Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo UnionPay

UnionPay je eden najbolj prevladujočih ponudnikov storitev bančnih kartic na Kitajskem. Ustanovljen leta 2002, je postal mednarodna elektrarna z več kot 55 milijoni imetnikov kartic in 400 milijoni bančnih računov pod svojim imenom.

Kartice UnionPay sprejemajo v 160 državah in regijah po vsem svetu za nakupe in dvig gotovine na katerem koli prodajnem terminalu z logotipom UnionPay.

Leta 2016 se je UnionPay razširil v Evropo z lansiranjem svoje prve kreditne kartice zunaj Kitajske: Union Pay International Card (UPIC). Nova plačilna rešitev ponuja takojšnjo pretvorbo med RMB in evre, s čimer evropskim potrošnikom omogoča enostaven dostop do kitajskega blaga brez skrbi za menjalne tečaje ali provizije za tuje transakcije.

Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo UnionPay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kako položiti z UnionPay

Vodilne spletne igralnice ponujajo igralcem različne izdelke in storitve. Eden od načinov, kako to storijo, je tako, da svojim strankam omogočijo udobje vlaganja depozitov prek UnionPaya. Zdaj obstaja priročna možnost nakupa kartice brez dolgih čakalnih dob za tiste, ki želijo igrati v spletni igralnici, a nimajo denarja.

Izberite UnionPay kot plačilno sredstvo in kupite tisto, ki vam najbolj ustreza - 25-500 $. Igralci lahko zlahka kupijo te karte prek svojega spletnega mesta, ne da bi imeli preveč težav ali stresa, da bi vse pravilno nastavili pravočasno, preden se igra spet začne. To je enostavno, če uporabite naslednje korake:

  • V zgornji menijski vrstici kliknite »Naredi depozit«;

  • Prijavite se ali ustvarite igralniški račun;

  • Izberite UnionPay kot a način depozita, izpolnite vsa zahtevana polja (npr. številka kartice, datum poteka veljavnosti) in izberite znesek pologa. Po vnosu zahtevanih podatkov kartice UnionPay, se bo ena preusmerila na zaslon, kjer je mogoče izbrati, kateri spletni igralniški račun se prenesejo sredstva.

  • Če pride do kakršnih koli težav s tem prenosom ali če v vsakem koraku ne vnesejo pravilnih podatkov, bi lahko šlo kaj narobe med obdelavo plačila, zaradi česar bi jih banka zavrnila, kar pomeni, da zanje ne bo več vlog.

Kako narediti umik z UnionPay na spletnem mestu Casino Rank

Igralec začne z izbiro zneska, ki ga želi dvigniti. Najmanjši znesek, ki ga lahko dvignete, je 100 $. Ko izberete, kliknite Dvigi in vnesite podatke, potrebne za prenos sredstev z računa spletne igralnice.

Bodite previdni, katere podrobnosti so zahtevane, saj se nekatere informacije razlikujejo glede na operaterja igralnice ali državo. To lahko vključuje ime, naslov, mesto, državo/regijo, poštno številko.

Po izpolnitvi vseh polj lahko zahtevate dvig z UnionPay. Potrditev prenosa bo poslana po e-pošti v 24 urah od operaterja igralnice. Včasih lahko traja do 48 ur ali več, odvisno od države.

Za dokončanje postopka dviga z UnionPay na rang spletne igralnice igralec mora potrditi svoje podatke s klikom na povezavo v e-poštnem sporočilu, ki ga je prejel od operaterja igralnice. Po potrditvi bo denar nakazan v 24 urah po obdelavi in odobritvi s strani igralnice. Igralci lahko dvignejo do 100 $/€/£.

Ko so vsa polja izpolnjena in igralec klikne 'pošlji', bo umik z UnionPay obdelan čim prej. Traja lahko od 24 ur do 48 ur, odvisno od države ali igralnice, ki gosti račun. Po obdelavi bi morala sredstva prispeti na igralčevo banko v enem dnevu, če ne prej.

Postopek odpiranja računa Union Pay

Pri odpiranju računa UnionPay mora banka preveriti igralčevo identiteto. Zahteva nekaj papirologije in časa, zato je najbolje, da ta postopek začnete čim prej, preden potujete ali kupujete prek spleta z debetno ali kreditno kartico.

Igralci lahko obiščejo aplikacijski center UnionPay ali oddajo spletno prijavo. Postopek je enostaven. Ko je vloga vložena, lahko traja od dveh tednov do treh mesecev, preden pridete na prag. To bi se moralo zgoditi približno 19. dan po postopku prijave.

V prijavnem obrazcu mora igralec navesti svoje ime, e-poštni naslov in številko mobilnega telefona. Potrebujejo tudi kopijo osebne izkaznice (kot je potni list ali vozniško dovoljenje), ki vključuje enake podatke kot na kartici. To je potrebno za preverjanje.

Prosilci imajo tudi možnost navesti kontaktno številko. Po prejemu nove kartice jo lahko uporabite za takojšnje nakazovanje in dvige v igralnicah.

Odgovorno igranje

Odgovorno igranje na srečo je bistvenega pomena za vse igralce na srečo za ohranjanje duševnega in finančnega zdravja. Igralci v igralnicah bi morali zagotoviti, da igrajo na srečo samo takrat, ko želijo, in ne takrat, ko jih vleče. Igre na srečo je treba izvajati za zabavo, vendar ne z edinim ciljem zaslužka.

Čeprav je odgovorno igranje bistvenega pomena, je za posameznike, ki igrajo na srečo, potrebna samokontrola in odgovornost, da se zagotovi, da to počnejo odgovorno. Tisti, ki se spopadajo z odvisnostjo, bi morali poiskati strokovno pomoč, če je mogoče, ali pa igrati le v nadzorovanem okolju, kot so spletne igralnice z zaščito, kot so omejitve stav.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak