PlayAmo Pregled 2024 - Promotions & Offers

PlayAmoResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
BonusBonus 600 €
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
PlayAmo is not available in your country. Please try:
Promotions & Offers

Promotions & Offers

Večina spletnih igralnic je odvisna od odličnih bonusov in poslov za privabljanje novih igralcev, a hkrati za ohranjanje zadovoljnih obstoječih igralcev. Playamo ni izjema od tega pravila in tudi oni imajo veliko velikodušnih ponudb za svoje igralce.

Promocijska koda

V Playamu lahko uporabite nekaj različnih promocijskih kod, da izkoristite nekatere njihove promocije in bonuse.

  • Za bonus na prvi depozit morate uporabiti naslednjo promocijsko kodo FIRSTDEP. Prejeli boste 100% bonus na depozit do 100 $.
  • Za bonus na drugi depozit morate uporabiti naslednjo promocijsko kodo SECONDDEP. Prejeli boste 50-odstotni bonus na depozit do 200 $.
  • Za High Roller Bonus morate uporabiti naslednjo promocijsko kodo HIGHROLLER. Prejeli boste 50% bonus na depozit do 2000 $.
  • Za ponedeljkov bonus brezplačnih vrtljajev morate uporabiti naslednjo promocijsko kodo NA. Prejeli boste do 100 brezplačnih vrtljajev za igro Hotline Slot ali Fruit Zen Slots.
  • Za Friday Reload Bonus morate uporabiti naslednjo promocijsko kodo RELOAD. Prejeli boste 50% bonus na depozit do 250 $ in 100 brezplačnih vrtljajev.

Bonus za prijavo

Paket dobrodošlice v Playamu je vreden 300 $ in ogroža skupno dva bonusa.

  • Bonus za prvi depozit je 100-odstotni bonus na depozit do 100 $ in 100 brezplačnih vrtljajev na Lucky Lady Clover. Prejeli boste 20 brezplačnih vrtljajev v 5 zaporednih dneh.
  • Drugi bonus na polog je 50-odstotni depozit do 200 $ in 50 brezplačnih vrtljajev na Lucky Blue.

V Playamu se najde tudi kaj za high rollers. Obstaja ločen bonus za igralce, ki so pripravljeni narediti minimalni depozit v višini 1.000 $, da bi lahko zahtevali high roller bonus. To je 50% bonus na depozit do 2.000 $.