10 najboljših Big Time Gaming Spletna Igralnica

Big Time Gaming je znan razvijalec programske opreme za spletne igralnice s sedežem v Avstraliji, natančneje v Sydneyju. Za tiste ljudi, ki želijo igrati igralniške avtomate, bodo morda želeli začeti z Golden Goals, Viking Quest, Temple Quest, Gold, Dragon Born ali Bonanza. Te igralne avtomate in seveda druge lahko najdete v spletnih igralnicah Big Time Gaming.

Poleg igralnih avtomatov podjetje razvija tudi klasične igralniške igre, kot so Finest Roulette, VIP Roulette in Auto Blackjack. Druge igre, ki so podjetju omogočile, da je pri vrhunskih razvijalcih, so Mr. Multiplier, Joker Jackpot, Diamonds in drugi naslovi arkadnih reaktorjev.

Zadnje novice

PokerStars širi evropski odtis z Red Rake Gaming Deal
2023-05-26

PokerStars širi evropski odtis z Red Rake Gaming Deal

Red Rake Gaming, vodilni razvijalec inovativnih spletne igralniške igre, je podpisal pogodbo s PokerStars, regulirano spletno igralnico na več evropskih trgih. Po pogodbi bo PokerStars dostopal do knjižnice igralnih avtomatov Red Rake Gaming, ki odlično deluje v Veliki Britaniji, Italiji, Španiji in Romuniji.

Najboljši vodnik po izplačilnih linijah igralnih avtomatov vs. Zmagovalne poti
2023-01-03

Najboljši vodnik po izplačilnih linijah igralnih avtomatov vs. Zmagovalne poti

Spletni igralni avtomati so nedvomno najbolj začetnikom prijazne igralniške igre. Igralci morajo samo klikniti "Spin" in ujemati vsaj dva ali tri simbole, da prejmejo izplačilo. Če pa ste izkušen igralec spletnih igralnih avtomatov, boste vedeli, da so izplačilne linije in načini dobitkov ključni za vaš uspeh. Te funkcije lahko določijo znesek, ki ga lahko igralci dobijo in kako pogosto lahko zadenejo zmagovalno kombinacijo.

Najboljši spletni igralni avtomati z božično tematiko za to praznično sezono
2022-12-20

Najboljši spletni igralni avtomati z božično tematiko za to praznično sezono

Obstaja veliko načinov praznovanja božiča. Nekaterim ljudem zadostuje obiskovanje božičnih zabav in gledanje filmov. Zagreti oboževalci igralnih avtomatov pa ne smejo zamuditi priložnosti, da na daljavo igrajo nekaj božično obarvanih spletnih igralnih avtomatov. Poleg tega, da v vas aktivirajo praznično razpoloženje, najboljši božični igralni avtomati na spletu hranijo tudi dobitke, ki vam spremenijo življenje in lahko ta praznični čas naredijo nepozaben. Torej, ta članek navaja nekaj možnosti.

Evolution Gaming širi svoj odtis v industriji
2021-05-04

Evolution Gaming širi svoj odtis v industriji

Najboljšega ne morete omeniti spletna igralnica dobavitelji programske opreme, ne da bi rezervirali mesto za Evolution Gaming. To podjetje je priljubljeno zaradi ponudbe nekaterih najboljših ekskluzivnih spletnih igralnic, vključno z edinstveno Live Sranje igro. Toda če obstaja še eno področje, na katerem je Evolution dober, potem ubija konkurenco. No, podjetje je pravkar sklenilo še en pomemben posel za pridobitev celotnega osnovnega kapitala Big Time Gaminga.