Pocket Play - Responsible Gaming

Age Limit
Pocket Play
Pocket Play is not available in your country. Please try:
Metode pologa
SkrillMasterCardVisaNeteller
Trusted by
Curacao

Responsible Gaming

Če menite, da ste zasvojeni z igrami na srečo, morate nemudoma ukrepati. Pocket Play se zaveda, da lahko to za nekatere postane težava, zato ponujajo različne funkcije, ki jih lahko uporabite v trenutku, ko ustvarite svoj račun in imate boljši nadzor nad svojimi igrami na srečo.

Številne različne organizacije vam bodo pomagale, če boste potrebovali nasvete in napotke. Tukaj je nekaj organizacij, ki jih morate upoštevati:

 1. GamCare – to je ena izmed vodilnih organizacij, ki vam bo pomagala s svetovanjem in svetovanjem. Kontaktirate jih lahko preko njihove spletne strani na www.gamcare.org.uk ali pokličite na zaupno telefonsko številko 0845 6000 133.

 2. Anonimni igralci iger na srečo – to je društvo moških in žensk, ki so se združili, da bi rešili težave, povezane z igrami na srečo. Organizacija ima pisarne po vsem svetu in jih lahko najdete tudi na spletu www.gamblersanonymous.org.uk.

 3. Gambling Therapy – to je organizacija, ki večinoma deluje v Združenem kraljestvu, vendar se vseeno lahko obrnete na njih in pomagali vam bodo najti organizacijo, ki je blizu vas. Terapijo z igrami na srečo najdete na naslednji spletni strani www.gamblingtherapy.org.

Ohranjanje nadzora

Zelo pomembno je, da se dobro zavedate, da lahko igre na srečo povzročijo odvisnost, zato morate vanj vstopiti s tem znanjem v mislih. Če ste previdni in igrate v okviru svojih sredstev, se boste imeli veliko in veliko zabave. Konec koncev so igre na srečo oblika zabave in če boste tako videli, boste dobri. Ampak, če vidite igre na srečo kot sredstvo za zaslužek in obupno poskušate zmagati, ko porabite svoj zadnji denar, verjetno delate vse narobe.

Iz tega razloga predlagamo, da imate v mislih te stvari, da boste lahko nadzorovali svoje igre na srečo:

 • Igrajte igralniške igre samo za zabavne namene in porabite zmerno količino denarja.
 • Ne glejte na igre na srečo kot na način zaslužka.
 • Ne poskušajte si povrniti izgube, saj tako tvegate še nekaj nadaljnjih izgub.
 • Igrajte samo z denarjem, ki si ga lahko privoščite izgubiti.
 • Vedno spremljajte čas in količino denarja, ki ga porabite.
 • Izkoristite orodja, ki jih ponuja igralnica, za nadzor zneska, ki ga porabite.

Omejitev depozita

Pocket Play ponuja različna orodja, ki vam bodo pomagala pri boljšem nadzoru nad tem, kako pogosto igrate na srečo in koliko porabite. Eno izmed mnogih orodij, ki jih priporočamo, je orodje za omejitev depozita. To je odlična funkcija, ki vam bo pomagala omejiti znesek, ki ga položite, in ko dosežete omejitev, ne boste mogli narediti novega depozita, dokler se časovni okvir ne izteče.

Druga odlična možnost, ki jo lahko razmislite, če imate težave pri nadzoru svoje navade pri igranju iger na srečo, je samoizključitev. To je funkcija, ki vam bo omogočila, da zaprete svoj račun za določeno obdobje in v tem obdobju ne boste mogli vložiti depozita in igrati.

Test za samoocenjevanje

Nekateri igralci na srečo imajo resno težavo z nadzorom svojih iger na srečo, kar lahko škoduje njihovemu življenju. Zato vam, če šele začenjate igrati na srečo, predlagamo, da opravite test samoocenjevanja, ki vam bo pomagal ugotoviti, ali razvijate odvisnost ali ne. Ta sklop vprašanj lahko občasno pregledate, zagotovo vam ne bo škodilo.

 • Ali vas zaradi iger na srečo pogosto zamoti delo ali šola?
 • Ali pogosto igrate na srečo, ko vam je dolgčas?
 • Ali dalj časa igrate sami?
 • Ali ljudje kritizirajo vaše igralne navade?
 • Se vam zdi, da ste izgubili zanimanje za svojo družino in prijatelje?
 • Se vam zdi, da lažete, da bi prikrili čas in denar, ki ga porabite za igre na srečo?
 • Ali si izposojate denar za igre na srečo?
 • Ali kradete denar za igre na srečo?
 • Ali pogosto igrate na srečo, dokler ne izgubite vsega denarja?
 • Ali imate željo po vrnitvi denarja, ki ste ga izgubili?
 • Se počutite obupani, ko vam med igranjem na srečo zmanjka denarja?
 • Ali po prepiru ali razočaranju čutite željo po igranju na srečo?

Več pozitivnih odgovorov imate, večja je verjetnost, da boste imeli težave z igrami na srečo.

Odgovorno igranje

Pocket Play želi, da imate med igranjem prijetno izkušnjo. Če želite to narediti, se morate zavedati družbene in finančne škode, ki jo lahko povzročijo igre na srečo. Iz tega razloga igralnica ponuja možnost, da kadar koli uveljavite omejitve na vašem računu.

Ko dosežete omejitev, ne boste mogli nadaljevati z igranjem. Močno priporočamo, da omejite svoj račun, še preden se odločite za igre na srečo. Nastavite lahko dnevne, tedenske ali mesečne omejitve, za to pa se obrnite na podporo za stranke.

Total score7.6
Prednosti

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2020
BonusiBonusi (8)
Bonus brezplačnih vrtljajevBonus cashbackBonus dobrodošliceBonus na pologBonus ob prijaviBonus tekmeBrezplačni denarni bonusTedenski bonus
DržaveDržave (6)
Avstrija
Irska
Kanada
Nemčija
Norveška
Nova Zelandija
IgreIgre (6)
JezikiJeziki (4)
Angleški jezik
Finski jezik
Nemški jezik
Norveški jezik
LicenceLicence (1)
Metode pologaMetode pologa (11)
Programska opremaProgramska oprema (14)
ValuteValute (5)
Ameriški dolar
Britanski funt
Evro
Norveška krona
Švedska krona
Vrsta podporeVrsta podpore (2)