10 najboljših AllWaySpin Online Casino

AllWaySpin, ustanovljen leta 2019, je mladosten in energičen razvijalec vrhunskih in mobilnih osredotočenih spletnih igralniških iger ter vrhunskih igralniških rešitev. Njihove ponudbe, dostavljene s tehnologijo HTML 5, dvignejo igranje iger na vrhunsko raven s privlačno glasbo in impresivno umetnostjo, od katerih imajo nekatere anime estetiko.

Igre AllWaySpin podpirajo več kovancev in jezikov ter so združljive z različnimi vrstami naprav. Vključujejo tudi navpični način prikaza, ki koristi tistim, ki igrajo na svojem pametnem telefonu.

AllWaySpin ne izgublja časa in že daje vtis na industrijo spletnih igralnic s partnerstvi v ZDA, Aziji in Evropi.

Z impresivno paleto igralniških iger, od ljubkih do seksi do naravnost strašljivih, je vsaka igra dobro premišljena in pametno narejena. Primeri priljubljenih iger vključujejo DJ Monkey King, Lord of the Dead in Underground Thieves. Poln živahnih barv in elegantne grafike je enostavno razumeti, zakaj so njegovi spletni igralni avtomati zaznamovali.

O AllWaySpinTehnologija AllWaySpinEdinstvene lastnosti AllWaySpin
O AllWaySpin

O AllWaySpin

AllWaySpin je bil predstavljen leta 2019. To podjetje je nastalo po tem, ko so se nekateri strokovnjaki za razvoj programske opreme, operacije in trženje odločili, da se vključijo v industrija igralnic v živo. Sedež podjetja je v Aziji, nekaj pisarn pa ima tudi v Evropi in Ameriki. AllWaySpin temelji na več temeljnih načelih; za izdelavo inovativne, profesionalne, raznolike, agilne, na odjemalca osredotočene, intuitivne in zanesljive programske opreme za igre.

O AllWaySpin
Tehnologija AllWaySpin

Tehnologija AllWaySpin

AllWaySpin je eden od novih udeležencev v industrija razvijanja igralniških iger. Relativno mlad razvijalec igralniških iger služi igralnim partnerjem in strankam po vsem svetu. Večina jih ima sedež v Aziji in Evropi. AllWaySpin uspeva pri razvoju igralniških iger v živo in igralcem podarja spodobne naslove v živo.

Igre AllWaySpin so razvite s tehnologijo HTML5, kar pomeni, da lahko igralci do njih dostopajo s svojih mobilnih naprav brez posebnih zahtev. Zahvaljujoč integracijskim funkcijam jih je mogoče preprosto namestiti na katero koli obstoječo platformo. Igre so na voljo tudi v različnih temah in jih je enostavno prilagoditi za enostavno razlikovanje izdelkov in prednosti blagovne znamke.

Izdelki AllWaySpin

AllWaySpin strankam ponuja zelo interaktivne igre v živo, ki so zasnovane tako, da igralcem zagotovijo spodobne igralne izkušnje. Podjetje je specializirano za igre na avtomatih in je v nekaj letih, odkar je v industriji, izdalo več kot 65 različnih naslovov igralnic. To vključuje video slote in igralne avtomate v živo, od katerih je večina postala zelo priljubljena.

AllWaySpin strankam ponuja tudi promocijska orodja v igri, ki pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo. Upravljavci igralnic prejmete dostop do celovitih nadzornih sistemov, ki zagotavljajo podrobna poročila o različnih vidikih igralčevih dejavnosti.

AllWaySpin ponuja tudi celovite in namenske storitve tehnične podpore vrhunskim ponudnikom programske opreme v igralnicah v živo. To je še kako prav, saj imajo operaterji v primeru tehničnih težav najmanj možnih izpadov. Predstavniki podpore lahko pomagajo tudi pri namestitvi, optimizaciji in premestitvi storitev.

Tehnologija AllWaySpin
Edinstvene lastnosti AllWaySpin

Edinstvene lastnosti AllWaySpin

  • Izvedba

AllWaySpin razvija igralniške igre v živo z nizkimi ocenami zakasnitve in odzivnim nalaganjem iger, kar koristi tako igralcem kot strankam. Zaradi visoke odzivnosti so igre v živo bolj poglobljene in zabavne. Razvijalec prav tako spremlja delovanje igre in izvaja vse ustrezne optimizacije za doseganje 99,99-odstotnega časa delovanja storitve.

  • Elementi igrifikacije

AllWaySpin upravljavcem igralnic omogoča dodajanje različnih elementov igrifikacije v njihov širok nabor igralnih avtomatov. To se naredi s pomočjo vtičnika, ki omogoča ustvarjanje bonusov, obvestil v igri, posodobitev dosežkov v realnem času in več drugih elementov. Vtičnik omogoča igralcem, da sodelujejo na različnih turnirjih, ne da bi izgubili svojo statistiko. Upravljavci igralnic ga lahko uporabljajo tudi za ohranjanje dinamike igralniške vsebine in izvajanje promocij, kot so praznične ponudbe.

  • Združljivost med platformami

Igre so združljive s skoraj vsemi mobilnimi napravami brez nalaganja mobilnih aplikacij. To vključuje vse igre v živo, ki se lahko izvajajo v katerem koli brskalniku, ki podpira HTML5. Igre so zaradi svojih odzivnih vmesnikov videti precej elegantne in privlačne na vseh napravah.

  • Verodostojno

Igre AllWaySpin so zasnovane tako, da so poštene in nepodkupljive. Upravljavci igralnic ne morejo spreminjati iger v svojo korist, kar ustvarja zaupanje med igralci. Večina iger ima tudi privlačne stopnje RTP.

AllWaySpins še naprej pritegne pozornost igralcev igralnic v živo skupaj s platformami za pregledovanje. Razvijalec se še vedno poteguje za številne nagrade. Bunny Circus je bil imenovan za igro meseca NonStopBonus.com za avgust 2020, sledilo pa naj bi še več.

Edinstvene lastnosti AllWaySpin