Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo WebMoney

Spodaj je naveden seznam igralnic Webmoney z bonusi, brezplačnimi vrtljaji in programi zvestobe. Webmoney je eden največjih ruskih procesorjev elektronskih plačil, saj je priročen, enostaven za uporabo in dostopen na spletu. Webmoney od svojih uporabnikov zahteva, da opravijo plačila na enega od svojih računov, preden izberejo igralnico Webmoney.

Obstaja tudi veliko mnenj o vsaki navedeni spletni igralnici. Prikazujejo najbolj ustrezne funkcije za vsakega igralca. Bonus dobrodošlice lahko znaša tudi več kot tisoč evrov, zato pred igranjem skrbno izberite igralnico. Ne odlašajte; poiščite nekaj bonusov in promocij, preden doživite ure zabave od koder koli.

Najboljše spletne igralnice, ki sprejemajo WebMoney
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

O WebMoneyju

Ne pravimo, da moraš igrati spletne igralniške igre. Pravimo samo, da če želite, je WebMoney eden najboljših načinov za to. Podjetje obstaja od leta 1999 in je registrirano v Rusiji, tako da so legitimni. Vse, kar potrebujete, je kreditna kartica Visa ali MasterCard, e-poštni naslov in nekaj potrpljenja pri njihovem postopku preverjanja. Uporabite lahko celo svoj račun PayPal. WebMoney je priljubljen v mnogih državah, vključno z Rusijo, Poljsko, Nemčijo in Japonsko. Torej da, lahko ga opišete kot de facto način igranja spletnih igralniških iger z ruskimi rublji.

Mnogi igralci v igralnicah uporabljajo WebMoney kot enega od načinov nakazila zaradi številnih prednosti, ki jih prinaša, vključno s hitrostjo in varnostjo. WebMoney dobro deluje na vseh spletnih mestih igralnic, vključno s sobami za poker.

Kako narediti dvig z WebMoney

Mnogi igralci v igralnicah raje uporabljajo WebMoney za dvige, ker je ta metoda bolj zanesljiva kot večina spletnih plačilnih metod. Poleg tega so provizije razumne, WebMoney pa ima daljšo zgodovino kot večina njegovih kolegov.

Če želite dvigniti dobitke s pomočjo WebMoneyja, se prijavite v svoj igralniški račun in kliknite WebCash. Pozvani boste, da vnesete podatke o vašem računu WebMoney. Navesti boste morali svojo ID številko, geslo, varnostno vprašanje in odgovor. Ko ste prijavljeni, lahko znova pritisnete gumb WebCash, da vnesete znesek denarja, ki ga želite dvigniti s svojega spletnega igralniškega računa.

Ko to storite, izberite želeno valuto, potem ko je pretvorjena iz rubljev. WebMoney je zelo hiter s svojim postopkom preverjanja. Večina spletnih mest igralnic poroča, da igralci denar prejmejo v 24 urah. Ja, to je super!

Ko gre za omejitve, ima WebMoney nekaj najvišjih. Od leta 2021 omejuje najvišjo mejo depozita na 100.000 $ na teden in 5.000 $ na dan. Zdi se, da metoda ponuja veliko višje omejitve kot večina spletnih igralnic po vsem svetu. Metoda omogoča minimalni znesek dviga 1 RUB (to je manj kot 100 centov).

Številni igralci spletnih igralnic se sprašujejo, "ali lahko dvignem s svojim mobilnim telefonom?" No, WebMoney vsem imetnikom njihovih računov omogoča dvig denarja prek mobilne aplikacije WebMoney na poti. Torej WebMoney ni na voljo samo za namizne računalnike, ampak se lahko uporablja tudi na pametnih telefonih.

Skratka, WebMoney je enostaven, uporabniku prijazen spletni plačilni način. V svetu spletnih igralnic je zelo spoštovan. Mnogi ga priporočajo kot svoj najljubši način plačila igralniških iger.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak