Pregled igralnice Play Million - Promotions & Offers

Play MillionResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusDo 100 €
Klepet v živo 24/7
Preizkušeno pošteno s strani iTech Labs
Na voljo VIP salon
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Klepet v živo 24/7
Preizkušeno pošteno s strani iTech Labs
Na voljo VIP salon
Play Million is not available in your country. Please try:
Promotions & Offers

Promotions & Offers

PlayMillion lahko veliko ponudi novim igralcem in njihovim obstoječim strankam. Če še vedno nimate računa, vam svetujemo, da ga odprete in izkoristite velikodušno ponudbo dobrodošlice.

Če želite aktivirati bonus na prvi depozit, boste morali aktivirati promocijsko kodo SPIN100 in opraviti minimalni depozit v višini najmanj 10 $. Naslednji bonusi iz paketa dobrodošlice zahtevajo tudi minimalni depozit v višini 10 $. Za bonus sredstva veljajo zahteve glede 30-kratnega igranja, medtem ko je treba dobitke iz 25 brezplačnih vrtljajev, ki jih prejmete, zastaviti 60x, preden lahko izvedete umik.

Ko prvič ustvarite račun in položite sredstva, ste upravičeni do bonusa nove stranke do 100 $ in 25 brezplačnih vrtljajev. Prva stvar, ki jo morate storiti, je odpreti račun in narediti svoj prvi depozit. Paket za prijavo in brezplačni vrtljaji bodo samodejno dodani na vaš račun. Ne pozabite, da morate za prejem te ponudbe uporabiti promocijsko kodo.

Če želite zahtevati najvišji možni znesek bonusa za nove stranke v višini 100 $, boste morali nakazati tudi 100 $.

Prijavite se / Ponudba za nove stranke

Bonus dobrodošlice pri PlayMillion je ena najbolj presenetljivih stvari, ki pritegnejo nove igralce. Ko prvič nakažete sredstva na svoj račun, boste prejeli 100% bonus na polog. Najvišji znesek, ki ga lahko prejmete v bonus denarju, je 100 $, prav tako pa boste prejeli 25 brezplačnih vrtljajev na Starburstu.

Največja dovoljena stava kot del te ponudbe je 5 $. Igralnica bo podvojila znesek, ki ga položite do 100 $. To pomeni, da če položite 20 $, bo igralnica na vaš račun dodala še 20 $, tako da boste na koncu imeli 40 $ na vašem računu. To je odličen način za izboljšanje ravnotežja in podaljšanje igralne seje.

Ne pozabite, da če opravite svoj prvi depozit z uporabo Netellerja ali Skrilla, ne boste upravičeni do prejema bonusa.

Kot del ponudbe dobrodošlice boste prejeli tudi 25 brezplačnih vrtljajev na Starburstu. Največji znesek, ki ga lahko osvojite z brezplačnimi vrtljaji, je 100 $. Največja stava na vrtenje je 5 $, dobitek pa boste morali zastaviti 60-krat, preden lahko izvedete umik. Prepričajte se, da ste seznanjeni s pogoji bonusa, še preden jih sprejmete. Tako boste kasneje uspešno izplačali.