10 najboljših Ainsworth Gaming Technology Online Casino

Od svoje ustanovitve leta 1995, Ainsworth Gaming Technology napreduje kot a ponudnik rešitev v industriji iger na srečo. Podjetje s sedežem v Avstraliji svoje igralne izdelke dobavlja operaterjem v Evropi, Latinski Ameriki, Severni Ameriki in Avstraliji. Leta 2013 je Ainsworth vstopil na sceno spletnih igralnic. Njegov poudarek je na programski opremi za igre na srečo za video igralne avtomate, od katerih mnogi vključujejo bonus kroge, različne kolute in več izplačilnih linij. Prav tako je pošteno igranje zagotovljeno z generatorjem naključnih števil.

Ljubitelji slotov, ki igrajte v spletnih igralnicah morda naletel na nekatere Ainsworthove priljubljene video igralne avtomate, kot so Mega Shot, Pan Chang, Lucky Break in Electric Cash.

Po katerih igralniških igrah je najbolj znana igralna tehnologija Ainsworth?

Zadnje novice

Ainsworth Gaming's Royal Swan: Celoten pregled
2021-09-19

Ainsworth Gaming's Royal Swan: Celoten pregled

Zgodba o princesi, ki se lahko spremeni v ljubkega laboda, je navdih za Ainsworth's Kraljevi labod. Od estetike do brezplačnih vrtljajev se tema prepleta skozi celotno igro. Okolje ima kraljevski občutek, orkestrski zvočni posnetek in očarljivi zvočni učinki pa pripomorejo k popolnosti videza.