10 najboljših Playlogic Entertainment Spletna Igralnica

Playlogic Entertainment je podjetje za programsko opremo, ki je dejavno na področju izdajanja iger za spletne igralnice in drugih igralnih izdelkov za podjetja, kot sta Apple in Microsoft. Njihove produkte za igre na srečo in spletne igralnice, Fun Play in Real Play, upravlja Microgaming Ltd. pod malteško igralniško licenco.

Podjetje, ki je bilo prvotno ustanovljeno leta 2002, je šlo leta 2010 skozi prestrukturiranje in je od takrat sprejelo novo poslovno strategijo za različne izdelke. Playlogic ponuja nekaj najboljših spletnih igralniških iger, ki so zabavne in raznolike po obsegu. Več informacij o tem podjetju za programsko opremo najdete spodaj.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Playlogic Entertainment, Inc. je zasebna ustanova in razvijalec programske opreme za igre na srečo, kot sta Real Play in Fun Play, poleg drugih zabavnih programov. To podjetje je znano po razvoju igralnih aplikacij za digitalne medije, pametne telefone, ročne pripomočke, osebne računalnike in konzole. Kot priznani razvijalec programske opreme je bil Playlogic ustanovljen in ustvarjen pred približno dvema desetletjema. Ta razvijalec programske opreme je znan po razvoju in objavljanju različnih žanrov konceptov iger, vključno s programsko opremo, primerno za igranje igralniških iger.

Po katerih igralniških igrah so Playlogic Entertainment najbolj znane?

Playlogic uživa na svetovnem trgu, kjer izvaja distribucijo izdelkov. Podjetje izkorišča različne dostopne distribucijske kanale tako brez povezave kot na spletu. S sedežem v New Yorku je bilo podjetje v nedavni preteklosti kotirano na OTC BB. Ta seznam Playlogic vključuje simbol "PLGC".

Kljub veliki rasti in razvoju Playlogic Entertainment Inc. jih je zaradi stečaja ogrozila likvidacija. Čeprav niso vse postaje vložile zahtevek za stečaj, so bile nekatere, kot so lastni razvojni studio Playlogic Game Factory BV, založba Playlogic International NV in nizozemske podružnice, v hudi stiski. Različni parametri so vodili do neizogibnega zaprtja, pri čemer je bila glavni vzrok neugodna tržna dinamika.

Kljub temu je Playlogic kljub zaprtju sodeloval z različnimi igralnimi podjetji in podružnicami za razvoj in objavo številnih stvaritev. Predvsem primarne finance Playlogic pogosto prihajajo iz založništva, poleg drugih vlagateljev.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak