10 najboljših Bally Online Casino

Bally je bil ustanovljen leta 1932 v Chicagu v ZDA. Verjetno je eden najbolj znanih in znanih ponudnikov iger na srečo v zgodovini iger na srečo. Bally je začel kot podjetje za proizvodnjo fliperjev, ustanovil pa ga je Raymond Moloney. Njegova prva igra se je imenovala Ballyhoo. Podjetje se je kasneje razvilo s proizvodnjo igralnih avtomatov in bingo avtomatov, kasneje pa je postalo vodilno na področju igralnih avtomatov in svetovno znana blagovna znamka.

Zadnje novice

Igralni avtomati Bally – inovacija z zgodovino
2021-09-23

Igralni avtomati Bally – inovacija z zgodovino

Ko enkrat uživaš igralni avtomati, zagotovo ste že slišali za Bally. Dobra novica za tiste, ki so odkrili in uživali v industriji najbolje ocenjene spletne igralnice: igralni avtomati Bally so na voljo tudi v virtualnem svetu iger na srečo.

Uživajte v potovanju na Daljni vzhod z Ballyjevim spletnim igralnim avtomatom 88 Fortunes
2021-07-23

Uživajte v potovanju na Daljni vzhod z Ballyjevim spletnim igralnim avtomatom 88 Fortunes

Pri naštevanju najvidnejših razvijalcev programske opreme za spletne igralnice Bally ni najbolj priljubljeno ime. Toda to ne pomeni, da razvijalec igre ni z vzklikom. Bally Technologies se ponaša z nekaterimi najbolj zabavnih in donosnih spletnih igralnih avtomatih, predvsem 88 Fortunes. Igra ima zanimivo kitajsko temo in do štiri progresivne dobitke. Torej, ste pripravljeni zahtevati plen?