Evolution Gaming lansira Live Craps

Evolution Gaming

2020-12-15

Evolution Gaming, premier pr oducer of Kazino v živo alternatives je napovedal uvedbo prvega spletnega mesta na svetu Igra Craps v živo, postavljena v starem podzemlju. Ta značilna spletna različica cenjene igre s kockami ostaja zgodovinsko točna, hkrati pa v celoti izkorišča nastajajoče tehnologije s svojim bogatim naborom izboljšanih funkcij, zasnovanih tako, da je igra razumljiva in igra tako za izkušene kot za začetnike.

Evolution Gaming lansira Live Craps

Evolution Craps je vznemirljiva, značilna spletna različica Crapsa, za katero so prosili oboževalci te znane igre. Craps, zlasti v Združenih državah, je splošno znana igra v kopenskih igralnicah. Craps se lahko za prvega igralca zdi skoraj neizmeren.

Evolution Gaming je v tej edinstveni spletni različici naredil proces bolj prilagodljiv kot kdaj koli prej, saj je vključeval vmesnik, ki je preprost za uporabo, s funkcijami, ki pomagajo, da se ta priljubljena igralnica prilagodi novi generaciji igralcev. Tako kot v živo in v prvi osebi bo igra zagotovo privlačna tako za nove kot izkušene igralce.

Evolution Gaming Online Live Crap Key Insight

Ta posebna igra Craps je postavljena v čudovitem tematskem studiu v ozadju. To je živahna in neverjetno hitra igra z več načini za stave in veliko več načini za zmago. Namen igre je napovedati rezultat metanja dveh kock. V edinstvenih Craps Evolution Gaming so zgradili vse smernice o tem, kako narediti igro bolj gladko za igranje in popolno razumevanje. Redno ste obveščeni o vaših možnih zmagah za naslednji meg kocke, hkrati pa lahko vidite tudi, koliko vas se drži za enako število.

Značilnosti igre Evolution Gaming Live Crap

Moje številke

My Numbers je dodatna funkcija, ki omogoča preprostejše in zanimivejše igranje Craps. Vsaka številka predstavlja potencialni vsota meta kocke. Prikaže delež, ki ga potrebujete za zmago, skupaj z možnimi izplačili.

Enostaven način

Ne glede na to, ali ste novi v Crapsu, bo morda lažje začeti igrati s funkcijo Easy Mode. Easy Mode je zasnovan za igralce, ki želijo igrati igro z veliko manj stavnimi mesti. S klikom na gumb se spremeni uporabniški vmesnik in zdaj igrate z manjšo mrežo stav, v kateri so uporabna le najlažja mesta za stave.

Vadnica:

V tej informativni vgrajeni vadnici Craps boste dobili vso pomoč, ki jo potrebujete, da ugotovite, kako igrati Craps in kaj počnejo različne stave.

Dinamična statistika

Plošče dinamične statistike na steni studia se redno posodabljajo, ko igralci stavijo svoje stave. Navdušenje se poveča, ko lahko vidite, kako drugi igralci takoj stavijo. "Craps dopolnjuje portfelj Evolution v smislu ponudbe vsake igre, ki jo lahko najdete v kopenski igralnici. Razvoj igre in zajemanje edinstvenega vznemirjenja mize Craps, vendar v spletnem okolju, je bil zapleten projekt. Ekipa je naredila fenomenalno delo in zdaj imamo fantastičen končni izdelek, za katerega vem, da bo navdušil navdušence Craps v ZDA, Evropi in drugod ter privabil legije novih oboževalcev."__"Razumemo, da vsi ne vedo, kako igrati Craps. Zato ima igra tako 'Easy Mode' kot preprosto spletno interaktivno vadnico, ki jasno razlaga, kako igrati in uživati v igri. Craps je bila naša najbolj zahtevana nova igra s strani obeh igralci in operaterji že leta – zdaj je končno tukaj. Mislim, da bo igralcem všeč."~~ Todd Haushalter, glavni produktni direktor pri Evolution:

Zadnje novice

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023
2022-09-14

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023

Novice