10 najboljših Big Time Gaming Online Casino

Big Time Gaming je znan razvijalec programske opreme za spletne igralnice s sedežem v Avstraliji, natančneje v Sydneyju. Za tiste ljudi, ki želijo igrati igralniške avtomate, bodo morda želeli začeti z Golden Goals, Viking Quest, Temple Quest, Gold, Dragon Born ali Bonanza. Te igralne avtomate in seveda druge lahko najdete v spletnih igralnicah Big Time Gaming.

Poleg igralnih avtomatov podjetje razvija tudi klasične igralniške igre, kot so Finest Roulette, VIP Roulette in Auto Blackjack. Druge igre, ki so podjetju omogočile, da je pri vrhunskih razvijalcih, so Mr. Multiplier, Joker Jackpot, Diamonds in drugi naslovi arkadnih reaktorjev.

Zadnje novice

Evolution Gaming širi svoj odtis v industriji
2021-05-04

Evolution Gaming širi svoj odtis v industriji

Najboljšega ne morete omeniti spletna igralnica dobavitelji programske opreme, ne da bi rezervirali mesto za Evolution Gaming. To podjetje je priljubljeno zaradi ponudbe nekaterih najboljših ekskluzivnih spletnih igralnic, vključno z edinstveno Live Sranje igro. Toda če obstaja še eno področje, na katerem je Evolution dober, potem ubija konkurenco. No, podjetje je pravkar sklenilo še en pomemben posel za pridobitev celotnega osnovnega kapitala Big Time Gaminga.