PlayAmo Pregled 2024 - Responsible Gaming

PlayAmoResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
BonusBonus 600 $
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
PlayAmo is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Obstaja veliko preventivnih ukrepov, ki jih lahko vključite v svoje igranje, da se izognete odvisnosti od iger na srečo. Igre na srečo so za nekatere igralce spolzka pot. To je zabavna dejavnost, ki lahko v nekaj sekundah na vaš račun prinese zneske, ki vam spremenijo življenje, in ko prejmete ogromno denarja, ko počnete nekaj, v čemer uživate, bi želeli ta občutek ponoviti.

Svetujemo vam, da se obrnete na podporo strankam in sprejmete nekaj preventivnih ukrepov, še preden začnete igrati. Dobro je spremljati čas in količino denarja, ki ga porabite vsak dan. Če lahko`Če ne obvladate svoje želje po igranju na srečo, je pravi čas, da poiščete strokovno pomoč. Za dodatno podporo lahko preverite tudi eno od naslednjih spletnih mest:

 • gamcare.org
 • gordonhouse.org
 • gamblersanonymous.org
 • spielersuchthilfe.at
 • Cafe-beispiellos.de

Omejitev depozita

Začnete lahko tako, da nastavite omejitve zneska, ki ga položite, zneska, ki ga izgubite, ali zneska, ki ga stavite, če naštejemo le nekatere. Te in druge funkcije najdete v razdelku Osebne omejitve v vašem računu. Ko želite zmanjšati omejitev, bo začela veljati takoj. Če želite povečati znesek, lahko traja nekaj časa in prejeli boste potrditev po e-pošti. Če potrebujete dodatne informacije v zvezi s temi omejitvami, se lahko obrnete na podporo strankam prek klepeta v živo ali jim pošljete e-pošto na naslov [email protected].

Omejitev depozita lahko nastavite na dan, teden ali mesec.

Nastavite lahko tudi omejitev izgube za dan, teden ali mesec. Ne pozabite pa, da izguba temelji na začetnem depozitu in ne na dobitku.

Samoocenjevanje

Test za samoocenjevanje je sklop vprašanj, ki vam bodo pomagala bolje razumeti svojo navado pri igranju iger na srečo.

 1. Ali se znajdete v načrtovanju prihodnjih iger na srečo, ugotavljanju strategij in kako zbrati denar?
 2. Ali povečate svojo stavo, da bi 'preizkusili svojo srečo'?
 3. Ali se počutite tesnobni vsakič, ko poskušate prenehati z igranjem na srečo?
 4. Ali igrate na srečo, da bi pobegnili od svojega osebnega življenja in težav, ki jih imate?
 5. Ali nadaljujete z igrami na srečo po izgubljeni igralni seji, da si povrnete denar?
 6. Ali lažete o času, ki ga porabite za igre na srečo?
 7. Ali lažete o znesku denarja, ki ga izgubite pri igrah na srečo?
 8. Ste že kdaj prodali osebno lastnino, da bi pridobili denar za igre na srečo?
 9. Ali je igranje na srečo škodilo vašemu odnosu z zakoncem, družino ali prijatelji?
 10. Ste si že kdaj ustvarili dolg zaradi svojih iger na srečo?
 11. Ali kdaj igrate dlje, kot ste načrtovali?

Če je odgovor na mnoga od teh vprašanj 'da', vam svetujemo, da poiščete strokovno pomoč. Za posvetovanje in podporo se lahko obrnete na eno od naslednjih organizacij:

Samoizključitev

Ko se sam izključiš iz iger na srečo, lahko`t dostopajte do svojega računa, naredite depozite in ne boste prejeli promocijskega materiala iz igralnice. Če se odločite za to previdnostno metodo, se lahko obrnete na podporo za stranke na [email protected] in jih obvestite, da si želite odpočiti od iger na srečo.

Odgovorno igranje

V nekaterih redkih primerih lahko igre na srečo postanejo neobvladljive in namesto prijetnih izkušenj imajo igralci pogosto negativno. Playamo je zavezan zagotavljanju izjemne platforme in močno zagovarja odgovorno igranje na srečo.

Za začetek, igralnica igralcem, mlajšim od 18 let, ne dovoljuje odpiranja računa. Med registracijo bodo zahtevali različne podatke in tako preverili starost osebe, ki poskuša odpreti račun. Lahko zahtevate samoizključitev, če menite, da igranje na srečo škoduje vašemu življenju. Zahtevate lahko izključitev za določen čas in v tem obdobju ne boste mogli dajati stav s svojega računa.

Dobro je, da prijavite nekoga, za katerega sumite, da je izgubil nadzor nad svojim igranjem na srečo. Lahko preprosto pokličete službo za pomoč strankam in z njimi delite svoje pomisleke, ki bodo sprejeli vse potrebne ukrepe.

Preverjanje resničnosti

Preverjanje resničnosti vas preprosto spomni na čas, ki ste ga preživeli z igranjem iger. Pri Playamu vedo, da se je tako enostavno ujeti, medtem ko se zabavate, zato vam bodo iz tega razloga poslali vsako uro obvestilo, da vas opomnijo, koliko časa ste preživeli v igralnici. Na ta način lahko razmišljate o svojih stavah in morda razmislite o začasnem premoru.