10 najboljših Blueprint Gaming Spletna Igralnica

Blueprint Gaming je bilo ustanovljeno leta 2001 in se je od takrat uveljavilo kot zaupanja vredno igralniška programska oprema ponudnika. To podjetje je del nemške skupine Gauselmann, ki deluje že od petdesetih let prejšnjega stoletja. Medtem ko podjetje ne ponuja a igralnica v živo ali namizne igre, ima še veliko za pokazati. Podjetje je specializirano za proizvodnjo slotov za kopenske in spletne igralnice. Poleg ustvarjanja svojih izvirnih naslovov podjetje sodeluje z blagovnimi znamkami tretjih oseb, da bi ustvarilo nekaj večine priljubljene igralne avtomate na trgu. Njihove igre so znane po svojem nenavadnem slogu, ki je skladen v celotnem obsegu kljub velikim razlikam v zasnovi iger.

Zgodovina spletnih iger

Zgodovina spletnih iger

Spletne igre na srečo so postale na voljo sredi devetdesetih let, ko je internet vstopil v javno domeno. V tem času je vlada Antigve in Barbude izdala dovoljenja zainteresiranim podjetjem po sprejetju Zakona o prosti trgovini in predelavi. Takoj, ko je bil zakon sprejet, je bilo na voljo na desetine spletnih mest za igre na srečo in ustanavljala so se nova. Pred letom 1998 je bilo po vsem svetu več kot 200 spletnih igralnic, sob za poker in športnih stav. Od tod se je industrija dvignila in sadove prvih spletnih igralnic je mogoče videti še danes.

Zgodovina spletnih iger
Igre za načrtovanje

Igre za načrtovanje

Blueprint ne ponuja široke palete iger, kot bi pričakovali, saj je podjetje specializirano samo za ustvarjanje slotov. Njihovi igralni avtomati izstopajo od igralnih avtomatov drugih podjetij po svoji ostri in svetli grafiki, ki je vključena v vsako od njihovih iger. Tudi naslovi so neprimerljivi in vključujejo nekaj najbolj edinstvenih tem.

Drug dosežek podjetja Blueprint Gaming je, da so uspeli pridobiti licenco za proizvodnjo nekaterih velikih imen mobilnih iger. Uspeli so razviti video reže, ki jih je mogoče igrati na mobilnih napravah. Njihovo mobilne igre so postali tako priljubljeni med igralci, novi rekordi jackpotov pa se poročajo skoraj vsak drugi dan.

Podjetje ponuja tudi igralne avtomate za progresivne jackpot. Trenutno ima Blueprint Gaming pet naslovov jackpota, vključno z Plants vs. Zombies, The Piz Wizard, Cop the Lot, Winstar in Viz.

Igre za načrtovanje
Katerim spletnim igralnicam naj zaupam?

Katerim spletnim igralnicam naj zaupam?

Ko gre za spletne stave, morajo biti igralci previdni pri izbiri strani igralnice. Najboljša spletna igralnica je tista, ki je licencirana in registrirana pri zaupanja vrednem organu za izdajo licenc. Licence so dokaz, da se igralnica drži pravil in predpisov industrije. To je ukrep za zagotavljanje poštenega ravnanja s svojimi strankami in tudi za zaščito podatkov, ki jih delijo. Vse informacije o licenciranju najdete na domači strani igralnice na dnu.

Katerim spletnim igralnicam naj zaupam?
Razlog za priljubljenost spletne igralnice

Razlog za priljubljenost spletne igralnice

Z leti so spletne stave postale zelo priljubljene, zlasti v igralnicah. Mnogi igralci se obračajo na spletne igralnice preprosto zaradi udobja, ki ga ta spletna mesta ponujajo. Igralcem ni več treba potovati na fizična spletna mesta igralnic, da bi dali stave. S spletnimi igralnicami lahko stave oddate od doma. Ta spletna mesta ponujajo igralcem tudi širok izbor iger, kot jih najdemo pri njihovih kopenskih kolegih.

Pomen odgovornega spletnega iger na srečo

Igre na srečo so dobra prostočasna dejavnost, če se izvajajo pravilno. Igralci spletnih igralnic morajo vaditi varno igranje na srečo, da se izognejo odvisnosti. To je mogoče storiti tako, da imate omejitve glede tega, koliko igrate na srečo. Proračun je nastavljen in ko je meja dosežena, igralec zapusti igro do naslednjega časa. Prav tako se morajo igralci izogibati poskusom vlaganja več stav, da bi povrnili že izgubljeno.

Razlog za priljubljenost spletne igralnice

Zadnje novice

Blueprint Gaming se drži novega Big Cat King Megaways™
2020-11-04

Blueprint Gaming se drži novega Big Cat King Megaways™

Blueprint Gaming daje moč igralcem v svojem najnovejšem pustolovskem igralnem avtomatu Big Cat King Megaways™ z edinstveno funkcijo, ki jim daje več možnosti za raziskovanje eksotičnega igranja. Najnovejša različica igralniške igre Blueprint, ki je dostopna samo na trgih zunaj Združenega kraljestva, uvaja posebno in ekskluzivno funkcijo Spin Booster, ki spodbuja igralce, da zavrtijo kolo in izvedejo dodatne vrtljaje za Bonus igra.