Pregled igralnice PlayAmo - Deposits

PlayAmoResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
BonusBonus dobrodošlice do 600 €
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
PlayAmo is not available in your country. Please try:
Deposits

Deposits

Igralci pri Playamu imajo možnost plačila z bolj tradicionalnimi načini plačila, kot so kreditne in debetne kartice, e-denarnice in bančno nakazilo, po drugi strani pa so na voljo tudi nekatere glavne kriptovalute. Zelo pomembno je, da imate različne izbire, da lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza.

Polog z Bitcoin

Najbolj priročen način prenosa Bitcoini je z uporabo mobilne denarnice. Ko vidite QR kodo, jo morate skenirati s svojo mobilno Bitcoin denarnico in vnesti znesek, ki ga želite poslati.

Namizna denarnica ponuja alternativni način prenosa bitcoinov. Če želite to narediti, morate kopirati Bitcoin naslov iz igralnice Playamo, ga prilepiti, vnesti znesek in ga poslati za dokončanje transakcije.

Polog s kreditno kartico in e-denarnico

Poleg plačil z Bitcoin lahko nakažete s kreditnimi karticami in e-denarnicami. Če želite uporabiti ti dve možnosti, boste morali deliti nekaj osebnih podatkov in poslati nekaj dokumentov, da dokažete isto. Vsa plačila so obdelana v 12 urah, če pa nekaterih dokumentov ne pošljete, lahko to traja nekoliko dlje.

Načini depozita

 • Ko uporabljate kreditno kartico Visa, je čas obdelave takojšen in ni vključenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 4.000 $.
 • Ko uporabljate kreditno kartico Mastercard, je čas obdelave takojšen in ni vključenih provizij. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 4.000 $.
 • Ko uporabljate kreditno kartico Maestro, je čas obdelave takojšen in ni vključenih provizij. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 4.000 $.
 • Ko uporabljate e-denarnico Skrill, je čas obdelave takojšen in ni vključenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko naredite s to metodo, je 10 $, najvišji depozit pa 10.000 $.
 • Ko uporabljate Neosurf, je čas obdelave takojšen in ni nobenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko naredite s to metodo, je 10 $, najvišji depozit pa 10.000 $.
 • Ko uporabljate Interac, je čas obdelave takojšen in ni nobenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko naredite s to metodo, je 25 CAD, najvišji depozit pa 6.000 CAD.
 • Ko uporabljate Paysafecard, je čas obdelave takojšen in ni vključenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko naredite s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 1000 $.
 • Ko uporabljate Ecopayz, je čas obdelave takojšen in ni vključenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 4.000 $.
 • Ko uporabljate Hitri prenos, je čas obdelave takojšen in ni vključenih nobenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 4.000 $.
 • Ko uporabljate e-denarnico Neteller, je čas obdelave takojšen in ni nobenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 4.000 $.
 • Ko uporabljate e-denarnico Zimper, je čas obdelave takojšen in ni nobenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko naredite s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 5.000 $.
 • Ko uporabljate e-denarnico UPayCash, je čas obdelave takojšen in ni vključenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 4.000 $.
 • Ko uporabljate e-denarnico Zotapay, je čas obdelave takojšen in ni nobenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 4.000 $.
 • Ko uporabljate e-denarnico AstroPay Card, je čas obdelave takojšen in ni nobenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko naredite s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 500 $.
 • Ko uporabljate e-denarnico AstroPay Direct, je čas obdelave takojšen in ni vključenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko naredite s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 500 $.
 • Ko uporabljate e-denarnico Venus, je čas obdelave takojšen in ni nobenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 10 $, največji depozit pa 4.000 $.
 • Ko uporabljate Bitcoin, je čas obdelave takojšen in ni vključenih nobenih pristojbin. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 0,001 BTC, največji depozit pa ni omejen.
 • Ko uporabljate Etherum, je čas obdelave takojšen in ni vključenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko naredite s to metodo, je 0,01 ETH, največji depozit pa ni omejen.
 • Ko uporabljate Bitcoin Cash, je čas obdelave takojšen in ni vključenih provizij. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je 0,01 BCH, največji depozit pa ni omejen.
 • Ko uporabljate Doge Coin, je čas obdelave takojšen in ni vključenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko naredite s to metodo, je DOGE 1500, najvišji depozit pa ni omejen.
 • Ko uporabljate Lite Coin, je čas obdelave takojšen in ni vključenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko vplačate s to metodo, je LTC 0,1, največji depozit pa ni omejen.
 • Ko uporabljate Usdt Coin, je čas obdelave takojšen in ni vključenih stroškov. Najmanjši depozit, ki ga lahko naredite s to metodo, je 10 USDT, največji depozit pa ni omejen.

Koda bonusa za depozit

Paket dobrodošlice v Playamu je nagrajen v dveh delih. Ko naredite svoj prvi depozit, boste prejeli 100% bonus na depozit. Za prejem tega bonusa boste morali uporabiti ustrezno bonus kodo, ki je FIRSTDEP. Ko boste drugič položili nakazilo, boste prejeli 50% bonus na depozit. Ponovno boste morali uporabiti promocijsko kodo SECONDDEP, da boste upravičeni do te ponudbe.

Najnižji in največji znesek depozita

Najnižji in najvišji depozit, ki ga lahko vplačate, je odvisen od načina plačila, ki ga uporabljate. Na splošno so ti zneski običajno enaki. Najmanjši znesek za večino metod je 10 $, vendar je 15 $ za Comepay in 5 $ za Bitcoin. Najvišji znesek, ki ga lahko položite, je 4000 $ za večino metod, medtem ko je 1000 $ za Comepay in je neomejen za bitcoine.

Če nimate bančnega računa, lahko še vedno položite depozite pri Playamu s predplačniško kartico Paysafecard in NeoSurf.

Valuta

V Playamu so na voljo različne valute, vključno z EUR, USD, CAD, AUD, NZD, RUB, NOK, PLN, CZK, BTC, BCH, DOGE, LTC, ETH, USDT, ZAR, JPY.