Pregled igralnice Play Million - Mobile

Play MillionResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus dobrodošlice do 100 €
Klepet v živo 24/7
Preizkušeno pošteno s strani iTech Labs
Na voljo VIP salon
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Klepet v živo 24/7
Preizkušeno pošteno s strani iTech Labs
Na voljo VIP salon
Play Million is not available in your country. Please try:
Mobile

Mobile

Skoraj vsako večje mesto za stave ima na voljo namensko aplikacijo za prenosne naprave. Te aplikacije omogočajo dostop do istih stavnih trgov, ki so na voljo prek celotne spletne različice.

Vse igre, ki so na voljo na PlayMillion, so združljive s HTML5 in so na voljo igralcem, ko so na poti. Do iger lahko dostopate prek mobilnega brskalnika Safari ali Chrome. Spletno mesto je zasnovano tako, da je odzivno in se prilagaja različnim velikostim zaslona in posameznim mobilnim napravam, ki jih uporabljate. Uporaba brskalnika je odlična, saj tako prihranite pomnilnik v telefonu

Če želite, lahko še vedno prenesete aplikacije na svojo napravo Android in iOS, če želite.

Kako prenesti aplikacijo na Android

Če želite prenesti aplikacijo na svojo napravo Android, morate iti v Nastavitve in varnost. Nato omogočite »Neznani viri«, ki vam bodo omogočili prenos apk datoteke. Ko to storite, lahko odprete in namestite aplikacijo v svojo napravo.

Kako prenesti aplikacijo za iOS in Mac

Za igranje svojih najljubših iger v igralnici PlayMillion lahko uporabite spletno mesto za mobilne naprave ali prenesete mobilno aplikacijo. V vsakem primeru boste imeli neverjetno izkušnjo.

Prenesi Mobilni

PlayMillion vam omogoča izbiro, da igrate igre takoj ali pa prenesete programsko opremo. Prenos programske opreme je enostaven in brezplačen. Ko namestite programsko opremo in se prijavite v svoj račun, boste imeli dostop do vseh iger in storitev, ki jih ponuja igralnica.

Svetujemo vam, da uporabite programsko opremo, saj se bodo tako vse igre naložile na vaš računalnik in bo nalaganje hitrejše.

Če igrate z različnih računalnikov, lahko igrate takojšnje igre na PlayMillion. Vse aplikacije zahtevajo posodobitve ali celo prenos novega apk-ja občasno.