Pregled igralnice Play Million - Account

Play MillionResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusDo 100 €
Klepet v živo 24/7
Preizkušeno pošteno s strani iTech Labs
Na voljo VIP salon
Prejmi svoj bonus
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Klepet v živo 24/7
Preizkušeno pošteno s strani iTech Labs
Na voljo VIP salon
Play Million
Do 100 €
Deposit methodsPayPalSkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Prejmi svoj bonus
Account

Account

Račun pri PlayMillion lahko odprete v treh preprostih korakih. V zgornjem desnem kotu zaslona morate klikniti zavihek Registracija. Vnesti boste morali svoje osebne podatke, kot so ime, naslov in e-poštni naslov. Ko končate s tem delom, lahko dostopate do svojega novega računa.

Če želite uporabljati svoj račun in izkoristiti vse ugodnosti, ki jih ponuja igralnica, boste morali na oddelek za podporo strankam poslati nekaj dokumentov za preverjanje.

Za potrditev vaše identitete boste morali poslati kopijo katere koli vrste osebnega dokumenta in račun za komunalne storitve, da potrdite svoj naslov. To je ključen korak in poskrbi, da ga ne preskočite, saj pozneje ne boste mogli dvigniti svojega dobitka.

Uporabniški računi

Vsi podatki, ki jih posredujete igralnici, morajo biti resnični. Med postopkom registracije morate navesti pravilne podatke in veljaven e-poštni naslov.

Vsak uporabnik lahko registrira samo en račun. To pomeni, da je dovoljen samo en račun na osebo, družino, gospodinjstvo in številko kreditne kartice.

Če se poskusite registrirati za več računov z uporabo drugega uporabniškega imena za pridobitev bonusa, se bo štelo za zlorabo in vsi dobitki bodo razveljavljeni.

Vsi podatki, ki jih delite z igralnico, morajo biti točni. Igralnica si pridržuje pravico, da potrdi vaš naslov in identiteto. Lahko vas kontaktirajo po e-pošti, telefonu ali klepetu v živo. Če med registracijo ne pošljete dokumentov za preverjanje, se dobitki ne izplačajo, dokler ta postopek ni končan.

Če se kateri koli od vaših podatkov spremeni, morate posodobiti igralnico in jim poslati dokazilo o vseh novih podrobnostih.

Na PlayMillion lahko imate 3 vrste računov:

  • Račun za vadbo – Če želite ustvariti svoj račun za vadbo, boste morali deliti svoje ime, e-pošto in geslo. Za igranje ne potrebujete pravega denarja in sredstva, uporabljena tukaj, nimajo denarne vrednosti. Ne pozabite, da ne morete dvigniti svojih dobitkov, ko igrate v načinu vadbe.
  • Bonus račun – Ko se želite registrirati za Bonus račun, morate deliti svoje ime, e-pošto, naslov in druge kontaktne podatke, ki so potrebni za registracijo. Prav tako vam na ta račun ne bo treba polagati pravih sredstev.
  • Račun za pravi denar – Če želite spremeniti stanje svojega računa v račun za pravi denar, morate opraviti vsaj minimalni depozit.

Vaš račun je samo zase. Svojih podatkov za prijavo ne morete deliti z nikomer drugim. Hkrati pa tudi ne morete uporabljati podatkov nikogar drugega.

Vse transakcije, izvedene v zvezi z vašim računom, in kakršna koli dejavnost bodo vaša odgovornost. Vsakič, ko se nekdo prijavi v vaš račun s pravilnim geslom in uporabniškim imenom, igralnica domneva, da ste vi, imetnik računa. Igralnica ne prevzema nikakršne odgovornosti za to, da tretja oseba dostopa do vašega računa s pravilnim uporabniškim imenom in geslom.

Če izveste za kakršno koli nepooblaščeno uporabo vašega računa, se obrnite na podporo za stranke. Če računalnik delite z nekom drugim, vam svetujemo, da počistite polje, ki si zapomni gesla.

Če imate bonus račun in niste nakazali depozita v 30 dneh od trenutka, ko ste ustvarili račun, bodo vsa sredstva neveljavna brez možnosti povrnitve.

