Blueprint Gaming se drži novega Big Cat King Megaways™

Blueprint Gaming

2020-11-04

Big Cat King Megaways™

Blueprint Gaming daje moč igralcem v svojem najnovejšem pustolovskem igralnem avtomatu Big Cat King Megaways™ z edinstveno funkcijo, ki jim daje več možnosti za raziskovanje eksotičnega igranja. Najnovejša različica igralniške igre Blueprint, ki je dostopna samo na trgih zunaj Združenega kraljestva, uvaja posebno in ekskluzivno funkcijo Spin Booster, ki spodbuja igralce, da zavrtijo kolo in izvedejo dodatne vrtljaje za Bonus igra.

Blueprint Gaming se drži novega Big Cat King Megaways™

Ta najnovejša različica izbirnega mehanizma brezplačnih vrtljajev Blueprint, ki igralcem omogoča, da izberejo kombinacijo brezplačnih vrtljajev proti množitelju proti nestanovitnosti, zdaj igralcem omogoča, da pridobijo do 50 brezplačnih vrtljajev in imajo večjo verjetnost, da osvojijo glavno nagrado igre.

Zmagovalne priložnosti v tej novi izdaji Blueprint Gaming: Big Cat King Megaways™

Igralni avtomat Big Cat King Megaways™ ima tudi funkcijo nakupa brezplačnih vrtljajev, ki ponuja neposreden vstop v bonus krog s 4 možnostmi, med katerimi lahko izbirate. Eksotične živali zavzemajo izkušnjo igranja v novem načrtu spletna igralnica izdaja igre z mehanizmom Megaways™. S 117.649 priložnostmi za zmago igra vsebuje tudi vrtinčaste vetrove in naraščajoč množitelj zmag v celotni bonus igri.

Mehanizem Megaways™, vgrajen v najnovejšo izdajo Blueprint, je licenciran s strani Big Time Gaminga, velikega imena v industriji.

Poslušajte, kaj je rekel vrhunski režiser:

"Big Cat King Megaways™ je bil razvit, da igralcem omogoči več izbire glede tega, kako uživajo v svoji izkušnji igranja Blueprint Gaming. "Nova funkcija Spin Booster doda razburljiv zasuk v igranje, ki ga bodo igralci zagotovo cenili. Z vrtenjem kolesa je več možnosti za zagotovitev večjih zmag v bonus igri."

  • Je dejal Jo Purvis, direktor marketinga in odnosov pri Blueprint Gaming

Buffalo Rising Megaways™

Ikonična zbirka Jackpot King podjetja Blueprint Gaming je bila podkrepljena z vključitvijo ene izmed najbolj razvijajočih izjemnih igralnih iger, Buffalo Rising Megaways™. Buffalo Rising Megaways™, ki je bila prvič izdana leta 2018, je postala Blueprintova najboljša globalna igra zunaj trga Združenega kraljestva in se leta 2020 uvrstila na šesto mesto v celotni svetovni mreži spletnih igralniških iger podjetja.

Medtem ko se vrteča jata nabija skozi kolute v tem tradicionalnem tematskem igralnem avtomatu, bodo igralci zdaj imeli priložnost, da zaženejo model progresivnega jackpota in dosežejo odlične dobitke Wheel Kinga, ki je od svoje uvedbe dal veliko milijonarjev. Dodatek Buffalo Rising Megaways™ seriji Blueprint Jackpot King bi razširil privlačnost igre na novo skupino igralcev, ki radi igrajo igralne avtomate, kjer lahko zaslužijo velike nagrade z vsakim vrtenjem in vložkom.

Jo Purvis, direktor marketinga in odnosov pri Blueprint Gaming, je dejal: "Naboj se začne, ko se Buffalo Rising Megaways™ dobrodošel vpiše v našo serijo naslovov Jackpot King."

"Izvirni naslov s svojimi kaskadnimi koluti in klasično temo se je izkazal za zelo priljubljenega pri široki paleti igralcev. Popolnoma pričakujemo, da bo ta najnovejša različica Jackpot King odmevala pri novem občinstvu, kot je bilo v primeru več obstoječih naslovov, ki zdaj ponuja vodilni progresivni sistem jackpotov."

Kaj morate vedeti o Blueprint Gamingu?

Podjetje ima sedež v Newarku v Združenem kraljestvu. Že nekaj let upodabljajo igralne avtomate v živo. Prav njihov prevzem s strani skupine Gauselmann leta 2008 jim je pomagal, da so postali veliko bolj vidni. To nemško podjetje je znano po logotipu veselega sonca in vzdržuje igralnice v živo in igralne dvorane. Ker se zdi, da je Blueprint lahko oblikoval zavezništva z velikimi igralniškimi podjetji.

Zaradi dejstva, da igralni avtomati ne potrebujejo prenosa, so dostopni v številnih sodobnih spletnih igralnicah. Blueprint je akreditiran v Alderneyju, kjer za njihove igre veljajo najvišja testna merila.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice