Pregled igralnice Play Million - Payments

Play MillionResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus dobrodošlice do 100 €
Klepet v živo 24/7
Preizkušeno pošteno s strani iTech Labs
Na voljo VIP salon
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Klepet v živo 24/7
Preizkušeno pošteno s strani iTech Labs
Na voljo VIP salon
Play Million is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

Pri PlayMillion so na voljo različni načini plačila. Igralnica naredi vse, kar je v njihovi moči, da ostanejo zadovoljne svoje stranke, hitra, priročna in zanesljiva plačilna sredstva pa je ena od ključnih stvari, ki jih lahko ponudi igralnica.

Dobra novica je, da PlayMillion ponuja Neteller, Skrill in PayPal, saj so ti med najpogosteje uporabljenimi načini plačila v kateri koli igralnici.

Igralci, ki imajo raje depozite s kreditnimi karticami, so lahko prepričani, da ponujajo tudi gladka in hitra plačila. So veljavne in varne metode, ki vam omogočajo hiter prenos sredstev, tako da se lahko osredotočite samo na svojo igralno izkušnjo. To so razpoložljive kreditne kartice, ki jih sprejema PlayMillion:

  • VISA
  • MASTERCARD

Debetne kartice ponujajo plačilne transakcije brez težav in omogočajo igralcem, da financirajo svoje igralniške račune. To so tisti, ki so sprejeti na PlayMilion:

  • MAESTRO
  • DANKORT
  • ECOPAYZ

Največje izplačilo

Največji znesek, ki ga lahko dvignete na PlayMillion, je 10.000 $ vsakih 30 dni. Če želite dvigniti znesek, ki je višji od največjega dovoljenega zneska, boste plačani v mesečnih obrokih po 10.000 $. Največji znesek, ki ga lahko dvignete v eni transakciji, je 5.000 $.

Pravila za izplačilo

Za dvig na PlayMillion morate imeti vsaj en uspešen depozit. Dvigi se obdelujejo le, če imate račun s pravim denarjem in ste že poslali dokumente, ki dokazujejo svojo identiteto. Če se želite izogniti težavam, vam svetujemo, da dokumente pošljete še preden začnete igrati. Nepravilni osebni podatki lahko povzročijo razveljavitev vseh dobitkov.

Najvišji znesek, ki ga lahko dvignete, je 10.000 $ vsakih 30 dni. Največji znesek dviga na transakcijo je 5.000 $.

Če slučajno osvojite jackpot, bo obdelava zahteve za preverjanje dobitka morda trajala malo dlje.

Če imate aktiven bonus ali če še niste opravili depozita, vam ni dovoljeno dvigati.

Ko zahtevate umik, boste plačani prek želenega plačilnega sredstva. V vsakem primeru si igralnica pridržuje pravico, da vam plača z enim ali več načini plačila, ki so na voljo na blagajni.

Ko položite nakazilo s kreditno kartico, vam bo igralnica vrnila vsaj znesek, naložen na kreditno kartico. Preostali znesek vam bomo izplačali na alternativni način po vaši izbiri.

Ko na svoj račun nakažete z e-denarnico, se dvigi izvedejo z isto e-denarnico.

Za nekatera plačila bodo zaračunane provizije, ki bodo odtegnjene od vašega stanja pred obdelavo dviga. Na tem seznamu so vam prikazane provizije in časi dvigov za vsako plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite:

  • Za dvige, opravljene z bančnim nakazilom, se zaračuna provizija v višini 10 USD. Dvigi, ki presegajo 500 $, niso predmet provizije. Ko uporabljate bančno nakazilo, pričakujte, da bodo sredstva na vašem računu med 2 in 7 delovnimi dnevi.
  • Dvigi s kreditnimi in debetnimi karticami niso predmet nikakršnih provizij. Ko uporabljate kreditno ali debetno kartico, pričakujte, da bodo sredstva na vašem računu med 2 in 7 delovnimi dnevi.
  • Ko uporabljate spletne denarnice, kot so EcoPayz, Skrill ali Neteller, za vaš umik ne veljajo nobene provizije. Ko uporabljate e-denarnice, pričakujte, da bodo sredstva prispela na vaš račun v istem dnevu.

PlayMillion lahko v nekaterih državah obdela dvige prek Trustly in Entercash v nekaj minutah.

Ne morete prenašati sredstev med računi različnih igralcev.

Ko zahtevate dvig denarja, bo isto čakalo do polnoči GMT naslednjega dne. V tem času lahko svojo zahtevo spremenite ali razveljavite.

V času obdelave vašega umika vas bomo pregledali glede morebitnih kršitev določil in pogojev. Igralnica si pridržuje pravico, da zadrži vse dvige ali zapleni vse dobitke in bonuse.

Če se slučajno odločite preklicati zahtevo za umik, bodo vaša sredstva ponovno dodeljena vašemu igralnemu računu.

Igralnica si pridržuje pravico, da morebitne sumljive transakcije prijavi ustreznim finančnim enotam, če je to potrebno. Če menijo, da je katera koli transakcija, ki ste jo opravili, povezana s pranjem denarja ali financiranjem terorističnih dejavnosti.

Igralnica si pridržuje pravico, da odloži ali ustavi obdelavo umika, dokler ne prejme dokončne odobritve kakršne koli neplačane depozitne transakcije.

Vse zahteve za umik je treba oddati prek strani za umik v programski opremi igralnice, sicer ne bodo veljavni.