Če vplačujete in dvigujete denar, ne da bi igrali v igralnici, vam bodo vaš račun začasno ukinili in ga raziskali. Če je potrebno, lahko igralnica primer prijavi ustreznim organom.

Vedeti morate, da lahko stave v večini primerov povzročijo izgubo denarja in da ste za vse izgube, ki so posledica stav, odgovorni izključno sami.

Če želite zapreti svoj račun zaradi odvisnosti od iger na srečo ali iz kakršnega koli razloga, ki ga najdete, se morate obrniti na podporo za stranke.

V trenutku, ko ustvarite svoj račun, potrjujete, da ne boste nikomur dovolili uporabe vašega računa za kakršno koli prepovedano ali nezakonito dejavnost. In se strinjate, da ne boste vpleteni v nobeno goljufivo ali nezakonito dejavnost.

Če igralnica registrira sumljivo ali goljufivo dejavnost, bo blokirala vaš račun in zasegla vsa sredstva.

Če menite, da drug uporabnik poskuša goljufati ali manipulirati z izidi in rezultati igre, ste odgovorni, da te podatke delite z igralnico.

Omejitev računa

V igralnici PlayMillion se lahko registrirate samo za en račun. To pomeni, da je dovoljen samo en račun na osebo, družino in gospodinjstvo. Vsak umik iz podvojenega računa bo zahtevan nazaj.

Postopek preverjanja

Vsaka oseba, ki se registrira za račun v igralnici, mora opraviti postopek preverjanja. Dokler tega ne storite, ne morete polagati denarja in igrati igralniških iger. V igralnico morate poslati nekaj dokumentov, da dokažete svojo identiteto in naslov, ki vključujejo naslednje:

  • Če želite dokazati svojo identiteto, lahko pošljete kopijo potnega lista, vozniškega dovoljenja ali osebne izkaznice, ki jo je izdal državni organ.
  • Če želite dokazati svoj naslov, morate poslati nedavni račun za komunalne storitve ali bančni izpisek.
  • Prav tako boste morali poslati dokumente, ki potrjujejo način plačila. Pošiljate lahko slike ali skenirane slike svoje debetne ali kreditne kartice ali delite posnetke zaslona svoje e-denarnice ali bančnega računa.

Skupina za podporo strankam bo preverila vaše dokumente v 12 urah in ko bodo odobreni, boste lahko nakazali sredstva na svoj račun in igrali nekatere igre.

Prijava, uporabniško ime, geslo

Ko ustvarite svoj račun, morate z igralnico deliti svoje osebne podatke, vključno s svojim polnim imenom, naslovom, datumom rojstva in e-pošto. Igralnica te podatke potrebuje za odpiranje računa in obdelavo transakcij. Ko ustvarite svoj račun, boste morali izbrati edinstveno uporabniško ime in geslo, da se boste lahko kadar koli prijavili v svoj račun.

Vsi ti podatki, ki jih delite s PlayMilion, so varni in varni. Edini čas, ko lahko uporabijo vaše uporabniško ime ali ime, je, če imate velik dobitek, in bodo vaše ime uporabili za promocijske namene.

Bonus za nov račun

Bonus dobrodošlice v igralnici PlayMillion vključuje velikodušen 100 % bonus na depozit do 100 $. Torej, če je vaš prvi depozit 100 $, boste od igralnice prejeli še 100 $, na koncu pa boste imeli na računu 200 $ za igranje.

Ta bonus vključuje določene zahteve glede stav, ki jih morate izpolniti, da lahko pozneje izvedete umik. Bonus dobrodošlice pri PlayMillion je treba zastaviti 30-krat, preden lahko zahtevate umik. Ne pozabite, da vse igre ne prispevajo k zahtevam za stave na enak način.

Večina video iger, z nekaterimi izjemami, bo prispevala 100 % k zahtevam za stave. Po drugi strani pa namizne igre in avtomati za video poker prispevajo nekoliko manj ali pa sploh nič.

22BET:600 $
Prejmi svoj bonus
WinsPark
WinsPark:205 €