10 najboljših Gamomat Spletna Igralnica

Gamomat s sedežem v Nemčiji je razvijalec programske opreme za spletne igralnice, ki je specializiran za vznemirljive video igre na avtomatih. Ko se je začel leta 2008, se je sprva osredotočil na kopenske igralnice; vendar se je podjetje nekaj let pozneje podalo v industrijo spletnih igralnic.

Gamomat ima licence Malteške uprave za igre na srečo in Komisije za igre na srečo Združenega kraljestva ter deluje v več desetih jurisdikcijah. Nekateri od predstavljenih naslovov video igralnih iger podjetja so Take 5, Ramses Book in Sticky Diamonds, ki imajo vse velik zmagovalni potencial. Še več, vsi naslovi iger v Gamomatovem portfelju so bili testirani in odobreni s strani BMM Testlabs.

Zadnje novice

Zakaj imajo igralci radi igre Gamomat
2020-11-05

Zakaj imajo igralci radi igre Gamomat

Gamomat je plodovit razvijalec programske opreme z več kot 250 igrami in pokriva vse vidne žanre. Poleg izboljšanja igralnih avtomatov, jackpot iger in video pokra za spletne igralnice, Gamomat razvijajo tudi za kopenski sektor. Njihove ponudbe so bile izdelane z uporabo najnovejše tehnologije in so popolnoma primerne za mobilne naprave.