Booongo se uvaja nadgradnjo oblikovanja uporabniškega vmesnika/UX

Booongo Gaming

2021-09-03

Eddy Cheung

Booongo, an razvijalec spletnih igralniških iger, je posodobil in nadgradil svojo programsko opremo Promo UI, da bi zgradil močnejšo povezavo med glavnim igranjem vsake od svojih iger in njenimi igeriranimi funkcijami.

Booongo se uvaja nadgradnjo oblikovanja uporabniškega vmesnika/UX

Izboljšave uporabniškega vmesnika Promo 2.0 bodo po podatkih podjetja uvedene v treh fazah. Najprej bo predstavil nov sistem pripomočkov, ki bo zajemal vse njegove promocijske elemente, vključno z izjemno priljubljenimi turnirji HYPE, izpusti nagrad, vračili denarja in ponudbo jackpotov, ki bodo kmalu izdani.

Izboljšane funkcije

Pod novim gumbom ikone Promo UI boste našli nove zložljive in razširljive pripomočke. Vsi so bili ustvarjeni, da bi izboljšali izkušnjo igralcev v vse širšem portfelju spletnih igralnih avtomatov Booongo.

Pojavna okna v igri studia, ki razkrivajo pomembne informacije, kot so promocijska opozorila, brezplačne stave in druge spodbude, predstavljene igralcem, so posodobljena v drugi fazi.

Zadnji korak nadgradnje bo vključeval prenovo vseh igralnih vmesnikov, kar bo igralcem olajšalo razumevanje določil in pogojev tekočih promocijskih programov, kot so lestvice najboljših turnirjev in nagradni skladi.

Booongo je v sporočilu za javnost, ki opisuje, kaj je novega v Promo UI 2.0, navedel, da so bile izboljšave prilagojene za mobilne naprave in tablične računalnike, kjer je prostor omejen, da se zagotovi, da pripomočki ne motijo resno v glavnem igranju vsake reže.

Nadgradnje za zagotavljanje pozitivne uporabniške izkušnje

Prvenec na novo izboljšanega uporabniškega vmesnika Promo prihaja za petami nedavnih sprememb uporabniškega vmesnika in UX v portfelju iger na srečo Booongo. Te izboljšave po mnenju podjetja dokazujejo njegovo predanost zagotavljanju "zelo impresivne igralne izkušnje" svoji vedno večji bazi igralcev.

Yuriy Muratov, vodja oddelka za upravljanje računov in razvoj poslovanja pri Booongu, je opozoril, da so "orodja za igeriranje neverjetno pomembna v današnji industriji" in da so na novo uvedene izboljšave oblikovanja v podjetju pomemben korak k "zagotavljanju nemotene uporabniške izkušnje na vseh kanalih." G. Muratov je poudaril, da so njihove igre zdaj polne promocijskih orodij zahvaljujoč novim zložljivim in razširljivim pripomočkom, ki "ne povzročajo preveč motenj v jedru igranja, kar je na koncu glavna privlačnost za igralce."

Medtem ko širi svojo prisotnost na več trgih, Booongo izboljšuje svojo ponudbo. S partnerstvi z velikimi lokalnimi operaterji, kot sta DoradoBet in Sellatuparley, med drugim, je podjetje okrepilo svoj položaj v Latinski Ameriki, regiji, ki je pred kratkim naredila valove. Podpisala je tudi pogodbo o dobavi vsebin z novincem v industriji CatCasino, ki ji je omogočila dostop do celotnega portfelja igralnih avtomatov slednjega. Vzhodna Evropa, skandinavska regija, Rusija, Nova Zelandija in Kanada so trgi, za katere se Booongo zanima, in novo prizorišče digitalnih iger, ki je bilo ustvarjeno šele v začetku tega leta, je osredotočeno na njih.

Zadnje novice

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Novice