Kako ustvariti račun Ecopayz za transakcije v spletnih igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

ecoPayz je verjetno eden najbolj priljubljenih in eden najboljših načinov spletnega plačila. Uporaba digitalne denarnice ali e-denarnice je veliko varnejša od uporabe bančnih/kreditnih kartic, saj vam ni treba vnesti svojih bančnih podatkov ali podatkov o kreditni kartici.

Če želite izvedeti, kako ustvariti račun ecoPayz za transakcije v spletnih igralnicah, ste na pravem mestu. Tukaj je poglobljena razlaga vsega, kar morate vedeti o ustvarjanju računa ecoPayz za transakcije v spletnih igralnicah.

Kako ustvariti račun Ecopayz za transakcije v spletnih igralnicah

Ustvarjanje računa ecoPayz za transakcije v spletnih igralnicah

Da naredim nekaj depoziti v igralnici ecoPayz, morate ustvariti račun ecoPayz. Na srečo je ustvarjanje računa ecoPayz precej enostavno. Tukaj je popolna razlaga ustvarjanja računa ecoPayz iz nič.

Korak 1. Vstop na spletno mesto ecoPayz

Če želite ustvariti račun ecoPayz, začnite tako, da obiščete spletno mesto ecoPayz. Ko ste na domači strani spletnega mesta ecoPayz, kliknite gumb "ODPRI BREZPLAČEN RAČUN".

2. korak. Dostop do foruma za registracijo

Ko kliknete na gumb "ODPRITE BREZPLAČEN RAČUN", se na vašem zaslonu odpre stran za registracijo računa ecoPayz. Na strani za registracijo računa ecoPayz boste videli dva razdelka, pri čemer so prvi podatki o računu, drugi pa osebni podatki.

3. korak. Izpolnjevanje podatkov o računu

V razdelku Podatki o računu vnesite uporabniško ime in geslo, potem ko ste ga izbrali. Prav tako boste morali vnesti veljaven e-poštni naslov, izbrati jezik in na koncu izbrati valuto.

Ne pozabite, da boste preusmerjeni na ta račun vsakič, ko boste sprožili nakazilo ecoPayz v spletni igralnici. Bodite previdni pri vnašanju gesla in poskusite ustvariti geslo, ki je dovolj močno, da ga drugi ne morejo zlahka uganiti, vendar si ga boste tudi zlahka zapomnili.

4. korak. Izpolnjevanje osebnih podatkov

V razdelek »Osebni podatki« vnesite svoje ime, priimek, datum rojstva, polni naslov, poštno številko in telefonsko številko. Ko vnesete vse svoje osebne podatke, kliknite »Pogoji uporabe« ali gumb »Politika zasebnosti«, da jih preberete.

Ko preberete celotno besedilo, označite "Strinjam se s PSI-Pay ...", če se strinjate s Pogoji uporabe in Politiko zasebnosti. Ko izpolnite obrazec za registracijo, kliknite gumb "USTVARI RAČUN" na dnu strani za registracijo.

5. korak. Vnos dodatnih informacij

Po kliku na gumb "USTVARI RAČUN" se odpre druga stran. Na tej novi strani boste morali vnesti dodatne informacije, vključno z namenom odprtja računa, državljanstvom, državo davčnega rezidentstva, zaposlitvenim statusom, zaposlitveno vlogo, panogo in ocenjenimi mesečnimi transakcijami.

Po vnosu zahtevanih podatkov kliknite gumb "SHRANI" na dnu strani. Te informacije so potrebne za zaščito pred goljufijami ali drugimi nedovoljenimi dejavnostmi. S pomočjo varnostnih protokolov, kot je ta, je ecoPayz ohranil sloves enega najbolj varnih načinov plačila.

Korak 6. Preverjanje vaše identitete

Ko kliknete gumb "Shrani", se na vašem zaslonu prikaže stran za preverjanje identitete. Kliknite na gumb "Potrdi svojo identiteto", ki vam bo pokazal podrobnosti o zahtevanih dokumentih. Predložiti boste morali dokazilo o identiteti, dokazilo o naslovu in selfie.

Pošljite vse zahtevane dokumente v skladu z navodili in kliknite gumb "POŠLJI ZA PREVERJANJE" na koncu te strani. Po nekaj sekundah ali minutah, odvisno od vaše internetne hitrosti, bodo vsi dokumenti poslani v preverjanje.

