spletnih igralnicah prek Ecopayza lahko naletite na provizije. Ker so te provizije različne za vsako igralnico, jih boste morali med postopkom pologa ali dviga preveriti sami. Na srečo številne spletne igralnice ne zaračunavajo nobenih provizij.

Ali lahko uporabljam Ecopayz na svoji mobilni napravi za polog sredstev v spletnih igralnicah?

ja Ecopayz je popolnoma združljiv z mobilnimi napravami. Ecopayz ima naložljive aplikacije za naprave Android in iOS. Ecopayz lahko uporabite za pologe in dvige v spletnih igralnicah s svojega pametnega telefona ali tablice.

Kako ustvariti račun Ecopayz za transakcije v spletnih igralnicah

Kako ustvariti račun Ecopayz za transakcije v spletnih igralnicah

ecoPayz je verjetno eden najbolj priljubljenih in eden najboljših načinov spletnega plačila. Uporaba digitalne denarnice ali e-denarnice je veliko varnejša od uporabe bančnih/kreditnih kartic, saj vam ni treba vnesti svojih bančnih podatkov ali podatkov o kreditni kartici.