Vse oči so uprte v indijske igralce, ko Ezugi debitira v Lucky 7

Ezugi

2021-07-27

Benard Maumo

Indija je z več kot 760 milijoni uporabnikov pametnih telefonov eden najprivlačnejših trgov spletnih igralnic. Kot tak Ezugi ničesar ne prepušča naključju, potem ko je 31. maja 2021 napovedal prvenec Lucky 7 in studia z indijsko tematiko.

Vse oči so uprte v indijske igralce, ko Ezugi debitira v Lucky 7

Ta igra z 32 kartami je najnovejša igra te blagovne znamke Evolution. Hitra namizna igra vloži vse svoje napore v zgrabitev igralniški duh indijskih igralcev iger na srečo.

Zagon Casino Studio z indijsko tematiko

Zanimivo je, da začetek studia Lucky 7 sovpada z odprtjem studia z indijsko tematiko. Tukaj bo podjetje predvajalo priljubljene indijske igralnice v živo, kot so Andar Bahar, Teen Patti in Namaste Roulette. Studio se ponaša z najnovejšo tehnologijo igranja iger, ki igralcem zagotavlja čim bolj gladko izkušnjo igranja.

Po predstavitvi je Ezugijev Pang Goh dejal, da je Lucky 7 akcijska igra z izjemno hitrim, a preprostim igranjem. Poleg tega je dejal, da igra ponuja zabavno izkušnjo, ko se igra naprej katera koli spletna igralnica, združljiva z namiznimi ali mobilnimi napravami. Pang Goh je zaključil z navedbo, da bodo stranske stave dale igri povsem novo dimenzijo, polno izbire in zmagovalnih potencialov.

Nekaj o igri

V prvi vrsti je Ezugi's Lucky 7 indijska igra s kartami, ki jo je mogoče igrati v kateri koli igralnici v živo. Kot je bilo pričakovano, je 7 "čarobna" številka. Tukaj morajo igralci predvideti, ali je naslednja, izvlečena karta iz krova nad ali pod 7. Tako preprosto je!

V tem času igra uporablja osem kompletov kart, dovoljeno pa je neomejeno število igralcev. Rezalna kartica je nameščena približno ¾ skozi čevelj, pri čemer se čevelj zamenja, ko dosežete to kartico.

Razpoložljive glavne možnosti stav na Lucky 7 so:

  • Pod 7 – izplača se 1:1.
  • Nad 7 – izplača se 1:1.
  • 7 – izplača 11:1.

Za dodatno zabavo in zmagovalni potencial Lucky 7 igralcem omogoča tudi stave na stranske stave. Te stave lahko položite poleg glavne ali samostojno.

Stranske stave, ki so na voljo, vključujejo:

  • Rdeča – izplača se 0,98:1.
  • Črna – izplača 0,98:1.
  • Sodo – izplača 1,1:1.
  • Liha – izplača se 0,8:1.

Pomembno je omeniti, da delilec v vsakem krogu izda eno karto. Torej, kako veš, da si zmagal v igri?

Po zaključku vsakega stavnega kroga bo delilec na sredini mize prikazal eno obrnjeno karto. Če je podeljena karta 7, se stave pod 7 in nad 7 vrnejo minus 50%. Ostale stave se poravnajo glede na rezultat izžrebane karte.

Kako redno zmagovati v Lucky 7

Če ste še vedno tukaj, je očitno, da vas zanima igra Lucky 7. Vendar držite svoje konje! Čeprav se ta igra na srečo na papirju zdi tako preprosta, je združevanje zmag drugačna igra z žogo.

Torej, če želite zmagati na Lucky 7, morate izbrati pravo stavo. Običajno je najbolj donosna liha stava (3,5,7,9), ki ima več kot povprečno stopnjo RTP 96,92%. Rdeče in črne stranske stave prav tako ne delujejo slabo, vsaka ima 95 % RTP.

Vendar pa glavne stave in celo stave ponujajo boleče nizke 92,3-odstotne stopnje RTP. Zdaj so zaradi tega prepovedano območje, če želite pogosteje zmagovati v tej igri s kartami.

Začnite igrati!

Zdaj, ko poznate osnove igranja in vrsto stave, ki jo lahko izberete, je čas, da se lotite akcije. Stvar je, da začnete z manjšimi stavami in postopoma povečujte svoj vložek, ko igra postane bolj eksplicitna.

Uporabite lahko tudi statistično funkcijo na dnu zaslona, da si ogledate svoje prejšnje rezultate in izračunate naslednje poteze. In da, igrajte Ezugi's Lucky 7 samo v najboljših spletnih igralnicah in uživajte na poštenem igrišču. Uživajte!

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice