Evolution debitira Live Verticals v provinci Argentinas Buenos Aires

Evolution Gaming

2022-01-21

Ethan Tremblay

Spletne igre na srečo niso nikoli zadovoljive brez igranja ene ali dveh iger iz Evolutiona. Ta specialist za igralniške igre v živo je znan po svojih inovativnih in interaktivnih vertikalah v živo v najboljših spletnih igralnicah.

Evolution debitira Live Verticals v provinci Argentinas Buenos Aires

No, to bi morali pričakovati igralci igralnic v argentinski provinci Buenos Aires in avtonomnem mestu Buenos Aires od 17. decembra 2021 naprej. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti podrobnosti sporazuma.

Vodilni portfelj igralnic v živo

Po akreditaciji, Evolution Gaming bo na novo reguliranem trgu iger iger v provinci Buenos Aires oskrboval svoje vodilne svetovne igralnice v živo. Po dogovoru bodo spletne igralnice v glavnem mestu Argentine oskrbovale Evolutionove igre v živo, kot so Lightning Roulette, Lightning Blackjack, Live Craps, Cash or Crash, Crazy Time, Gonzo's Quest Treasure Hunt in mnoge druge.

Sporazum vključuje tudi vertikale igralnic v živo iz Evolution's Ezugi. To vključuje igre, kot so Andar Bahar, Dragon Tiger, Auto Roulette, Hybrid Blackjack, itd. In seveda bodo ljubitelji spletnih igralnih avtomatov prejeli redko poslastico blagovnih znamk razvijalcev, kot so Red Tiger, Big Time Gaming in NetEnt. Slednji je ustvarjalec ikoničnih naslovov, predvsem Starburst in Gonzo's Quest.

Evolution že ima pogodbo z BetWarrior, vodilno spletno igralnico v regiji, za dobavo iger v živo prek www.betwarrior.bet.ar. Prav tako najnovejši certifikat pomeni, da bo Evolution svoje igre zagotavljal v avtonomnem mestu Buenos Aires. Mesto je skoraj blizu regulacije iger v živo, kar pomeni, da bo Evolution takoj vstopil na ta trg, ko bo ureditev uspešna. 

Razburljiv čas za ponudnike spletnih iger na srečo

Kot je bilo pričakovano, je Evolution hitro komentiral svoj zadnji uspeh razširitve. Po besedah Monice Umana, vodje operacij LATAM pri Evolutionu, sporazum pomeni razburljivo obdobje za igralce iger in operaterje v provinci Buenos Aires in avtonomnem mestu Buenos Aires. Povedala je, da ima Evolution sloves kot prvi na trgu za operaterje in da so njihove igre najboljše na trgu spletnih iger na srečo. 

Umana je nadaljeval, da Evolution že ponuja več iger v živo v provinci Buenos Aires. To vključuje klasike, kot sta ruleta in Blackjack, pa tudi nagrajena Lightning Roulette. Dodala je, da bo na voljo tudi širok izbor igralnih avtomatov NetEnt in Red Tiger. Na koncu je Umana zaključil, da si bo podjetje vedno prizadevalo za razvoj inovativnih naslovov.

Ne pozabite, da Evolution postane prvi ponudnik spletnih igralniških iger v provinci Buenos Aires in avtonomnem mestu Buenos Aires. Ti dve sta najbolj poseljeni območji v Argentini in sta urejeni ločeno. Vsekakor je to velik mejnik za načrte razširitev Evolutiona.

Evolution in Betway partner v ZDA

Med drugimi novicami o razširitvi je Evolution že oktobra objavil, da je sklenil pogodbo z Betway v lasti Super Group za dobavo svojih spletnih igralniških iger. Dogovor je pomenil, da je Evolution zdaj aktiven v Pennsylvaniji in New Jerseyju, kjer je Betway priljubljeno ime. Igre, zajete v pogodbi, so Blackjack, Roulette, Baccarat in številne različice pokra. 

Anthony Werkman, izvršni direktor Betwaya, je komentiral, da bodo igralci Betway v obeh državah zdaj uživali v vrhunskih igrah Evolution v živo prek platforme. Dodal je, da imata Betway in Evolution dolgoletno razmerje, v podjetju pa so prepričani, da bodo njuni igralci navdušeni nad najnovejšim dodatkom.

Po drugi strani pa Jeff Miller, komercialni direktor podjetja Evolution za Severno Ameriko, je dejal, da širitev ZDA hitra. Nadaljeval je, da podjetje ne more biti bolj navdušeno nad sodelovanjem z Betway. In če povzamem, je Miller dejal, da se Evolution veseli, da bo Betway pomagal pri doseganju uspeha v obeh državah in mnogih drugih v prihodnosti. 

Lightning Blackjack v tem prazničnem času

Medtem je Evolution napovedal zgodnjo božično poslastico za vse ljubitelje blackjacka v živo. Podjetje je predstavilo Lightning Blackjack, najnovejšega udeleženca v seriji iger Lightning. Kot običajno, je ta edinstvena in naelektrična igra Blackjack opremljena z izboljšanimi množitelji, ki se dajo po zmagi. 

Če igralec zmaga v dveh zaporednih rokah, se doda vrednost množitelja med 2x in 25x. Natančneje, igralci dobijo množitelj, če ustvarijo vrednost kombinacije 4-17, 18, 19, 20, 20 ali Blackjack. Skratka, množitelj velja za naslednjo roko.

Glede na to dobijo igralci izplačilo 1:1 za standardno zmago roke in 3:2 za Blackjack. V tem primeru ustvarjanje BJ pomeni 21 s prvima dvema kartama. Da bi bila vaša igra še boljša, je ta igra opremljena z lastno goljufijo, kar je nekoliko presenetljivo in ima igralcu prijazen RTP 99,56%. 

Evo, kaj je povedal glavni produktni direktor podjetja Evolution, Todd Haushalter: "Skrajni čas je, da svojo blagovno znamko Lightning prenesemo v priljubljeni Blackjack. Zelo smo pazili, da smo ohranili pravo bistvo Blackjacka, hkrati pa dodali dodatne plasti vznemirjenja z dodani množitelji Lightning. Končni rezultat je čudovita igra, ki daje igralcem priložnost za izboljšana izplačila, medtem ko še vedno igrajo igro, kot je bila prvotno načrtovana – in mislim, da bo igralcem všeč!"

Zadnje novice

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023
2022-09-14

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023

Novice