Po tem se na vašem zaslonu prikaže kratko sporočilo, ki potrjuje, da so prejeli vaše dokumente. Čeprav lahko traja do 7 delovnih dni, da preverijo vašo identiteto, običajno traja nekaj ur, če ste vse naredili pravilno.

Nasveti za preverjanje vašega računa za večjo varnost

ecoPayz potrebuje približno tri ure, da preveri dokumente, ki jih pošljete v preverjanje. Če se zmotite, lahko traja do en teden. Strogi so, ker želijo biti varni.

Za hitrejše in preprostejše preverjanje upoštevajte te nasvete:

  • Predložite točne dokumente, ki dokazujejo vašo identiteto.
  • Pošljite jasne, visokokakovostne slike svojih dokumentov.
  • Prepričajte se, da se registracija in dokumenti ujemata.
  • Ne ustvarite več kot enega računa z istimi podatki.
  • Za dodatno varnost uporabite preverjanje v dveh korakih.
  • Bodite potrpežljivi in ne skrbite preveč.

Uporabite te nasvete, da se izognete nepotrebnim zamudam ali morebitnim zavrnitvam med postopkom preverjanja. Če ste previdni pri tem, kaj nalagate, ni malo verjetno, da bodo dokumenti zavrnjeni. Lahko pa se zgodijo napake. Bolje je dvakrat preveriti stvari.

Prednosti preverjenega računa ecoPayz

Preverjen račun ecoPayz ima velike prednosti. Dobite višje limite za transakcije na najboljše igralnice ecoPayz. To vam omogoča pošiljanje, prejemanje ali premikanje več denarja v igralnicah ecoPayz.

S preverjanjem odklenete več funkcij Ecopayz za uporabo na spletnih mestih spletnih igralnic ecoPayz. Prav tako naredi vaš račun varnejši in vaše podatke varuje, kar pomaga pri depozitih v igralnici ecoPayz.

Uporaba preverjanja v dveh korakih doda dodatno varnost, tako da hekerji ne morejo dostopati do vašega računa. Torej je preverjanje računa dobra ideja, ko uporabljate najboljši načini spletnega plačila pri spletne igralnice ecoPayz.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali moram za uporabo preveriti svoj račun Ecopayz?

Ne. Za uporabo Ecopayz vam ni treba opraviti postopka preverjanja. Srebrno raven pa lahko dosežete, če preverite račun, kjer se lahko prijavite za kartico Ecopayz Mastercard in pridobite dostop do znatno višjih transakcijskih limitov.

Kaj se zgodi, če med postopkom preverjanja naložim napačne dokumente?

Če naložite nepravilne ali zamegljene dokumente, bodo zavrnjeni in se boste morali znova prijaviti za postopek preverjanja. Prepričajte se, da ste naložili pravilne dokumente in da so jasni.

Ali moram vklopiti preverjanje v dveh korakih na svojem računu Ecopayz?

Ne. V računu Ecopayz vam ni treba vklopiti preverjanja v dveh korakih. Vseeno bi morali razmisliti o tem, da bi ga vklopili, saj doda dodatno raven varnosti za zaščito vaših sredstev in ga je zelo enostavno nastaviti.

Koliko časa traja, da se preveri moj račun Ecopayz?

V povprečju traja približno 1 do 2 delovna dneva, da preverite svoj račun Ecopayz. V nekaterih primerih lahko traja le nekaj ur. Vendar pa lahko traja tudi do 7 delovnih dni, da se preveri vaš račun Ecopayz.

Ali lahko dvignem svoje dobitke v spletni igralnici z uporabo Ecopayza?

ja Ecopayz je digitalna denarnica, ki jo lahko uporabite za polog sredstev v spletnih igralnicah in dvig dobitkov iz spletnih igralnic. Vendar vse spletne igralnice ne bodo imele Ecopayza kot metode dviga. Nekatere spletne igralnice imajo morda celo Ecopayz kot način pologa, vendar ni na voljo za dvige.

Ecopayz za vloge in izplačila v spletnih igralnicah

Ecopayz za vloge in izplačila v spletnih igralnicah

Ecopayz je eden najboljših načinov spletnega plačila, zlasti za pologe in dvige v spletnih igralnicah. Je e-denarnica, ki uporabnikom omogoča izvajanje transakcij v spletnih dejavnostih brez vnosa podatkov o kreditni kartici ali bančnem računu.