Ainsworth Gaming's Royal Swan: Celoten pregled

Ainsworth Gaming Technology

2021-09-19

Katrin Becker

Zgodba o princesi, ki se lahko spremeni v ljubkega laboda, je navdih za Ainsworth's Kraljevi labod. Od estetike do brezplačnih vrtljajev se tema prepleta skozi celotno igro. Okolje ima kraljevski občutek, orkestrski zvočni posnetek in očarljivi zvočni učinki pa pripomorejo k popolnosti videza.

Ainsworth Gaming's Royal Swan: Celoten pregled

5x3 koluti Royal Swan in 50 aktivnih linij ponujajo igralcem precej obsežno igralno področje za delo. Obstajajo nekatere nagrade, ki se zdijo standardne, kot je do 1000-kratna stava z običajnimi kombinacijami med brezplačnimi vrtljaji, vendar obstajajo tudi fiksni jackpoti, ki jih je mogoče sprožiti. Dolgoročno pa nisem oboževalec njegovega 94,77-odstotnega RTP; odvzame veliko čar igre.

Lastnosti reže

Med posebnosti sodijo divji in brezplačni vrtljaji ter dodatki za slednje. Quad Shot Bonus je funkcija, ki vam pomaga pri pridobivanju nabora jackpotov v igri. Lahko osvojite 10 brezplačnih vrtljajev tako, da pristanete simbol razpršenosti na vsaj treh kolutih.

Za naslednji krog se izbere naključna posebnost, pri kateri se 2 do 5 simbolov visoke vrednosti spremeni v Royal Swan Wilds na srednjih treh kolutih. Poleg tega se divji simbol lahko pojavi na 5. kolutu na katerem koli mestu. Če prejmete 2+ dodatnih raztresenih točk, vam bodo prinesli dodatne 3 brezplačne vrtljaje.

Krilati tempelj je razpršeni simbol in če se na kolutih prikažejo trije ali več, boste prejeli 10 brezplačnih vrtljajev. Na treh srednjih kolutih se bo v naslednjem krogu od 2 do 5 visoko plačanih simbolov pretvorilo v divje. Wild se lahko pojavi kjer koli na petem kolutu, pridobitev dveh ali več razpršenih točk pa vas nagradi z dodatnimi tremi brezplačnimi vrtljaji.

Oblikovanje in tema kraljevega laboda

Če vas zanimata zgolj koncept in grafika, ima igralni avtomat Royal Swan dovolj edinstveno zgodbo, ki si jo je vredno ogledati samo zaradi tega. Zgornji simboli so dobro oblikovani, s podobami laboda s krono, krilatega templja, princese, labodjega bisera, okrasne ribe, lotosovih cvetov in harfe, pa tudi običajnih šest kraljev dvomljive privlačnosti. Ainsworth, razvijalec z obsežnimi povezavami s kopenskim sektorjem, je menil, da je dovolj spodobna zasnova, da je končala v nekaterih njihovih spletne igralne avtomate.

Jackpoti in bonusi

S serijo Quad Shot Jackpot lahko osvojite manjše, velike, maxi in mini jackpote! Če jih želite aktivirati, morate dobiti simbol Quad Shot Bonus. Zmagali boste enega od štirih fiksnih jackpotov, odvisno od tega, ali je simbol visoke ali nizke vrednosti, pa tudi od tega, ali so na kolutih divji znaki. Če zadenete glavni jackpot, lahko dobite do 250-kratnik svoje stave.

Igralni avtomat Royal Swan je bil morda dobra izbira za igralce, če je imel RTP 96 odstotkov ali več, kar ga je postavilo na enak način s svojimi konkurenti. Do neke mere sem užival v njegovih funkcijah, čeprav se večinoma ukvarjate z istimi divjimi in brezplačnimi vrtljaji, medtem ko je Quad Shot včasih lahko razburljiv. Zaradi 94,77-odstotnega RTP trenutno nima možnosti, razen če pritegne pozornost nepazljivega igralca.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice