Jungle Stripes Najnovejša izdaja Betsofta

Betsoft

2021-09-13

Katrin Becker

To poletje, Betsoft bo izdal Jungle Stripes, novo režo za džunglo. Ta igralni avtomat s tematiko džungle ima tigra kot glavni lik in se ponaša z visokokakovostnim dizajnom in komičnimi slikami. V igri so različne ikone na temo tigra, pa tudi rože, kremplji, zlate gobe in listi, ki so vsi visoko plačani simboli.

Jungle Stripes Najnovejša izdaja Betsofta

Obstajajo običajni simboli kartic iz Q, K in A za manj plačane. Igra je postavljena sredi bujne džungle s petimi koluti, tremi vrsticami in desetimi aktivnimi plačilnimi linijami. Ta igra ima 97.03 RTP. Največji možni dobitek je 500-kratnik stave ali 50.000 $. Stave lahko dajo od 0,1 $ do 100 $. Obstaja tiger iz džungle, ki deluje kot divji, moonglow razpršeni, ponovna vrtenja in dodatne vrtljaje, pa tudi tiger iz džungle, ki deluje kot divji.

O igri

V Jungle Stripes tiger ni le kralj, ampak tudi DIVJI. Lahko se razširi, da napolni celoten kolut, ko se pojavi na kolutih 2, 3 in 4, pri čemer se zaskoči za BREZPLAČNE RESPINE in velike jackpote. Dobitek je vaš, ko se tiger nasmehne. Razen za Moonglow lahko divjino uporabite za zamenjavo katerega koli drugega simbola. SCATTER je Moonglow. BONUS ROUND se sproži, ko se na kolutih 2, 3 in 4 pojavijo tri naraščajoče lune. Ozadje spremenijo v noč in aktivirajo BONUS ROUND. Dobili boste 10 BREZPLAČNI ZAVRTI in boljša priložnost za zmago z naraščajočimi ponovnimi vrtenji sticky wilds.

Počakajte na redke simbole Moonglow, ki delujejo kot razpršeni, medtem ko svetla narava tropske džungle daje ton! Džungla je postala fascinantno mesto za fantastične akcije in velike zmage, s svetlečimi lotosovimi cvetovi in pisanimi gobami, ki rastejo iz kristalnih skal!

Dogajanje, postavljeno v živahno živo džunglo, se premika iz dneva v noč, s simboli visoke vrednosti, kot so žareče orhideje, zlata gliva, pikapolonice in tigrovi kremplji; vendar pa odkrivanje črno-zlate črtaste zveri je tisto, kjer se najdejo prave ogromne nagrade. Poleg tega igralec prejme svoj prvi izračun zmage, zaradi česar se vsi preostali koluti ponovno pripnejo, kar lahko zagotovi drugi izračun zmage. Zaporedje se ponovi, če igralec pristane še enega Wilda. Kralj tigrov bo igralce ob zmagi pozdravil s širokim nasmehom.

Fantastične animacije

500x jackpot je edini element, ki lahko moti igralce, vendar ima ta igralni avtomat zaradi srednje volatilnosti veliko več možnosti za ustvarjanje zmagovalnih kombinacij kot druge igre.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice