10 najboljših Flop poker Spletna Igralnica

Poker je daleč najbolj priljubljena karta igro igral v spletne igralnice in v drugih neformalnih okoljih, bodisi za denar ali samo za zabavo. To je igra spretnosti in strategije, ki je pogosto zapletena za nove igralce. Poleg tega ima več različic, ki imajo različna pravila in strategije. Flop poker je ena od teh različic. Imena kot npr Spinamba, FlipperFlip in Razvijaj se ponuja Flop Poker za ljubitelje iger na srečo.

10 najboljših Flop poker Spletna Igralnica
Kaj je Flop Poker?

Kaj je Flop Poker?

To je različica poker ki je tako poimenovana zaradi enega od načinov, ki se uporabljajo za deljenje kart. Igralci prejmejo posamezne (luknjaste) karte, nato jih združijo s skupnimi kartami, da bi ustvarili zmagovalno kombinacijo. Dejanje obračanja skupnih kart, ki se delijo z licem navzdol, je tako imenovano 'flopping'. Te karte skupaj imenujemo tudi flop.

V igri je tudi stava, znana kot "stava na flop". Zato se lahko beseda flop uporablja za različne stvari v krogu flop pokra. To je igra, ki zahteva spretnost in hitro razmišljanje, tako kot večina drugih različic pokra.

Kaj je Flop Poker?
Kako igrati Flop Poker

Kako igrati Flop Poker

Cilj flop pokra je ustvariti najboljšo kombinacijo petih kart z uporabo lukenj in skupnih kart. Zmage se običajno dosežejo tako, da dobite par Jackov ali več. Igralci stavijo pred začetkom igre in na različnih točkah med tekmo.

Kako igrati Flop Poker
Pravila za Flop Poker

Pravila za Flop Poker

Igra se igra z enim kompletom 52 kart. Jokerji se v igri ne uporabljajo. V fizičnem casino flop pokru igralci tekmujejo drug proti drugemu. Ko pa igralci igrajo flop poker na spletu, tekmujejo s hišo/delovalcem.

Za začetek igre morajo zainteresirani igralci vložiti pot stavo in ante stavo. Pot stava mora biti enaka ali presegati minimalni znesek, določen za igro v igralnici, ki jo igrajo. Ko so stave oddane, igralci nato prejmejo po tri karte, vse obrnjene navzdol. Igralci si lahko karte ogledajo po zaključku posla, vendar jih ne smejo pokazati drugim igralcem.

Po prejemu kart s tremi luknjami se igralci odločijo, ali bodo nadaljevali z igranjem ali odstopili (odložili). Igralec, ki odstopi, izgubi ante stavo. Če želite nadaljevati z igranjem, morate narediti flop stavo, ki je enaka anteu, ki ga je dal. Tudi po odstopu imajo igralci še vedno možnosti za zmago na pot stavo.

Ko so stave na flop narejene, se flop deli; tri karte, ki jih lahko uporabljajo vsi igralci. Igralci morajo narediti najboljšo kombinacijo iz svojih kart s tremi luknjami in dveh od treh skupnih kart. Igralci nato razkrijejo svojo najboljšo kombinacijo in izplačila se izvedejo v skladu s tabelo. Oseba z najvišjo vrednostjo kombinacije petih kart prejme 100 % stave v pot.

Ante plača 1:1 za dva vložka ali bolje, 2:1 za dva para, 4:1 za trojke, 10:1 za naravnost, 20:1 za flush, 30:1 za full hiša, 100:1 za štiri vrste, 500:1 za straight flush in 1000:1 za royal flush.

Pravila za Flop Poker
Kako igrati Flop Poker?

Kako igrati Flop Poker?

Deljenje flopa river pokra zahteva le, da delivci zbirajo stave, preden delijo na vsakem koraku. Karte se delijo obrnjene navzdol in flop se razkrije takoj.

Kako igrati Flop Poker?
Kako zmagati na Flop Pokru

Kako zmagati na Flop Pokru

Za zmagovalni flop river poker je treba imeti najboljšo kombinacijo za ante stavo in najvišjo vrednost kombinacije petih kart za pot stavo.

Kako zmagati na Flop Pokru
Flop poker strategija

Flop poker strategija

Igralec mora vedeti, kdaj odpovedati in kdaj vložiti stavo na flop. Priporočljivo je, da sprejmete določeno strategijo, kot je Fibonacci.

Flop poker strategija
Zasvojenost z igrami na srečo

Zasvojenost z igrami na srečo

Če ugotovite, da se vi ali nekdo okoli vas spopada z odvisnostjo, se obrnite na GamCare.

Odvisnost od iger na srečo je težko opaziti, zato poskrbite za to vedno igrajte odgovorno.

Zasvojenost z igrami na srečo

Zadnje novice

Najbogatejši igralci pokra na svetu 2022
2022-07-24

Najbogatejši igralci pokra na svetu 2022

Spletni poker je ena tistih iger, ki pritegnejo najboljše igralce v igralnici. To je igra, ki temelji na spretnostih, pri kateri igralci nasprotujejo drug drugemu namesto proti hiši. Poker turnirji ponujajo tudi nagrade v višini sto tisoč dolarjev. Skratka, igra je magnet za izkušene in bogate igralce igralnic.

Priljubljeni poker lingo in sleng ter njihov pomen
2021-12-28

Priljubljeni poker lingo in sleng ter njihov pomen

Ali iščete začnite s spletnim pokrom? Začnite tako, da se naučite vseh osnovnih poker izrazov in vključenega poker slenga. Poker vključuje veliko žargona, ki zlahka prestraši začetnika.

5-minutni vodnik za pripravo na spletni poker turnir
2021-09-11

5-minutni vodnik za pripravo na spletni poker turnir

Igranje spletnega pokra je ena najbolj prijetnih zabavnih dejavnosti. Preprosto moraš poiščite spletno igralnico, izberite različico pokra in uživajte v seji. Vendar je normalno, da ste v tej igri nekoliko ambiciozni in osvojite zmago.

Spletni poker - osnovne veščine
2020-12-09

Spletni poker - osnovne veščine

Poker je poljubno število kartic igre kjer igralci vlagajo denar, v kateri roki je po njenih pravilih najboljša. Poker kot igra obstaja že od 20. stoletja in je do danes še vedno ena najbolj igranih spletnih iger na svetu, zaradi česar je obvezen pri spletne igralnice.

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je Flop v pokru?

Flop je dejanje razkritja treh kart, ki tvorijo prvi krog skupne igre s kartami. Ta različica se imenuje flop poker, kar pomeni, da se igra konča, ko je flop razdeljen.

Ali je namizna igra Flop Poker enaka kot Texas Hold'em?

Ne. Flop poker ima samo tri skupne karte, Texas Hold'em pa pet.

Ali obstaja strategija za Flop Poker?

Pri Flop Pokru lahko prednost proti igralcu niha, saj igra proti drugim igralcem in proti hiši na ante in flop stavah. Igralci bi lahko razmislili o igranju stave za dvig, če imajo par ali tri na flush ali naravnost.

Koliko bi morali staviti po flopu?

Tipična začetna stava po flopu je dve tretjini velikosti pota. Igralci, ki želijo ponovno povišati, morajo ciljati na znesek, ki je dvakratnik in pol stave prejšnjega igralca.

Bi morali po flopu odpovedati?

To je odvisno od situacije. Če po flopu nihče ne stavi, lahko igralec razmisli o nadaljevanju. Vendar, če se zdijo nasprotniki samozavestni, je morda pravi čas za odpoved.

Bi morali staviti pred flopom?

Med igro pred flopom je kombinacija v najzgodnejši fazi. To je enostavnejše v primerjavi z drugimi krogi stav in igralci so bolj sposobni sprejeti svojo prvo odločitev v igri

Katere roke igrajo dobro po flopu?

Lahko je odvisno od dejavnikov, kot so velikosti skladov in stavno vedenje konkurentov. V nekaterih situacijah lahko žepni pari in ustrezni konektorji prinesejo donosne rezultate.

Kdaj morate igrati flop?

Preprosto povedano, flop je, ko hazarder začne igrati poker, namesto da bi samo igral karte. Dejavniki, ki jih je treba upoštevati pri odločitvi za igro na flopu, vključujejo nagnjenosti nasprotnikov, teksturo flopa in status njegovega položaja.

Kakšne so možnosti za zadeti par na flopu?

Možnosti za flop para so približno 32,5%. Kvote so enake za druge igralce, ki imajo karte z višjimi luknjami.

Kako pogosto bom flop set?

Igralci pokra običajno flopnejo set enkrat vsakih devetkrat, ko vidijo flop s svojim parom, ali približno 12 % časa. Igralci pazijo tudi na niz nad nizom. To je, ko nasprotnik flopne boljši set, ko igralec flopne niz.